ПЦ

Xiaomi Robot Vacuum S10+

Разлика: 260,00 лв.
ПЦ

889,99 лв. 629,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Основни функции – сухо и мокро почистване;
 • Kартографиране – LDS сензор;
 • Зигзагообразен и Y-образен маршрут за почистване;
 • Анонсирана – 2023 г.;
 • Резервоар за вода – 200 мл;
 • Резервоар за прах – 450 мл;
 • Батерия – 5200 mAh;
 • Всмукателна мощност – 4000 Pascal;
 • Ниво на шум – 60 децибела;
 • Преодолява до 20 мм прагове;
 • Размер – 350 мм × 350 мм × 97 мм;
 • Тегло – 4.4 кг.;
 • Ръководство за употреба.
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 19.69 лв.

12 x 58.80 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.

Може би се интересувате от:

Xiaomi Robot Vacuum S10+ Двойна подложка за по-добро отстраняване на петна
Дълбоко почистване.
Мощен 4000 Pa смукателен вентилатор*.
По-малко сблъсъци
3D избягване на препятствия.
Ефективно измиване
Измиване под налягане с постоянна влага
Прецизна навигация.
LDS лазерна навигационна система.
Интелигентен контрол.
Поддръжка за персонализирани модели за почистване
Подобрена производителност.
По-мощно засмукване и по-дълъг живот на батерията
4000 Pa* мощен смукателен вентилатор
Изсмуква прах и отломки от раз.
По-високата всмукателна мощност на парахосмукачката ви позволява да почистваш дома си по-ефективно. Всмукателната мощност от 4000 Pa на вентилатора улеснява ежедневните ти нужди от почистване. 4-те настройки за мощност на засмукване ти позволяват да почистиш прах, косми и големи частици с едно движение.
 • 4
  скорости
  регулиране на режима на засмукване
 • 450
  мл*
  контейнер за прах с голяма вместимост
До 2 часа живот на батерията*
Справя се и с големи помещения
Номиналният капацитет на батерията е 5200 mAh. Издържа 2 часа на тиха настройка в режим на почистване за повече комфорт. Роботът може да почисти над 200 m²* с едно минаване в стандартен режим. Такива възможности са напълно достатъчни дори за големи помещения. * 5200mAh номинален капацитет на батерията.
Нов режим, симулиращ ръчно почистване.
Ефективно премахване на петна, постигане на по-висок стандарт на почистване
Измиване под налягане* при постоянна влажност.
Ефективно премахване на петна, 4 пъти по-голяма почистваща мощност**
Двойните подложки за моп се въртят с висока скорост, за да симулират ефекта от ръчно почистване с натиск, като значително увеличават почистващата сила и ефективно премахват мокри, сухи и други петна.
Двуслойни композитни подложки.
Силно водопоглъщане и ефективно отстраняване на петна.
Подложките за моп от тъкани (80% полиестер + 20% модифицирани полипропиленови влакна) задържат равномерно влагата. Мощната почистваща производителност ефективно премахва петна от пода при почистване и може ефективно да защити подовите повърхности в цялата къща.
 • Велкро закопчалка
 • По-лесен монтаж и демонтаж
Резервоар за вода с интелигентно електронно управление и голям капацитет.
Почиства до 150 m² в една сесия на почистване.*
Интелигентният, електронно контролиран 200 ml* удължен резервоар за вода изпуска вода равномерно, без да изтича. До 80 минути постоянна влага, достатъчно, за да покрие нуждите от почистване на домашни подове до 150 m²*.
 • Постоянна влага
 • Три нива на контрол на водния поток
Свръхчувствителна система за позициониране.
3D избягване на препятствия, лазерна навигация
3D избягване на препятствия.
По-малко сблъсъци дори при слаба светлина.
Идентификация на препятствието на ниво милиметър. Не повече от 5 мм* граница на грешка между откритото и действителното разстояние. Роботът прецизно избягва препятствията и защитава повърхностите на боядисаните мебели, като значително намалява риска от засядане и осигурява по-малко сблъсъци дори в слабо осветена среда.
Идентификация на ръба на килима.*
Предотвратява закачане на ръба на килима по време на почистване.
Когато роботът е в режим Mopping, той автоматично заобикаля килима, така че подложките на мопа да не го намокрят.
Лазерна навигация със сканиране на цялата къща.
Точно планиране на маршрутите за почистване.
С помощта на двулинеен лазер и LDS LIDAR, роботът може да сканира 360 стаи и бързо да изгради карта, независимо от условията на осветеност в помещението, след което внимателно да планира маршрута за почистване без никакви пропуски или грешки.
Пълна защита на сигурността и поверителността на потребителите
TÜV Rheinland стандарт за киберсигурност и поверителност.
Управление на картата.
Криптиран трансфер на карти и съхранение в облак.
MJA1 Security Chip.
Хардуерна защита на устройствата и сигурен трансфер на потребителски данни.
Приложение Xiaomi / Mi Home*.
Водеща международна защита на сигурността с акредитирани сертификати за сигурност, базирани на стандартите ISO 27001, ISO 27701 и ETSI EN 303 645.
* Името на приложението варира в зависимост от държавата/региона, Mi Home App се нарича още Xiaomi Home App в някои държави или региони. Xiaomi си запазва правото на окончателно тълкуване.
Интелигентно взаимодействие.
Управление с едно докосване и персонализиране на почистването.
Създай персонализиран план за почистване След като картата е създадена, може да се разработи по-рационален план за почистване в съответствие с оформлението на помещението, с време за почистване, зона на настройка и честота - настрой по твое желание.
Индивидуална настройка за почистване на стаи
Различна настройка и честота на почистване за всяка стая
Персонализирай кога да почистваш определени зони
Функция за картографиране на няколко етажа.
Почистване на няколко етажа без преместване на зарядната станция.
Задай забранени зони и виртуални стени.
Поддържай избраните области недостъпни
Дистанционно управление чрез приложението Xiaomi/Mi Home. Почисти дома си от разстояние, където и да си. Дистанционно управление чрез приложението Xiaomi/Mi Home. Дори когато си далеч от дома, можеш да го поддържаш чист само с едно докосване.
 • Бележки:
 • * 4000 Pa ефективен смукателен вентилатор: Данни от Dreame Technology Laboratory. При напълно заредено основно устройство, всмукателната мощност е проверена до 4000 Pa с вакуум тестер.
 • * Кофа за смет от 450 ml: след ръчно пълнене на цялата кофа за смет със стандартни пластмасови частици, изпразване на кофата за смет и поставяне на пластмасовите частици в мерителния резервоар, три проби имаха обем над 450 ml.
 • * Издръжливост на батерията до 2 часа: при пълно зареждане и в стандартен режим роботът почиства в правоъгълно открито пространство с размери 4x5 м. Тестван три пъти в същата среда и при същите условия. Всички резултати показват над 2 часа време за почистване.
 • * Почиства площ от повече от 200 ㎡ с едно преминаване: След пълно зареждане и в стандартен режим, роботът почиства в правоъгълна открита зона с размери 4x5m. Тестван три пъти в същата среда и при същите условия, всички резултати показват почистваща площ от повече от 200 ㎡.
 • * Почистване под налягане: В сравнение с Xiaomi Robot Vacuum 1C, по време на тестове за налягане, Xiaomi Robot Vacuum S10+ с двойни подложки създаде по-голям натиск върху земята от Xiaomi Robot Vacuum 1C. Xiaomi Robot Vacuum 1C.
 • * 4 пъти по-голяма почистваща мощност: В сравнение с Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2, почистващата мощност е 4 пъти по-голяма. Действителната употреба може да варира в зависимост от условията на употреба.
 • * Почистване на площ от 150 ㎡ с едно преминаване: След пълно зареждане, с пълен резервоар за вода, роботът в стандартен режим почисти правоъгълна открита площ с размери 4mx5m. Всеки тест продължаваше, докато водният резервоар на машината се изчерпи. Тестовете бяха проведени три пъти в една и съща среда и при същите условия. Всички измити повърхности бяха по-големи от 150 ㎡.
 • * Оборудван с 200 ml електронно контролиран резервоар за вода: Резервоарът за вода се пълни с вода, след това се излива в мерителна чаша и нивото на водата се записва на скалата на мерителната чаша. Проведени са три теста съответно на 3 прототипа, като средната стойност на резултатите от теста е в диапазона 200±10ml.
 • * Допустима грешка не повече от 5 mm: индустриални рефлектори с различен коефициент на отражение бяха поставени върху високопрецизна подвижна плъзгаща се релса с точност на движение от 0,05 mm, а диапазонът беше 0-500 mm. С центъра на сблъскващата плоча като начална позиция (0 cm) и 50 mm като дължина на стъпката за точността на измерване на линейния лазер на различни разстояния, имаше само отклонение от ±5 mm в диапазона от 500 mm, постигайки милиметрови точност на нивото. В зависимост от условията на околната среда и сцените на използване действителното идентифициране на препятствия и ефективността на избягване може да варира.
 • * Идентификация на ръба на килима: Роботът може да идентифицира килими с дебелина над 5 mm. Ако в зоната за почистване има килими с дебелина по-малка от 5 mm, препоръчваме да почистите зоната само след като махнете мопа или маркирате зоната като забранена зона. Ако в зоната за почистване има специални подови настилки (като павета), роботът може погрешно да ги идентифицира като килим и да избегне препятствието. Препоръчваме да почиствате такива зони само след като изключите функцията за идентификация на килима в приложението Xiaomi/Mi Home.
 • * Всички характеристики, показани на тази страница, са ориентировъчни и може да се различават от действителния продукт.
 • * Данните на тази страница са предоставени от Dreame Laboratory, освен ако не е посочено друго.