Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth)

29,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Нощна лампа със сензор за движение;
 • Диапазон на светлината – от 3 lm до 25 lm;
 • Захранване – 3 бр. батерии клас “АА” (не са включение в комплекта);
 • Управление чрез приложението Mi Home App.
Mi Motion-Activated Night Light 2 Bluetooth Интелигентна лампа 3 в 1, която позволява осветяване и откриване на движение
 • Откриване на движения Активиране на движение на дълги разстояния, светлината се включва веднага щом влезете в тъмно пространство
 • Въртене на 360 градуса Магнитен дизайн за гъвкаво регулиране на ъгъла
 • Ниска консумация на енергия 17 месеца живот на батерията, когато се използва само като сензор
 • Датчик за движение Откриване на движение на хора/животни
 • Откриване на светлина Детекция на условията на околната светлина
 • Смарт връзка Свързване към набор от смарт устройства чрез Bluetooth
Интелигентно управление на осветлението чрез приложението
Персонализирайте перфектната си нощна лампа за вас
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) може да разпознава човешки движения в тъмното. При откриване светва. Актуализациите на устройството са проектирани с мисъл за вас. Намерете идеалното осветление за вашата среда. Можете да регулирате яркостта и продължителността на осветлението чрез приложението Mi Home/Xiaomi Home.
Независими сензорни функции* Удобната и забавна Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) може да се използва като сензор за движение* и сензор за светлина*. С помощта на Bluetooth устройството може да бъде настроено да се свързва с различни устройства по различно време.
Когато станете от леглото между полунощ и 07:00 сутринта, нощната лампа в спалнята отчита движението и автоматично включва Mi Smart LED таванната лампа с ниска яркост.
Когато се приберете от работа в 19:00 ч., нощната лампа на верандата ще открие тъмно околно осветление и движение и автоматично ще включи Mi Smart LED Ceiling Light.
Дизайн с магнитен монтаж
Въртене на 360° за по-голям обхват
Нощната лампа може да стои свободно върху плоски повърхности, например върху нощно шкафче. Залепващият стикер* върху основата може да се използва за монтаж. В килерите и на верандите яркостта може да бъде настроена високо за ясно осветление, без да се налага да включвате светлината от електрическата мрежа. На стълбища и спални настройте яркостта на ниско ниво, за да постигнете топла и дискретна светлина. Извадете нощната лампа от основата, за да я използвате отделно.
Само три батерии тип AA
365 дни живот на батерията при най-ниска яркост*
180 дни живот на батерията при най-висока яркост*. Можете също да изключите функцията за нощно осветление с помощта на приложението Mi Home/Xiaomi Home. Дългосрочна, безпроблемна употреба със 17-месечен живот на батерията, когато се използва само като сензор.*
Широка зона на детекция от 120°
Обхват на сензора до 6 м
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) разполага с персонализирана френелова леща, която е способна да разпознава най-чувствителните човешки движения. Устройството има много широк обхват на сензора от 120° хоризонтално, който може да засича движения на разстояние 6 м* пред светлината и 2,5 м* встрани.
Без видимо трептене*, без вредна синя светлина*.
Светлинният източник е конфигуриран за по-добра защита на очите.
Топла, мека 2800 K жълта* светлина без видимо трептене или вредна синя светлина, така че можете да се събуждате през нощта, без да безпокоите никого.
Монтаж За да се осигури точно откриване, се препоръчва светлината да е насочена надолу, когато основата е монтирана на повече от 1,9 м над земята. По същата причина се препоръчва светлината да е насочена нагоре, когато основата е монтирана на по-малко от 0,5 м над земята. В случай на различни височини на монтаж, ъгълът трябва да се регулира според височината на човека и предвидения сценарий на употреба, за да се постигне оптимален ефект.
Точката на закрепване е на повече от 1,9 м над пода
Точката на закрепване е на 0,5-1,5 м над пода.
Точката на монтаж е на по-малко от 0,5 м над нивото на пода
Насочена надолу
Насочен право напред
Насочена нагоре
Дълготрайно осветление, с грижа за вас
Удароустойчив ABS материал Качество, на което можете да разчитате
PC дисперсионно покритие Деликатно осветление без видими кабели
Адаптирана френелова леща Професионална изработка с подходящ дизайн.
 • Бележки:
 • * За да промените настройките или да актуализирате фърмуера в приложението, първо включете Bluetooth на телефона си, след това преместете тялото си в обхвата на индукция на нощната лампа или завъртете Bluetooth превключвателя в двете посоки.
 • * Тест за яркост през нощта, доклад №: WTF20F02004812N.
 • * Сензорните функции могат да се активират само когато са свързани чрез Bluetooth. Уверете се, че устройствата с поддръжка на Bluetooth са включени в акаунта на приложението ви.
 • * Светлинният сензор може да се използва за откриване на две форми на околна светлина: ярка или тъмна. Подробностите не са показани.
 • * Приложението Mi Home/Xiaomi Home включва десет различни условия за отчитане, когато устройството се използва като сензор за движение и светлина.
  Включително: движение на човешкото тяло, условия на околна светлина/тъмнина, условия на околна светлина/тъмнина и човешко движение, без движение на човешкото тяло за X минути.
 • * Не използвайте повторно залепващия стикер върху този продукт, тъй като това може да повреди повърхността. Уверете се, че продуктът е позициониран правилно, преди да залепите.
 • * Животът на батерията при използване на функцията за осветление се изчислява въз основа на включване на светлината 15 пъти на ден за 15 секунди всеки.
 • * АА батериите не са включени.
 • * Животът на батерията, когато устройството се използва само като сензор и функцията за осветление не се използва, се изчислява въз основа на 80 засичания на движение и 20 засичания на светлина на ден и 24 x 6 = 144 редовни доклада на ден.
 • * Представените по-горе данни са изчислени на базата на AA батерии с номинален капацитет 1500 mAh.
 • * Доклад за тестване на обхвата на сензора за нощна светлина №: WTF20F02002004812N.
 • * Без видимо трептене + без вредна синя светлина, 2800K тестов доклад №: WTF20F02004812N.