ПЦ

Mi Ionic Hair Dryer H300

Разлика: 10,00 лв.
ПЦ

69,99 лв. 59,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
Mi Ionic Hair Dryer H300 Компактен и лек 9,5 см калъф за съхранение
20 м/сек ултра висок въздушен поток
50 милиона йони
57°C интелигентен контрол на температурата
Удобен и лесен за носене Иновативен дизайн с изключително компактен калъф. Вземете го лесно със себе си в по време на път, за да подсигурите красива прическа.
 • Малък размер
 • Компактен дизайн
Перките на турбо вентилатора създават силен и стабилен въздушен поток Базиран на принципа на самолетните турбинни двигатели, уникалният дизайн с извити лопатки и всмукване на въздух намалява загубата на енергия от вятъра и ефективно увеличава скоростта на въздуха. Изходът за въздух намалява загубите на вятърна енергия и ефективно увеличава скоростта му. Високоефективният мотор произвежда мощен въздушен поток, който бързо изпарява влагата без необходимост от високи температури.
 • 20 м/сек Силен въздушен поток*
 • 7 перки Криловидни перки
Оптимална температура предпазва косата ви Температурата се отчита 60 пъти в секунда и резултатът се изпраща директно към микропроцесора, за да се регулира температурата на въздуха в реално време и да се гарантира, че същата остава 57 ℃. Научният контрол на температурата предотвратява увреждането на косата и спомага за поддържането на здравословен блясък.
 • 60 пъти/сек NTC Отчитане на температурата
 • 57 Оптимална температура за предпазване на косата
Температура на въздуха (℃) Сравнение на температурата на изходящия въздух
Сешоари без контрол на температурата Mi Ionic Hair Dryer H300
ДЖЕЙСЪН КУИ, L'Oréal Art Ambassador, бивш главен стилист за модни ревюта на Hermès, LV и Dior в Китай и официален стилист за Harper's Bazaar.
Научете от посланика на L'Oréal Arts как да изсушавате косата си правилно Джейсън каза: „Движението на сешоара надолу при сушене на косата я прави по-гладка и по-малко повредена. Поддържайте разстояние от поне 10 см между въздушната струя и косата си. През лятото препоръчителната температура е 57 ℃ и това е най-добрата температура, която защитава косата ви."
Изсушете косата си бързо, без да я увреждате Не всички сешоари могат да постигнат скорост на сушене от 6,1 г/мин*. Силният въздушен поток позволява на влагата да се изпари бързо, намалявайки времето, необходимо за изсушаване на косата, независимо дали е рано сутрин или преди лягане.
 • Рано сутринта Намалява времето за изсушаване на косата и осигурява освежаваща и спокойна сутрин.
 • Преди сън Изсъхва бързо и предпазва косата ви за спокоен сън
По-гладка и блестяща коса Вграденият генератор на йони може да освободи до 50 милиона отрицателни йони в силен въздушен поток. Намалява статичното електричество, предотвратява нежелано къдрене, изглажда кутикулите на косата и придава блясък. Осигурява бързо и нежно изсушаване, което гарантира здрава коса.
 • 50 МИЛИОНА ОТРИЦАТЕЛНИ ЙОНИ*
 • Изглажда кутикулите на косъма
 • Неутрализира наелектризирането
Покрива косата без отрицателни йони
Грижа с помощта на отрицателни йони
Имайте по-голям контрол върху сушенето на косата си
Запазете настройките за температура за повече удобство
Позволява ви свободно да превключвате между горещ и студен въздух и ви дава повече контрол върху скоростта на въздуха. Просто натиснете, за да започнете и след това изберете една от трите температурни настройки за равномерен и комфортен въздушен поток. Температурата, която използвате, ще бъде автоматично запазена и активирана следващия път, когато я използвате.
Температура
 • Топъл въздух
 • 57 ℃ постоянна температура
 • Студен въздух
Въздушен поток
 • Висока степен
 • Ниска степен
 • Изключено
Удобна дръжка Устойчиво UV покритие, меко на допир за удобен захват.
По-малко шум при сушене на косата Съпротивлението на въздушния поток се намалява по време на предаване, за да се контролира ефективно шумът. Ще имате по-тихи сутрини, благодарение на по-мек звук и по-мощен мотор.
Многократна защита от прегряване NTC отчита температурата на изходящия въздух в реално време. Избраните компоненти, изработени с висока точност, могат автоматично да активират защитата от прегряване и да спрат захранването в случай на прекомерна температура. В екстремни случаи ще се активира защита с предпазител, за да се гарантира безопасността.
 • NTC ОТЧИТАНЕ НА ТЕМПЕРАТУРА
 • Защита срещу прегряване
 • Защита с предпазител
Изискани детайли, гениален дизайн
360° дюза с двойно покритие за предотвратяване на изгаряния Безопасно и бързо оформяне
Кука за окачване Лесен за съхранение
Ергономична дръжка Удобна дръжка
Подсилен захранващ кабел Осигурява топлоизолация и е устойчива на високи температури
 • * 20 m/s висока скорост на въздуха: максималната скорост на въздуха в режим на студен въздух, измерена при номинално напрежение, на разстояние 10 см между изхода на въздуха на продукта от пробата и входа на въздуха на оборудването за изпитване.
 • * 57℃ интелигентен контрол на температурата: Температурната разлика беше ±8℃, когато пробата на продукта беше тествана при различни температури на околната среда и скорости на въздуха с помощта на стандартен 53-точков температурен тестер, като тестът за температура на околната среда беше настроен на 15℃. Околната температура беше настроена на 15 ℃/20 ℃/25 ℃/30 ℃, скоростта на въздуха беше настроена на силна/мека при постоянна температура от 57 ℃, а температурният сензор беше поставен на разстояние 10 cm от изхода на въздуха .
 • * Скорост на сушене от 6,1 г/мин: Стойността е измерена при температура от 24,3 ℃ и влажност от 52% RH, като продуктът е настроен на силен въздушен поток и режим на топъл въздух, а тестът с плат е поставен на разстояние 10 см от изхода за въздух на изпитвания продукт. Тестът беше проведен в съответствие с метода, посочен в раздел 6.7 от GB/T 23106 -2008.
 • * 50 милиона отрицателни йони: Стойност, измерена при номинално напрежение с продукта, настроен на силен въздушен поток и режим на хладен въздух и с разстояние от 10 см между изхода на въздуха на продукта за вземане на проби и входа на въздуха на устройството за тестване на пробите.
 • * Горните данни се основават на лабораторни тестове, извършени от Dreame Laboratories. Поради разликите в условията на околната среда резултатите от теста може да се различават от действителния продукт.