ПЦ

Xiaomi 12T Pro

Разлика: 110,00 лв.
ПЦ

1.569,99 лв. 1.459,99 лв.

бърза доставка
24 месеца гаранция
14 дни право на връщане
 • Описание (кликнете тук);
 • Дисплей – 6.67″ Amoled, 1220 x 2712 px;
 • Чипсет – Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 (4 nm);
 • Процесор – Octa-core (4×2.85 GHz Cortex-A78 & 4×2.0 GHz Cortex-A55);
 • Камера – 200 MP + 8 MP + 2 MP;
 • Предна камера – 20 MP;
 • Android 12, MIUI 13;
 • Батерия – Li-Pol 5000 mAh;
 • Поддържа – бързо жично зареждане до 120W, за 19 мин 100%;
 • Говорители – Tuned by Harman Kardon;
 • В комплекта има силиконов калъф.
Xiaomi 12T Pro Моментите мега
всеки ценен момент в живота заслужава най-добрата снимка - независимо дали сте в движение или не, дали е светло или тъмно Ние сме готови да направим моментите мега, а вие?
200 MP система за изображения
Открийте света на мега реалността
Snapdragon® 8+ Gen 1
Върхова производителност без усилие
120W HyperCharge and 5000mAh battery
Мощност за целия ден*
120Hz CrystalRes AMOLED display
Свържете се с вашите моменти
Mega design Този дизайн може да се похвали с първокласните предимства на нашия флагмански смартфон с авангардна технология, обвита в елегантен и матов тактилен корпус, който съдържа 200MP сензор за изображения и отличителния здрав, метален нюанс около камерата.
200MP
pentru tine
Този дизайн може да се похвали с първокласните предимства на нашия флагмански смартфон с авангардна технология, обвита в елегантен и матов тактилен корпус, който съдържа 200MP сензор за изображения и отличителния здрав, метален нюанс около камерата.
Create with 200MP Мега дизайн Този дизайн може да се похвали с първокласните предимства на нашия флагмански смартфон с авангардна технология, обвита в елегантен и матов тактилен корпус, който съдържа 200MP сензор за изображения и отличителния здрав, метален нюанс около камерата. *Изявлението е от 4 Октомври 2022г.
200MP Xiaomi ProCut Моменти от различни гледни точки Благодарение на мегарезолюцията, 200MP Xiaomi ProCut може да изреже и модифицира вашата оригинална 200MP снимка в до 5 различни шедьовъра, всеки с вашата идеална композиция, но без компромис в яснотата и чистотата на изображението. Осъществено от
200 MP система за изображения
In-sensor zoom Детайли в портретите Уловете красотата в портретите, които правите с още по-добра яснота. Използвайте възможноста за увеличаване на изображението и се запознайте с всеки детайл Осъществено от
200 MP система за изображения
Вътрешно сензорно увеличени
Без вътрешно сензорно увеличение
Xiaomi ProFocusМоменти в движение С помощта на технологията на камерата Xiaomi AI и мощния сензор за изображения, Xiaomi ProFocus може да ви помогне да улавяте и записвате движения точно както искате. Продължавайте да се движите без да излизате от фокус. Осъществено от
200 MP система за изображения
Взривяваща камера До 30 снимки в секунда Понякога имате само секунда, за да заснемете идеалния кадър. За да сте сигурни, че ще заснемете този момент чист и ясен и че няма да пропуснете нищо, не забравяйте да включите Ultra burst режимът, който прави до 30 снимки в секунда.
Xiaomi Mega Nights Всеобхватно решение за моменти със слаба светлина С революционните подобрения, Xiaomi 12T Pro сега предлага цялостно решение за производителност при условия на слаба светлина - от оптичния хардуер до водещите алгоритми за работа при намалена светлина. Осъществено от
200 MP система за изображения
1/1.22" сензор
Супер пиксел с групиране 16 в 1
Повече светлина през цялата нощ. По-малко шум във всеки кадър при слаба светлина. Всеки кадър изглежда добре дори когато е тъмно. OIS
8P lens
ƒ/1.69 aperture
Записвайте клипове в тъмното Поддържайте блясъка им Записвайте любимите си моменти навсякъде, от самостоятелно пътуване в пустинята под звездно небе до целувката по челото преди сън след изгасване на светлините. Всяко движение се записва с ярки детайли, но със значително по-малко шум или преекспониране. За да снимате сцени при екстремни условия на слаба светлина, включете режим Ultra Night Video.
Ултраширокоъгълна и макро камераПовече лещи, за още по-добри снимки Ултраширокоъгълната камера може да ви предостави най-голямата картина, която можете да си представите, докато макрото може да ви отведе въaв фините детайли, които вдъхват живот на всяка история.
Macro
Ultra-wide
200MP широкоъгълна камера 200MP 1/1.22" sensor
2,56µm 16-w-1 Super Pixel
8P lens
OIS
Mega
и без усилие
Чипсетът работи по-бързо. Батерията издържа повече. Зареждането е по-бързо. Много по-добро охлаждане при работа. Всичко с помощта на нашето приоритизиране на енергийната ефективност.
Snapdragon® 8+ Gen 1 Нагоре и отвъд Новият 4nm процесор от TSMC прави крачка напред в поддръжката на ниски нива на консумация на енергия, като същевременно осигурява висока производителност.
 • CPU
  Mega performance +16.7%
  Ultimate efficiency +33%
  Значителни увеличения на скоростта на обработка с най-новия Armv9 с Ultra CPU Cortex-X2
 • GPU
  Mega performance +11%
  Ultimate efficency +30%
  Допълнителен капацитет за изобразяване
 • AI Engine
  Ефективност на производителността на AI +20%
  7мо поколение Qualcomm® AI Engine Усъвършенствана обработка на изображението*
Xiaomi T Series'
Най-голямата изпарителна камера досегаСистема за охлаждане Mega
Снабден с най-голямата изпарителна камера на Xiaomi T Series в своята охладителна система, ефектвино намалява температурата в сърцевината дори по време на интензивна и тежка употреба.
3725mm²
Супер голяма изпарителна камера- 65% по-голяма от преди*
3000+mm²
Топлопроводимия материал е с 27% повече от преди*
All-day power* Запазете мега нива на мощност с батерия от 5000mAh. Тънката батерия запазва висока плътност на енергия, като същевременно се захранва от ново поколение процесор с по-ниска консумация на енергия, което осигурява до 13,5 часа за употреба на екрана.
Безопасно зареждане Увеличете максимално спокойствието 42 функции за безопасност и 9 термични сензора, покриващи входа за зареждане и батерията, гарантират 800 цикъла на зареждане.
42 функции за безопасност
800 цикъла на зареждане*
9 термични сензора
Мега-потапящо изживяване
За да се свържете наистина с вашите моменти, запознайте се с първият ни CrystalRes AMOLED дисплей. За да се свържете наистина с вашите моменти, запознайте се с първият ни CrystalRes AMOLED дисплей и двойни високоговорители със SOUND BY Harman Kardon, всичко това само, за да успеете да се потопите във всеки момент.
Ecran de 6.67" CrystalRes AMOLED Вижте как света оживява на вашия дисплей
Яснотата е основен приоритет
Дисплеят CrystalRes ви позволява да се наслаждавате на вашите снимки с изключителна яснота, супер разделителна способност от 1220p, контрастно съотношение 5,000,000:1 и 446ppi плътност на пикселите. Този дисплей има 27% по-добра яснота от дисплей с разделителна способност от 1080p , но има и подобна консумация на енергия.
Най-яркият дисплей на смартфон досега.
Изключителна точност на цветовете: дисплей с 68 милиарда цвята с TrueColor и 100% DCI-P3 цвят с широка гама. Дисплеят отваря ambilight свят, в който да се потопите.
Адаптивни функции, за да го направите най-интелигентния
AdaptiveSync 120Hz
TrueDisplay
Adaptive HDR
Modul de citire adaptiv
Създаден с грижа за вашите очи
Дисплеят поддържа 1920Hz PWM затъмняване, за да защити очите ви, без да жертва качеството на изображението
Всяко докосване има значение
До 480Hz честота на семплиране при докосване означава, че дисплеят реагира на всяко ваше докосване с повишена чувствителност. Той се среща и съвпада с всяко ваше движение.
Мощни двойни високоговорителиПотопете се в невероятен звуков пейзаж Настройката на двойния високоговорител гарантира, че ще получите по-завладяващо стерео изживяване. Насладете се на филми и музика на по-дълбоко ниво с плавен и висококачествен звук.
 • Забележка:
 • *Изчисленoто време е въз основа на профила на използване на среден/типичен потребител от вътрешните стандарти на Xiaomi. Всички данни, тестове са направени във вътрешни лаборатории на Xiaomi, устройството е с настройки по подразбиране с една физическа 5G SIM карта. Wi-Fi свързване към 2,4 GHz мрежа. Действителният живот на батерията варира в зависимост от мрежовата среда, използваните функции и приложения, честотата на обажданията и съобщенията, броя на зарежданията и много други фактори.
 • *Видео съдържанието на Xiaomi ProFocus е предназначено само за демонстрационни цели. Резултатите и потребителският интерфейс на продукта може да варират.
 • *Изображенията и видеоклиповете на тази страница са само с илюстративна цел и може да не представят точно продукта. Действителният потребителски интерфейс може да варира.
 • *5G свързаността може да варира в зависимост от регионалната мрежа и поддръжката на местния оператор.
 • *Данните за процесора са получени от Xiaomi Labs и Qualcomm, Snapdragon® 8 Gen 1. Официален сайт на Qualcomm: https://www.qualcomm.com/
 • *Подобрена охладителна система, по-голяма изпарителна камера и по-голямо покритие на топлопроводимия материал спрямо Xiaomi 11T Pro
 • *Максималната изходна мощност е 120W при входящо напрежение от 220 ~ 240 V; Максималната изходна мощност е 96W при входящо напрежение от 100 ~ 120 V; Максималната изходна мощност може да не е 120W въз основа на различни входящи напрежения в някои региони.
 • *Данни за зареждане са получени от направени тестове във вътрешни лаборатории на Xioami от 2% - 100%, действителните резултати може да варират.
 • *Серията 12Т работи най-добре при температура на околната среда от 0°C до 35°C. Температурата на съхранение е от -20°C до 45°C. Зареждането на устройството и съхранението му в много гореща среда могат да причинят необратими щети. При употреба на устройството в много студена среда, може да забележите намаляване на живота на батерията, но това състояние е временно. След като температурата на батерията се върне в нормалния си работен диапазон, производителността ще се нормализира.
 • *Батерията запазва 80% капацитет след 800 цикъла на зареждане. Данните за 800 цикъла на зареждане са базирани на тестове при 25℃ във вътрешни лаборатории на Xiaomi.
 • *Данните, свързани с батерията и зареждането са получени от вътрешни лаборатори. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версиите на софтуера, средата и условията на употреба и може да не отразяват действителния продукт.
 • *Екранът поддържа максимална честота на опресняване 120Hz.Честотата на опресняване на екрана може да е малко по-различна при различните интерфейси на приложения и качеството на изображението при игра.
 • *Освен ако не е посочено друго на продуктовата страница на Xiaomi 12T Pro, всички данни за спецификации на продуктовия дизайн са от лабораториите на Xiaomi. Данните от тестовете може да варират заради различни версии на софтуера, тествани версии на телефона и среди за тестване, и може да не отразяват действителния продукт.
 • *Изображенията и видеоклиповете на тази страница са само с илюстративна цел и може да не представят точно продукта.