Menu
Redmi Note 10 The AMOLED Explorer Snapdragon ™ 678 | Camera quad de 48MP
Предизвикайте се със Series Redmi Note 10 От Антарктида до космоса, серията Redmi Note завладява света. Идеята е да се предизвиква и да се надминават очакванията отново и отново. Сега е ваш ред! Оспорете границите си и разберете на какво сте способни.
Добри истории Оборудван с нов екран AMOLED от 6.43"
по който виждате реалния свят ясен дисплей заедно с дизайна с тънка рамка оптимизират всеки сантиметър от екрана. С по-широка гама от богати цветове, екранът ви носи съвсем ново визуално изживяване.
 • 240 * 1080 FHD +
 • DCI-P3 White color gamut
 • 4 500 000:1 Contrast ratio
Комфорт за очите през цялото време
Сензор за светлина на 360° Автоматично регулира яркостта
Режим на четене 3.0 Точно като четенето на книги на хартия
SGS сертификат за ниски нива на синята светлина Проектирана за комфорт на очите
SPEED UP,
ENJOY IMPROVED EFFICIENCY.
Бързо зареждане от 33 W за бързо зареждане на батерията Губите по-малко време в очакване батерията да се зареди. Бързото зареждане от 33 W заедно с батерията с голям капацитет от 5000 mAh ще ви осигурят дълготрайна мощност и ще ви позволят да се възползвате максимално от времето си на телефона.
It only takes25минути за зареждане до 50%*
По-плавна производителност Процесорът Qualcomm® Snapdragon 678 е проектиран да осигури надеждна производителност за динамично забавление. Тласъкът както на CPU, така и на GPU предлага подобрени игри, по-добри снимки, по-плавен стрийминг и други. Опитайте всичко това на висока скорост с впечатляваща свързаност.
UFS 2.2 Скоростта на последователния запис е увеличена със 100%*
6GB + 128GB Largest available
BE IMMERSED,
ENGAGE MORE SENSES.
Забавление с потапящ стерео звук С по-голяма сила на звука и по-широка гама от звуци, двойните високоговорители ще ви пренасят в центъра на сцената, независимо дали гледате филми или играете игри.
Следвайте пулса, усетете ритъма Redmi Note 10 е оборудван с усъвършенстван линеен мотор, който интелигентно преобразува различни звуци и движения в прецизни вибрационни ефекти, подобрявайки гейминг изживяването и общата употреба.
CAPTURE IN CLARITY,
SAVE UNFORGETTABLE MEMORIES.
Разгледайте в детайли помощта на четворната AI камера Redmi Note 10 е оборудван с четворна AI камера, която ви позволява да изследвате и улавяте в детайли всички сцени от ежедневието. Независимо дали снимате обширни планински вериги, далечни забележителности или снимки отблизо, всички те могат лесно да бъдат заснети.
 • 48 MP main camera
 • 8 MP ultra-wide angle camera
 • 2 MP macro camera
 • 2 MP depth sensor
Висока яснота на основната камера Използвайте 48-мегапикселовата основна камера, за да видите света в пълната му текстура и да изследвате творческия си потенциал.
AI Portrait mode Показване на снимки в портретен режим Правете прекрасни селфита с предната камера или се фокусирайте ясно върху себе си с основната.
Front
Rear
Night mode Изкуство с висока разделителна способност дори на тъмно лесно превключвайте режимите, за да заснемете всичко дори на тъмно. Нощният режим използва усъвършенствани алгоритми за създаване на ясни снимки при слаба светлина.
Selfie time-lapse Бъдете смели и креативни, опитайте нещо ново Не губете творческия си талант, правете прекрасни видеоклипове с time-lapse.
SMARTEN UP,
ENHANCED LOOK AND FEEL.
Напълно модернизиран с емблематични елементи на дизайна Корпусът има извит гръб, тънка рамка и конични ръбове, за да осигури изискан, първокласен външен вид.
Изберете нюанса, който ви допада най-много Естествената цветова гама подчертава простотата на първокласния продукт. С гланцовото си покритие цветът може да допълни вашия стил.
Onyx Gray Тъмно сиво за изтънчено и изискано излъчване.
Lake Green Меко зелено за разкош на цветовете.
Pebble White Класическо бяло за модерна изчистена визия.
Тънък и лек Рамката прави телефона да изглежда дори по-тънък, отколкото е. С тегло под 180 грама, носенето на телефона е много лесно.
Отключвайте лесно със сензора за пръстови отпечатъци Arc отстрани Преработеният сензор за пръстови отпечатъци Arc е перфектно интегриран в корпуса за комфортно усещане в ръката. Бързото отключване се превръща в навик.
Спецификации
 • Забележка:
 • * Тестван във вътрешните лаборатории на Xiaomi. Резултатите се базират на производителността при последователен запис. Действителните резултати могат да се различават.
 • * 5000 mAh е типичната стойност за капацитета на батерията на Redmi Note 10.
 • * Изображенията на тази страница са илюстрации и дизайнът на реалния продукт може да се различава.
 • * Освен ако не е посочено друго на продуктовата страница на Redmi Note 10, всички данни идват от лабораториите на Xiaomi, спецификациите на дизайна на продукта и доставчиците. Данните от тестовете може да се различават леко поради различните версии на софтуера, версиите на тестваните телефони и средите за тестване и може да не отразяват действителния продукт.
 • * Наличието на канали може да варира на различните пазари. Местните стандарти и закони могат да се различават, моля, уверете се, че този продукт отговаря на местните изисквания преди покупка.