Mi LCD Writing Tablet 13.5″

55,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
  • Дисплей: 13.5″;
  • Батерия: CR2032;
  • Размери: 318 x 225 x 7 мм;
  • Тегло: 345 гр.
Mi LCD Writing Tablet 13,5" Рисувайте в движение, записвайте вдъхновенията си Чувствително на натиск писане | Много ясен почерк
Магнитен стилус | Лек, тънък и лесен за носене
LCD екранът ви дава ясен и естествен почерк. Mi LCD Writing Tablet използва персонализиран LCD филм със синьо-зелен почерк и удивително ясен дисплей, комбинирайки изживяването от писане върху традиционна хартия с това на гладък LCD екран.
Изключително чувствителни сензори за налягане. Дебелината на надписа варира в зависимост от силата. С помощта на високочувствителна сензорна технология за натиск и плавен и гъвкав LCD екран, дебелината на вашия почерк зависи от натиска, който прилагате. Колкото по-силно натискате екрана, толкова по-дебел ще бъде почеркът ви и обратно. Използвайте върха на пръста си или друг предмет, за да пишете на екрана без забавяне, или пишете с включения стилус за още по-добро усещане.
LCD екран без синя светлина.
Безопасен, без прах и щадящ очите.
Екранът не излъчва светлина и имитира появата на мастило върху хартия, предотвратявайки умората на очите след продължителна употреба. Чувствително на натиск писане, без прах и петна, безопасно и хигиенично.
Почистване на екрана с едно докосване, ниска консумация на енергия и по-дълъг живот на батерията. LCD екранът Zero Power използва много малко енергия, докато почиства екрана. Една батерия ще издържи до 365 дни, ако екранът се почиства 100 пъти на ден! Почистете лесно екрана и веднага започнете да създавате нещо ново.
Бутон за заключване на екрана
Стилус магнитен ултраизползвател.
По-удобен за използване и съхранение.
Стилусът тежи само 7g, а устройството съдържа четири NdFeB (неодим-желязо-бор) магнита с висок капацитет на поглъщане и дълготрайна магнитна сила. Стилусът може удобно да се върне в първоначалното си положение след всяка употреба, за разлика от традиционните стойки с щипки.
Уникален дизайн на стилус с удобен захват. Дръжката на стилуса може лесно да се хваща както от големи, така и от малки ръце. Лекият стилус, тежащ само 7 g, може да се използва за дълги периоди от време, без да причинява умора на ръцете.
Изключително тънък дизайн, лесен за носене. 7-милиметровият ултратънък калъф е гъвкав и лесен за носене, което ви позволява да пътувате с по-малко тегло.
Върхът на иглата е изработен от гладка и издръжлива стомана. Върхът на стилуса е направен от кристален термопластичен полимер, известен като "супер стомана", който му придава гладка повърхност и твърда текстура. Писането с него е лесно и естествено дори за деца.
Идеалното табло за семейна информация. Иновативен дисплей панел за комуникация с любими хора. Оставете напомняния за вашите деца, нежни бележки за вашия партньор и думи на обич за всички членове на вашето семейство.
Страхотен инструмент за преподаване и учене. Използвайте го, за да помогнете на детето си на всеки етап от неговото развитие, от изучаване на азбуката до аритметика или упражняване на правопис. Предлагат се два размера на екрана, така че дете и родител могат да творят едновременно с таблета и стилуса.
По-ефективни и непрекъснати срещи. Улеснява комуникацията по време на дискусии. За скициране, водене на бележки, мозъчна атака и записване на информация от член на екипа навсякъде и по всяко време.
Подробно описание на продукта.
Бутон за заключване. Заключване с едно докосване, за да избегнете загуба на важно съдържание.
Отделението за батерията. За съхранение на батерия, с предпазно устройство
Твърд външен материал от ABS. Удобни на допир, здрави и издръжливи отвън.
  • Забележки:
  • *Данните на тази страница идват от Machine Island Laboratory.