ПЦ

Mi Smart Band 7 NFC

Разлика: 40,00 лв.
ПЦ

129,99 лв. 89,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
  • Дисплей – 1.62″ Amoled, 490×192 pix, 326 ppi;
  • Процесор – Dialog 14706;
  • GPS;
  • Приложения – таймер, аларми, хронометър, контрол на музика;
  • 120 спортни режима;
  • Свързаност – Bluetooth 5.2;
  • Водоустоичивост – IP65 до 50 метра, 5ATM;
  • Батерия – 180 mAh, до 14 дни без зареждане;
  • Поддържани карти – DSK Bank PLC (Visa), iCard (Visa), First Investment Bank Ltd. (Visa) и Curve Uk Limited (MasterCard);
  • Тегло – 20 гр.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Този продукт и неговите функции не са предназначени да бъдат медицинско изделие и не са предназначени да предсказват, диагностицират, предотвратяват или лекуват каквито и да е заболявания.
* Данните за екрана са взети от Xiaomi Labs.
* 50m водоустойчивост: 50m водоустойчивост се основава на ISO 22810:2010 и е тествана от SGS-CSTC Standards Technical Services (Shanghai) Co.,Ltd. Референтни номера за водоустойчивост: Xiaomi Smart Band 7: SHES220100049401. Каишката има рейтинг на водоустойчивост 5ATM (50 метра дълбочина). Може да се носи в басейна, докато плувате близо до брега или по време на други дейности в плитка вода. Въпреки това не може да се използва в горещ душ, сауна или гмуркане. Освен това не забравяйте да избягвате директен удар на колана от бързи течения по време на водни спортове. Водоустойчивостта не е постоянна и може да се влоши с времето.
* Функцията SpO2 не е предназначена за диагностика, превенция, наблюдение, прогнозиране, прогноза на каквото и да е заболяване, изследване на физиологични процеси или други медицински цели. Всички данни и проследяване трябва да се използват само за благополучие и лични справочни цели. Ако се чувствате неудобно, разчитайте на професионални медицински изделия или се консултирайте с лекар за помощ.
* Всички използвани изображения, аудио или видеоклипове са само за илюстрация на функционалността на продукта и не представят напълно самия продукт.
* Конкретни лица на IP лента може да бъдат премахнати в бъдеще, ако настъпи изтичане на авторските права, моля, вижте наличността.
* Условията за тестване на живота на батерията на Xiaomi Smart Band 7 в режим на типична употреба са следните: Напълно зареден с настройки по подразбиране. автоматичното следене на пулса се активира на всеки 30 минути. Разширеното проследяване на съня е деактивирано. откриването на стрес е деактивирано. Функцията за събуждане от китката е активирана. известията за съобщения са активирани. всички други настройки са зададени на фабричните настройки. 100 получени и показани известия на ден. 10 аларми на ден. 10 секунди вибрации. 200 активации на функцията повдигане на китката при събуждане. синхронизирайте данните с приложението веднъж на ден. ръчно измерване на нивата на SpO2 два пъти на ден; дневник на упражнения за 60 минути на седмица.
* Условията за тестване на живота на батерията Xiaomi Smart Band 7 при интензивна употреба са следните: Напълно зареден с настройки по подразбиране. Автоматичното следене на пулса е активирано за 1 минута. Научното откриване на сън е активирано. разпознаването на стрес е активирано. Функцията за събуждане от китката е активирана. всички други настройки са зададени на фабричните настройки. 200 известия, получени и показани на ден. 15 известия за входящи обаждания на ден. 10 секунди вибрации. 500 активации на функцията повдигане на китката при събуждане. синхронизирайте данните с приложението веднъж на ден. ръчно измерване на нивата на SpO2 два пъти на ден; дневник на упражнения за 90 минути на седмица.
* Използването на NFC изисква план за безжична услуга. Този план за услуги може да подлежи на определени ограничения за използване за смяна на доставчик на услуги и роуминг (дори след прекратяване на договора). Наличността на NFC може да варира според държавата/региона и оператора (https://www.mi.com/global/support/nfc-bank) За повече подробности, моля, свържете се с вашия оператор за повече информация.
* Функциите и функционалността на Alexa ще се поддържат чрез OTA и изискват фърмуерът на лентата да бъде надстроен до най-новата версия.
* Alexa не се предлага на всички езици и държави/региони. Функционалността и функциите на Alexa може да варират според местоположението.
* Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите дъщерни дружества.
* Всички данни от теста за живота на батерията са взети от Huami Labs. Различни фактори могат да повлияят на живота на батерията, като например използваните настройки, как се работи с устройството, условията на околната среда и др.
* Функциите, включително, но не само, известия за съобщения и входящи повиквания изискват Mi Fitness да работи непрекъснато във фонов режим. За повече информация вижте настройката в приложението.