ПЦ

Redmi Buds 3 Pro

Разлика: 10,00 лв.
ПЦ

129,99 лв. 119,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
 • Свързаност – Bluethoot V 5.2
 • Обхват – 10 м
 • Водоустойчивост – IPX4
 • Време за зареждане на слушалката – 1 час.
 • Време за зареждане на кейса – 2.5 часа.
 • Време на използване с кутийката до 28 часа.
 • Време на използване само слушалки до 6 часа.
 • ANC / Намаляване на околният шум
 • Батерия слушалка – 35 mAh
 • Батерия кейс – 470 mAh
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.
Звукът, който желаете 35dB интелигентно шумопотискане* | Свързаност с две устройства | Безжично зареждане | 28 часа дълъг живот на батерията
 • 35dB активно потискане на шума 3 налични настройки за регулиране*
 • Бързо зареждане Използвайте до три часа след десетминутно зареждане
 • Интелигентна свързаност с две устройства Съвместимост с множество системи
 • Безжично зареждане Зареждането започва, когато калъфът е в обхвата
 • Преценка на сцената от AI Регулира дълбочината на адаптивното премахване на шума*
 • Режим на двойна прозрачност Позволява ви да разговаряте свободно, докато носите слушалките*
 • 9 мм композитна вибрираща диафрагмена бобина Настроени от вътрешната звукова лаборатория на Xiaomi
 • Общо 28 часа възпроизвеждане До 28 часа слушане с калъф
35dB дълбоко шумопотискане *
Позволява ви да се насладите на свят с по-малко фонов шум
Слушалките използват двойна технология за активно потискане на шума с микрофони за обратна връзка и за обратна връзка. Те ефективно премахват околния шум и намаляват излишния шум в ушния канал. Шумопотискането може да бъде дълбоко до 35 dB*.
Дълбоко потискане на шума
Метро, самолет
Когато пътувате с метро или самолет, той ефективно потиска шума на двигателя и други вибрационни шумове в колата, като прави пътуването ви тихо и удобно.
Балансирано потискане на шума
Кафенета, паркове , открити места
Когато си почивате в кафене, той ефективно заглушава околните шумове и ви позволява да се насладите на спокойните следобедни моменти.
Леко шумопотискане
Например библиотеки, офиси
В сравнително тиха среда, като библиотеки и офиси, той намалявaа околните шумове, като ви позволява да се насладите на времето за почивка.
Преценката на сцени с изкуствен интелект познава по-добре ушите ви Алгоритъмът с изкуствен интелект преценява сцената въз основа на нивото на околния шум и навиците на потребителите. Регулирайте дълбочината на шумопотискане за различни среди.
Потискане на шума при повикване с три микрофона
Чува се ясно в шумна среда
Трите микрофона, заедно с алгоритъма за премахване на шума при повикване, активиран чрез модела на невронната мрежа, могат точно да улавят гласовете на хората, като същевременно ефективно намаляват фоновите шумове от околната среда. Това позволява провеждането на ясни разговори без смущения в шумна среда.
Микрофон за обратна връзка
Микрофон за разговори
Микрофон с обратна връзка
Режим на двойна прозрачност*
Слушайте околните звуци без да изваждате слушалките
Когато режимът на прозрачност е включен, можете да чувате околните звуци, без да се налага да изваждате слушалките. Превключете на режим за подобряване на гласа за по-ясен глас. Можете да водите спокоен разговор с приятеля си със слушалки на ушите.
Прозрачност
Подобряване на гласа
9 мм композитна вибрираща диафрагмена бобина
Възстановява повече звукови детайли
9-милиметровата композитна бобина с вибрираща мембрана ви осигурява отлично аудио изживяване. След като е настроена от професионалист от вътрешната звукова лаборатория на Xiaomi, високочестотният звук е ясен и не е изкривен, а нискочестотният звук е богат и чист с по-изчистено качество на звука.
28-часов изключително дълъг живот на батерията*
Продължавайте да се наслаждавате на музиката си
С вграден чип за ниска консумация на енергия слушалките могат да работят до 6 часа* с едно зареждане. С помощта на калъф за зареждане слушалките могат да работят до 28 часа*. Така можете да се наслаждавате на музика часове наред.
 • 6hours Еднократна употреба (с изключено шумопотискане)
 • 28hours Общ живот на батерията (с изключено шумопотискане)
*Условия за изпитване на живота на батерията: Нивото на батерията на слушалките е 100%, силата на звука на слушалките е регулирана на 50%, режимът на кодиране на Bluetooth е AAC, а функцията ANC и режимът на прозрачност са изключени чрез настройката на MIUI. Изпитван елемент: Напълно разредете батерията на Redmi Buds 3 Pro, докато възпроизвеждате звук, докато някоя от слушалките спре да свири. Действителните часове на използване могат да варират в зависимост от условията на използване, нивото на зареждане и факторите на околната среда.
Поддържа бързо зареждане
Поддържа безжично зареждане
Благодарение на бързото зареждане слушалките се зареждат само за 10 минути, след което можете да слушате музика до 3 часа. Ако батерията е изтощена, направете кратка почивка и я оставете да се зареди. Калъфът за зареждане поддържа и Qi безжично зареждане, което прави зареждането изключително удобно.
 • Възпроизвеждане на музика до 3 часове
 • Зареждане за 10 минути
*Показаната на изображението основа за безжично зареждане не е включена в пакета и трябва да се закупи отделно.
Възможност за свързване към две устройства едновременно
Интелигентно превключване между забавление и работа
Един и същи комплект слушалки може да бъде свързан едновременно към две устройства, които пресичат платформи като Android, iOS и Windows, което ви позволява лесно да превключвате между забавление и работа. Сдвояване с Bluetooth чрез отваряне на кутията на слушалките в близост до телефона* или чрез бързо натискане на изскачащия прозорец*, което ви позволява да се насладите на новия бърз метод на свързване.
Докоснете два пъти, за да отговорите на повикването Докоснете задната част на слушалките за управление, включително превключване на режими, спиране и възпроизвеждане на музика и др.
Също така поддържа функцията за гласово управление при събуждане.
 • Докоснете два пъти Отговор/задържане на повикването
  Възпроизвеждане на музика/пауза
 • Натиснете и задръжте някоя от слушалките Потискане на шума / прозрачност
  Режим на превключване
 • Докоснете три пъти Преминаване към следващата песен
  Завършване на повикване
Повече подробности
Откриване в ухото Музиката може да бъде автоматично спряна, когато извадите слушалките. Възпроизвеждането на музика може да бъде възобновено, когато бъдат поставени отново.
Водоустойчивост IPX4* Универсална устойчивост на пръски, която предпазва потребителите от пот и пръски.
Наличие на множество силиконови накрайници за уши Предлага три размера накрайници за уши, включително голям, среден и малък, което осигурява по-голямо удобство на потребителя.
Намерете слушалките си В обхвата на Bluetooth връзката можете да откриете слушалките си по звук.
 • *Можете също така да намерите слушалките си чрез звук, направен в зависимост от съответната версия на MIUI на приложимия модел. Наушниците не поддържат функцията за издаване на звук, когато са поставени в калъфа за зареждане. Според вътрешни лабораторни данни на Xiaomi, когато търсите слушалките си чрез издаване на звук в близък обхват, разстоянието между телефона и слушалките трябва да е в рамките на 10 метра в тиха и достъпна среда, а слушалките и телефонът трябва да са свързани чрез Bluetooth. Действителните разстояния могат да варират в зависимост от условията на околната среда.
 • *Уверете се, че портът за зареждане е свободен от течност и чужди предмети преди зареждане.
 • *Съответните изображения на функционалността на слушалките на тази страница са с илюстративна цел. Параметрите на продукта са само за справка. Някои параметри на продукта могат да се различават поради външни фактори, като например околна среда, разлики в системите на мобилните телефони. Моля, вижте действителния продукт за подробности.
 • *Натискането и задържането на някоя от слушалките позволява само превключване между режим Deep ANC и режим Прозрачност по подразбиране. Само мобилните телефони на Xiaomi, Redmi с най-новите версии на MIUI могат да променят настройките за адаптивен режим ANC, 3 режима ANC, 2 режима на прозрачност и гласово управление за събуждане и Намиране на слушалките.
 • *При някои мултимедийни приложения на трети страни звукът може да се възпроизвежда чрез високоговорител или превключването може да се окаже неуспешно, когато превключвате между операции, използвайки връзка с две устройства.