Mi Wi-Fi Range Extender Pro

32,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Усилвател на обхвата (сигнала) за интернет мрежа;
 • Свързване – Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n, 300Mbps;
 • Предназначено за 220V мрежа.
Mi Wi-Fi Range Extender Pro 2×2 външни антени с разширено покритие на Wi-Fi
 • 2*2
  Външна антена
 • Лесна настройка
 • 300Mbps
Лесно разширяване на Wi-Fi Уморени сте от слабата връзка на Wi-Fi? Mi Wi-Fi Range Extender Pro може да ви помогне лесно да се свържете с мрежата.
Поставете удължителя близо до рутера, включете захранването и изчакайте жълтата индикаторна лампичка да започне да мига.
Сканирайте QR кода, за да инсталирате приложението, и следвайте инструкциите, за да добавите устройството.
Когато индикаторът светне в синьо, сдвояването е завършено.
Сега можете просто да изключите и да включите Mi Wi-Fi Range Extender Pro на място за най-добро качество на сигнала и покритие в дома си, без да е необходимо да конфигурирате удължителя отново.
Укрепване на безжичната ви мрежа Mi Wi-Fi Range Extender Pro се свързва безжично с вашия рутер, като усилва и разширява сигнала му до всяко кътче на дома - дори до труднодостъпни места, като бани, балкони, спални и други.
Това осигурява по-голямо покритие с надежден и високоскоростен интернет за устройства като преносими компютри, таблети, смартфони, игрови конзоли и смарт телевизори.
2×2 външни антени,
със скорост на предаване до 300Mbps
Добавете разширители на Wi-Fi, за да ускорите значително игрите и гледането на филми.
Mi Wi-Fi Range Extender Pro вече се предлага с външна антена 2×2, за да поддържа скорост на предаване от 300Mbps, като същевременно увеличава стабилността на сигнала.
 • 2×2 Външна антена
 • 300 Mbps
 • Wi-Fi Разширено покритие
Поддържа до 16 устройства, свързани едновременно След свързване със съществуващ рутер винаги получавате надеждна и бърза връзка, без притеснения за гледане на телевизия, да проследите най-новите сериали или да споделите щастливи спомени с децата чрез видеоразговор през интернет.
Намерете най-доброто местоположение с приложението Mi Home За да постигнете най-добри резултати, Mi Wi-Fi Range Extender Pro трябва да бъде поставен някъде между рутера и мъртвата зона и при силен и стабилен сигнал на рутера - можете да проверите това чрез приложението Mi Home.