Mi Automatic Foaming Soap Dispenser

25,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Автоматичен дозатор за сапун с инфрачервен сензор за движение;
 • Размер – 73 х 98 х 190 мм;
 • Потребителска мощност – 0,2 mW;
 • Батерия – 4 бр, модел АА (не са включени);
 • Срок на използване до 6 месеца;
 • Пълнителят се продава отделно.

Mi Автоматичен дозатор за сапун

Ефективен, антибактериален сапун, нанася се с просто движение на ръката.

Безконтактният дизайн е по-хигиеничен. Ефективен при убиване на 99,9% от микробите. Овлажняващи и успокояващи растителни екстракти.

Good Design Award 2018

Носител на наградата за добър дизайн 2018.

Като безконтактен автоматичен дозатор за сапун, той осигурява постоянно и ефективно измиване, спестявайки време и вода. Компактният, минималистичен и икономичен дизайн е идеален за всяка баня или кухня и предлага елегантно и висококачествено измиване на ръцете.

Автоматично дозиране на сапун, без докосване.
Грижи се за цялото семейство.

За да защитите здравето на вашето семейство, започнете с иновативен начин за миене на ръцете. Просто съберете ръцете си за щедра, гъста пяна, която осигурява ефективно измиване на ръцете и нежна защита на ръцете. Благодарение на мощните мехурчета пяна, дори вашите деца ще обичат да мият ръцете си.

 • Индукция на близост с инфрачервени лъчи
 • Бързо дозиране на сапун за 0,25 секунди[1]

Изобилието от микро балончета осигурява дълбоко почистване на кожата, което прониква дълбоко в порите.

Съотношение газ-течност на пяната между 12:1[2]. След преминаване през отвор с размер на микрометър с двустепенен сепарационен филтър. Фината и плътна пяна осигурява адекватно покритие на епидермиса на кожата и достига до фините пори за дълбоко почистване.

Ефективно инхибира ежедневните бактерии с до 99,9% антибактериална ефективност.[3].

Тестове от оторизирана лаборатория са доказали, че може ефективно да инхибира E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans и други често срещани бактерии в ежедневието, със степен на инхибиране до 99,9%, осигурявайки ефективна защита за цялото семейство.

Леко киселинната формула има pH близко до това на кожата[4]. Нежна грижа за чувствителната кожа, без усещане за тежест.

Формулата с ниска киселинност има същата стойност на рН като човешката кожа, така че дългосрочната употреба не влияе върху баланса на рН на кожата и оставя ръцете меки и гладки. Добавеният глицерин има лека текстура, направен е от натурални масла и хидратира ръцете ви.

Натуралният растителен екстракт е освежаващ и приятен.

Ароматизиран с естествен растителен екстракт LMR от Франция.

Дезинфектант за ръце на базата на аминокиселини.

Суровините, включително натурално кокосово масло с лека текстура и аминокиселини, осигуряват дълготрайна хидратация без усещане за опъване. Ароматът е съставен от момина сълза, със сладки нотки на портокалов цвят. Текстурата е деликатна. Хидратиращият, свеж и плодов аромат е като цветя във вода, съчетаващи се, за да създадат приятен и гостоприемен аромат.

Връхни нотки : Момина сълза, портокалов цвят, мандарина
Телесни нотки : Круши, ябълки, краставици
Базови нотки : Перуански балсам

Прецизно дозиране, така че една бутилка може да издържи дълго време.

Дозира се контролирано количество сапун. Обилната пяна оставя ръцете чисти и се изплаква лесно, без да оставя следи. Голям капацитет от 320 мл. Осигурява на цялото семейство до 50 дни употреба и до 400 цикъла на дозиране на сапун[5].

Високопроизводителен микро мотор. Тих и с ниска консумация на енергия.

Високоефективният микромотор с гумена амортисьорна структура осигурява висока ефективност на дозиране на сапун и е тих, така че няма да ви пречи през деня. Интелигентният дизайн използва четири AA батерии, способни да осигурят до 9 месеца употреба за цялото семейство[6].

Класически, минималистичен дизайн.
Компактният дизайн е идеален за всяка среда.

Минималистичен дизайн, идеален за бани и кухни. Корпусът на дозатора е с висококачествено матово покритие. Полупрозрачен за лесно следене на нивото на сапуна.

 • Компактно, самостоятелно тяло
 • Устойчив на напръскване[7]
 • Екологично чисти материали[8]

Забележка: Малък брой потребители може да имат алергична реакция към този продукт, в който случай, моля, незабавно се свържете с Вашия лекар.

 • Данни от тестове от лаборатория Xiaowei, след тестване най-дългото време за започване на дозиране на сапун е 0,25 секунди.
 • Тестови данни от лаборатория Xiaowei, резултатите от теста показват 12:1 при стайна температура (25 ℃).
 • Антибактериална степен до 99,9% се отнася до антибактериална степен до 99,9% за E. coli, Staphylococcus aureus и Candida albicans при тестови условия. Резултатите са само за справка. Доклад от тест за антимикробна ефикасност, издаден от Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., Доклад №: JKW180227-04.
 • Тестване на pH стойност за антибактериален дезинфектант за ръце от Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., Доклад №. JKW180227-04. Тестване на рН стойност за аминокиселинен дезинфектант от Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc., Доклад №: SDP-R-20180903-9.
 • Данни от теста от Xiaowei Biological Laboratory, изчислени въз основа на предположението за 8 цикъла на ден.
 • Данни от тестове от Xiaowei Biological Laboratory за дозатор и бутилка дезинфектант за ръце с вградена батерия, използвани 8 пъти на ден, като дозаторът е в режим на готовност през останалото време.
 • .
 • Доклад от теста за рейтинг на водоустойчивост IPX4, издаден от Centre Testing International Group Co., Ltd., Ningbo Branch, Доклад №: EED44K000120C. Ningbo Branch, Доклад №: EED44K000120C. Използвайте влажна кърпа за почистване. Не мийте под течаща вода и не потапяйте във вода.
 • .
 • Доклад за проверка на ограниченията за опасни вещества (ROHS), издаден от Centre Testing International Group Co., Ltd., клон Шанхай, номер на доклад: A218012121274101001C. Клон в Шанхай, Доклад №: A218012121274101001C.