Mi Wireless Car Charger (20W)

79,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Стойка за кола с функция за безжично зареждане
 • Модел – Mi Wireless Car Charger
 • Параметри –  до (20W) 5.0V=3.0A, 9.0V=2A, 12=2A, 15V=1.8A, 20V=1.35A
 • Цвят – черен

Mi Wireless Car Charger

Индуктивно зареждане в движение.
Висока мощност до 20 W.

След като се включи, той автоматично регулира ширината в зависимост от вашия смартфон.

Забравете за свързването на неудобни кабели по време на шофиране - телефонът с поддръжка на безжично зареждане може лесно да се постави на стойката и да започене да зарежда зарядното устройство с мощност до 20 W ще зареди бързо батерията на телефона ви. Зареждащото рамо достига 81,5 мм, което е подходящо за повечето мобилни телефони на пазара с поддръжка на безжично зареждане. Устройството ще пасне идеално на повечето модели телефони.

 • 20W мощност, незабавно зареждане

  Можете да зареждате устройствата си бързо дори по време на кратки пътувания

 • Пасва на формата на телефона

  Автоматично регулируема дръжка

 • Работете по-безопасно

  Снабдена с два вентилатора, стойката ще зарежда надеждно и безопасно вашия смартфон

 • Интелигентна съвместимост

  Работи с повечето смартфони с безжично зареждане

Високата мощност от 20 W бързо зареждане.

Добър аксеосар за пътуване, висока мощност от 20 W, позволява бързо зареждане на всички мобилни устройства с безжично зареждане

* Възможност за зареждане на смартфони по други стандарти, вкл. Xiaomi MIX 3 10W, Xiaomi MIX 2S, iPhone X и други работещи модели.

Електрически регулируемото рамо гарантира сигурен захват.

Скритият инфрачервен сензор разпознава размера на смартфона. Той се разширява и заключва автоматично. Възможност за безкрайно регулиране под различни ъгли, така че телефонът може да се настройва и използва според нуждите ви.

Зареждайте и преглеждайте.

Зареждайте удобно смартфона си, докато шофирате. Ефективното разстояние на засичане, необходимо за индуктивно зареждане, е до 4 mm, което означава, че дори не е необходимо да сваляте калъфа на телефона си.

Design modern.

За основа на товарния панел служи извито 2,5D стъкло. Заоблените части подобряват ефективността на разсейване на топлината и ускоряват охлаждането. Светлината за посрещане във формата на пръстен светва при включване на захранването и улеснява намирането на устройството, ако сте паркирали на тъмно място.

Двоен вентилатор и метален радиатор за двойно разсейване на топлината и многостепенна защита.

Независимият вентилатор в зарядното за кола може интелигентно да регулира температурата и активно да се охлажда. Вграден метал поддръжка, бърза топлопроводимост. Когато зареждате с висока мощност, двойното разсейване на топлината може да намали температурата на телефона. значително намалява времето за зареждане.

 • Температурна защита
 • Защита от късо съединение
 • Защита на захранването
 • Защита от пренапрежение
 • Откриване на чужди тела
 • Двойно охлаждане

Бърз монтаж за по-малко от минута.

Скобата трябва да се закрепи към въздушната решетка или да се прикрепи с включената в комплекта плоска самозалепваща се основа.

Коментари:

* Използвайте включения стандартен адаптер, за да се свържете с безжичното зарядно устройство за кола на Xiaomi.

* Данни към 20 февруари 2019 г. Безжичното зарядно за кола на Xiaomi е продуктът с най-висока изходна мощност сред Безжични зарядни устройства на Xiaomi.

* Тестваната версия на Mi 9 е MIUI 10.2.4.0, тестовата среда е 27 W адаптер при стандартна стайна температура и телефонът е в самолетен режим с празен екран по време на включване.

* Ако калъфът на мобилния телефон е с дебелина под 4 мм и не съдържа метал отвътре или отвън.

* Повърхноста трябва да бъде чиста и равна. Поради силното залепване на лепилото устройството може да се счупи внезапно.