Mi LED Smart Bulb (Warm White)

19,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Работи с Google Assistant и Alexa (изпълнява гласови команди);
 • Стандарт – Е27;
 • Размер – 60 х 112 мм;
 • Светлина – 810 lumens, мощност – (8W);
 • Color Temperature – 2700K;
 • Часове работа – 25000 часа;
 • Свързаност – Wi-Fi.
Mi Smart LED Bulb Warm White Насладете се на ярка светлина и множество интелигентни функции.
* Google е регистрирана търговска марка на Google LLC.
* Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или негови филиали.
* Amazon Alexa зависи от местната наличност.
 • Топла бяла светлина при 2700K
 • Регулируема яркост
 • Смарт контрол
 • Персонализирайте вашето осветление
Mi Smart LED (Warm White) използва 2700K микро-LED, които имат ниска цветова температура и топла жълта светлина. Резултатът е меко осветление, което ви помага да се отпуснете и създава приятна атмосфера в дома ви. Яркостта достига 810 лумена и може да се регулира по всяко време. С едно просто натискане на бутон можете да превключите от тъмнина към дневна светлина.
Лесна за настройка Wi-Fi връзка Mi Smart LED (Wart White) може да се свърже чрез Wi-Fi към вашата смарт домашна система. След като крушката е инсталирана, просто се свържете с приложението Mi и започнете да се наслаждавате на смарт осветление.
Смарт контрол Приложението Mi Home предлага затъмняване на крушката, както и предварително зададени времена за включване/изключване, забавено изключване на светлината и други полезни настройки. Адаптира се изцяло спрямо вашите нужди.
Интелигентни гласови команди. Не искате да включите или изключите устройството си? Възможност за гласово управление с помощта на Amazon Alexa и Google Assistant. Използвайте гласа си, за да включите или изключите крушката или да регулирате нейната яркост. Хей, Google, светни лампата.
Хей, Google, загаси лампата.
Регулирайте яркостта, когато пожелаете, от мека лунна светлина до ярка слънчева светлина и обратно. Яркостта достига 810 лумена и може да се регулира по всяко време. В комбинация с топлото жълто от 2700K, получавате сатенения блясък на лунна светлина при ниска яркост и топлия блясък на слънчева светлина при висока яркост.
Персонализирайте вашето осветление с още повече възможности. Независимо дали четете с детето си, работите или учите, използвайте нашите препоръки за осветление, за да адаптирате светлината към различни ситуации.
Внимателно подбрани материали за по-добро топлоотдаване. Лекият материал осигурява равномерно разсейване на топлината и безупречен външен вид. PC светлоизлъчващата повърхност с висок коефициент на пречупване е силно прозрачна и осигурява ярка, но нежна светлина.
Ниска консумация на енергия за по-големи икономии на енергия с живот от 25 000 часа. Крушката излъчва до 810 лумена яркост, използвайки само 8 вата мощност. Ще спестите повече енергия и ще използвате по-малко електроенергия.
Живот от 25 000 часа означава, че при 6 часа употреба на ден, крушката ще издържи до 11,4 години.