14 дни право на връщане

В mi-bulgaria.com можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти. Ако не си доволен от закупения продукт, независимо от причината, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му. Начинът, по който да направиш това, зависи от теб. mi-bulgaria.com ти предоставя възможност да връщаш продуктите като попълниш онлайн формуляра за връщане. Някои продукти не могат да бъдат върнати и информация за тях ще откриеш по-долу. Преди да върнеш даден продукт, прочети подробно условията за връщане в тази страница.

Връщането на продукти, предлагани от mi-bulgaria.com, чрез сайта може да се осъществи в няколко стъпки:

Попълни този формуляр за връщане и се увери, че продуктът, който желаеш да върнеш, отговаря на условията за връщане. След като твоята молба за връщане бъде одобрена, ще изпратим куриер при теб, който ще вземе продукта.

Транспортната такса за продукти, връщани по начин, различен от попълването на онлайн формуляра на mi-bulgaria.com и изчакването на куриер, изпратен от mi-bulgaria.com, е за сметка на клиента, както и рискът от случайно погиване или повреждане на стоката по време на транспорта.

При попълването на онлайн формуляра за връщане, избери една от опциите за възстановяване на платената сума: възстановяване на платената сума или издаване на ваучер за покупка на продукти, който ще е на същата стойност като върнатия продукт. Пратката следва да съдържа и копие от фактурата или номера на поръчката.

Ако избереш ваучер, е важно да си запознат/а със следното:
– Ваучерът не може да бъде прехвърлян на друго лице.
– Валидност: 24 месеца от датата на изпращането му;
– Ваучерът може да се използва за всеки продукт, предлаган на mi-bulgaria.com.

Ако си избрал опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който си върнал отговаря на условията за връщане, ще ти възстановим сумата по метода, използван за плащането й към нас. При плащания в брой препоръчваме възстановяването на сумата да става по посочена от теб банкова сметка. Ако си заплатил/а с карта онлайн, ще ти възстановим съответната сума на същата карта.

Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории

(1). Продуктите, предлагани от mi-bulgaria.com, могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо, или юридическо лице. За да е валиден формулярът, той трябва да бъде попълнен до 14 дни от дата на доставка на продукта. (2). Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени. (3). Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта. (4). В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка. (5). В случай че си закупил/а повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

За условията за връщане за различните категории вижте: “Списък на гаранциите“.