ПЦ

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Разлика: 200,00 лв.
ПЦ

1.999,99 лв. 1.799,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
  • Мощност на двигателя 940 W;
  • Максимална скорост 25 км;
  • Три режима за скорост;
  • Батерията е с капацитет 561.5 Wh/12000 mAh за разстояние от 70 км с едно зареждане);
  • Спирачна система – дискова спирачка 130 мм + спирачка тип “барабан”;
  • Тегло – 24,5 кг.
  • Ръководство за употреба.
Electric Scooter 4 Ultra
Пътувайте и изследвайте
 
Система за двойно окачване
94 0W
Максимална мощност*
70 километра
Изключително дълъг живот на батерията*
Гуми
Xiaomi DuraGel
10" | Безкамерни
Самостоятелно щамповане*
IP55
Устойчивост на прах и вода*
Амортизиране на удара за гладко возене

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra използва система за двойно окачване, за ефективно намаляване на вибрациите при каране, осигурявайки ви качествено изживяване по време на път.

 
Обновена гума Xiaomi DuraGel 10" за удобно и по-безопасно шофиране

Предната и задната гума Xiaomi DuraGel 10" могат да се възстановяват сами. След като предмет с диаметър по-малък от 3,5 мм се залепи за гумата и бъде отстранен, гелообразният слой може бързо да поправи пробитата част на гумата, намалявайки риска на спукване, което прави гумата по-издръжлива* и ви позволява да се съсредоточите върху удоволствието от всяко пътуване.

По-силен двигател, повече мощност

Мощният безчетков мотор има максимална мощност от 940 W, комбинирана с отлична ефективност на трансмисията, осигурявайки силно ускорение и изкачване както в градски, така и в офроуд условия.

940W

Максимална мощност*

25%

Максимален наклон при изкачване*

25км/ч

Максимална скорост*

 
Изключително дълъг живот на батерията, по-бързо зареждане

Литиева батерия с голям капацитет от 561,5 Wh осигурява стабилна производителност и изключително дълъг обхват от 70 км*.
Пълното зареждане отнема само 6,5 часа с 124 W адаптер с висока мощност.

Повече функции, повече опции

Уникалната S+ функция осигурява моментална мощност. Необходими са само около 4 секунди, за да ускорите до 25 км/ч*, давайки нов тласък на вашето пътуване.

S+ режим
5-25 км/ч

Спортен режим
5-25 км/ч

Стандартен режим
5-20 км/ч

Пешеходен режим
5-6 км/ч

 
По-обемно средство, повече комфорт

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra разполага с по-широко и по-високо кормило и по-голяма платформа, предлагайки подобрено изживяване по време на път.

Ревизирана, по-здрава рамка за увеличено натоварване от 120 кг

Изработена от алуминиева сплав с висока якост и с оптимизирани процеси на производство и заваряване, рамката има отлична здравина и може да издържи динамично натоварване до 120 кг*.

Високо ниво на защита

Превозното средство с IP55 е устойчиво на прах и пръски*, подходящо е за различни ситуации при пътуване, като ви дава свобода да отидете, където пожелаете.

Интелигентно пътуване под ваш контрол

Преглеждайте данни за маршрута, оставащо разстояние и известия при повреда чрез приложението Xiaomi Home/Mi Home. Умното каране започва от

Данни за маршрута

Оставащо разтояние

Известия при повреда

 
Шофирайте безопасно през нощта

Когато превозното средство е стартирано, натиснете за кратко бутона за захранване под екрана, за да включите предната светлина. Можете също така да настроите задната светлина винаги да свети чрез приложението Xiaomi Home/Mi Home за по-безопасно шофиране през нощта.

 
Бележки:

* Метод за изпитване за максимална мощност на мотор от 940 W: Беше използван електромер за измерване на входната мощност на мотора при максимално напрежение от 54,6 VDC и максимален ток. Тестът е проведен от Beijing TIRT Technology Service Co., Ltd. Номер на отчета: OTA1-20222981.
* Условия на изпитване за пробег от 70 км: Когато скутер е управляван с напълно заредена батерия и товар от 75 кг при постоянна скорост от 15 км/ч на нивото на пътя, докато скоростта на превозното средство намалее значително и превозното средство не може да се движи, измереният пробег е по-голям над 70 хил. Тестът е проведен от Beijing TIRT Technology Service Co., Ltd. Номер на отчета: OTA1-20222981.
* Статичен тест за гума Xiaomi DuraGel: Когато налягането на гумата беше настроено на около 3,0 бара (40-45 psi) и 3 шипа с диаметър 3,5 мм бяха забити в гумата на дълбочина 35 ± 5 мм, не беше открито изтичане на въздух. След отстраняване на шпилките не беше установено изтичане на въздух. Тестът е проведен от Brightway Innovation Intelligent Technology (Suzhou) Co., Ltd.
* Клас IP55: Съответства на стандарта за изпитване IEC 60335. Тестът е проведен от Beijing TIRT Technology Service Co., Ltd. Номер на отчета: OTA1-20222981.
* Условия на изпитване за 25% способност за изкачване на наклон: Когато скутер е управляван с общо натоварване от 75 kg±5 кг и ниво на батерията от 70% ± 10% на 10 м рампа от дъното със скорост от 15 км/ч, превозното средство може се движат стабилно на рампа, без спиране или прекъсване на захранването по време на теста, и излизат от рампата със скорост, по-голяма от 6 км/ч. Тестът е проведен от Beijing TIRT Technology Service Co., Ltd. Номер на отчета: OTA1-20222981.
* 25 км/ч максимална скорост: При температурни условия от (25±5)°C и средна скорост на вятъра ≤3 м/с, на електрически скутер, тестван с общо натоварване от 75±5 кг и ниво на батерията от 70%±10% , настроен на операция S, ускорява в зоната за асистирано шофиране и поддържа максимална скорост при пристигане в зоната за изпитване, максималната скорост в зоната за изпитване се измерва съответно от тахометъра или Bluetooth и арматурното табло. Тестът е проведен от Beijing TIRT Technology Service Co., Ltd. Номер на отчета: OTA1-20222981.
* Максималната скорост може да варира според държавата/региона и е предмет на местните закони и разпоредби.
* Ускорение 5-25 км/ч: При условия на температура (25±5)°C и средна скорост на вятъра ≤3 м/с, на електрически скутер, тестван с общо натоварване 75±5 кг и ниво на батерията 80%±10%, режим S+ при ниво на улицата, изчислете общото време за ускорение от 5 км/ч до 25 км/ч. Тестът е проведен от Brightway Innovation Intelligent Technology (Suzhou) Co., Ltd.
* 120 кг натоварване: Според резултатите от теста за твърдост Webster и теста за ефективност на опън на GB / T6892-2015, всички тестове отговарят на изискванията на стандарта. Тестът е проведен от Brightway Innovation Intelligent Technology (Suzhou) Co., Ltd.
* Освен ако не е посочено друго, всички статистики и данни са от Brightway Innovation Intelligent Technology (Suzhou) Co., Ltd. Действителните резултати може да варират поради разлики в условията на употреба.
* Преди да използвате този продукт, моля, прочетете внимателно ръководството за потребителя на Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra и правната бележка. Моля, спазвайте местните закони и разпоредби, когато използвате продукта.
* Всички снимки на тази страница (включително, но не само изображения, анимации, потребителски интерфейс) са само за демонстрационни цели и може да се различават от действителния продукт.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
* 120 кг натоварване: Според резултатите от теста за твърдост Webster и теста за ефективност на опън на GB / T6892-2015, всички тестове отговарят на изискванията на стандарта. Тестът е проведен от Brightway Innovation Intelligent Technology (Suzhou) Co., Ltd.