ПЦ

Redmi Buds 4 Pro

Разлика: 40,00 лв.
ПЦ

149,99 лв. от 109,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
 • Свързаност – Bluethoot V 5.3;
 • Обхват – 10 м;
 • Водоустойчивост – IP54;
 • Време за зареждане на слушалката – 1 час;
 • Време за зареждане на кейса – 2.5 часа;
 • Време на използване с кутийката до 38 часа;
 • Време на използване само слушалки до 9 часа;
 • ANC noise cancellation;
 • 3 микрофонно шумо-потискане;
 • Dual transparency mode;
 • Възможност за сдвояване с 2 устройства.
 • Ръководство за употреба.
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.
Redmi Buds 4 Pro The sound you want
Hi-Res Audio Wireless поддръжка
Поддържа усъвършенстван LDAC аудио кодек*.
Hi-Fi качество на звука
Двойни динамични драйвери
Потапящ звук*
Най-доброто изживяване
До 43dB активно шумопотискане*
30-3000Hz широкочестотен ANC*
Подобрена технология за намаляване на шума от вятъра
По-завладяващ за спорт на открито
До 36 часа ултра-дълъг живот на батерията*
До 9 часа слушане с едно зареждане*
Слушайте до 2 часа музика с 5-минутно зареждане*
Смарт свързаност на две устройства
Превключвайте без усилие между вашия смартфон и компютър
3-микрофонно шумопотискане при разговори
Кристално чисти разговори
Ергономичен дизайн
Удобно прилягане
Hi-Res Audio Wireless поддръжка
Невероятен звук
Празник за вашите уши – Redmi Buds 4 Pro е сертифициран от Hi-Res Audio Wireless и поддържа LDAC аудио кодек при скорости на предаване до 990kbps, както и аудио резолюции от 96kHz/24bit и повече.
Двойни динамични драйвери
Създайте своя персонална звукова система
Redmi Buds 4 Pro разполага с изцяло нова система с двоен динамичен драйвер, която се състои от 10 mm диафрагма от алуминиева сплав и 6 mm титаниева диафрагма за високи честоти. Заедно, двата драйвера се комбинират, за да осигурят кристално чисти високи и богати баси в широк диапазон от жанрове.
10мм
динамичен драйвер от алуминиева сплав
6мм
титанов динамичен драйвер за високи звуци
Звук като в киното Потапящ звук
За поглъщащо изживяване на живо
Redmi Buds 4 Pro разполага с изцяло нова завладяваща звукова система, която използва патентован от Xiaomi HRTF звуков алгоритъм, за да симулира звук от реалния живот и да достави наистина завладяващо изживяване при гледане на видео, съвместимо с различни аудио източници и устройства за възпроизвеждане.*
До 43dB активно шумопотискане
Ефективно намаляване на нежелания шум
Слушалките могат да намалят шума с до 43 dB, блокирайки до 99,3% от външния шум*, което ви позволява да се наслаждавате на музиката си на спокойствие и тишина.
 • Леко шумопотискане
 • Балансирано шумопотискане
 • Дълбоко шумопотискане
AI адаптивен ANC
Интелигентно превключване между 3 нива на ANC
Леко шумопотискане
| Офиси, библиотеки
Дълбоко шумопотискане
| Метростанции, Летища
Балансирано шумопотискане
| Кафенета, паркове
Режим на двойна прозрачност
Слушайте заобикалящата ви среда и разговорите
В нормален режим на прозрачност можете да чувате заобикалящата ви среда, без да се налага да сваляте слушалките. Можете също така да превключите към подобрен гласов режим, когато трябва да говорите с някого лице в лице.
 • Нормален режим на прозрачност
 • Подобрете гласа
Иновативна технология за намаляване на шума от вятъра
Бягайте на воля и оставете вятъра зад гърба си
Всяка слушалка разполага с вграден метален предпазител за вятър за ефективно намаляване на шума от вятъра, както и собствен алгоритъм за намаляване на шума от вятъра, който автоматично се включва, когато вятърът достигне определена скорост, така че да можете да се наслаждавате на дейностите си на открито, без да бъдете обезпокоявани.
3-микрофонно шумопотискане при разговори
Кристално чисто качество на разговорите, където и да сте
Всеки от трите микрофона има своя собствена функция и извлича гласови звуци с прецизност, за да филтрира ефективно външния шум. Качеството на разговорите е допълнително подобрено с помощта на алгоритъм за намаляване на шума от невронна мрежа.
Feed-forward mic
Feedback mic
Talk mic
До 36 часа ултра дълъг живот на батерията
Пробягайте маратона с любимата си музика
Слушайте до 9 часа музика с едно зареждане или до 36 часа, когато използвате кутията за зареждане. И ако бързате и сте забравили да презаредите, слушалките могат да възпроизвеждат до 2 часа музика след бързо 5-минутно зареждане.
 • До 9 часа
  Единично зареждане
 • До 36 часа
  Пълен живот на батерията
 • 5 минути
  време за зареждане
 • До 2 часа
  възпроизвеждане на музика
Интелигентно свързване на две устройства*
Превключвайте лесно между вашия смартфон и компютър
Слушалките могат да се свързват към две устройства с Android, iOS или Windows едновременно, което ви позволява да използвате едни и същи слушалки, когато сте в офиса. На съвместими устройства с MIUI изскачащият прозорец на MIUI за заявки за бързо сдвояване се появява автоматично, когато отворите кутията за зареждане (със слушалки) близо до вашия телефон.*
Сензорно управление
Управлявайте музиката и превключвайте режимите с върха на пръстите си
Всяка слушалка е оборудвана със сензор, който ви позволява да поставите на пауза възпроизвеждането на музика и да превключвате режимите с кратко или дълго натискане.
Ергономичен дизайн
Пълен комфорт
Redmi Buds 4 Pro се отличава с иновативен и елегантен дизайн с извити ръбове. Освен това е ергономично проектиран да намалява налягането в ушния канал и тежи само около 5,0 грама, за да осигури удобно прилягане.
Midnight Black
Moon White
Xiaomi Earbuds*
Лесно персонализиране Изтеглете приложението Xiaomi Earbuds, за да регулирате шумопотискането и настройките за управление с докосване за вашите безжични слушалки Redmi Buds 4 Pro. Вие контролирате — коригирайте настройките за оптимално аудио и инсталирайте онлайн надстройки на фърмуера.
Персонализирай и се забавлявай
 • IP54 прахо- и
  водоустойчивост*
  Идеален за тренировки - устойчив на пот
 • Разпознаване в ухото*
  Възпроизвеждането се поставя на пауза автоматично, когато извадите слушалките от ушите си, и се възобновява, когато ги поставите обратно.
 • Намерете слушалките*
  В обхвата на Bluetooth връзката, можете да използвате приложението Xiaomi Earbuds, за да намерите слушалките си, като пуснете звук през някоя от тях.
 • Бележки:
 • * Изображенията на тази страница са само за илюстрация и може да не са точното представяне на продукта. Продуктовите параметри са само за справка. Някои параметри на продукта може да варират поради външни фактори като околната среда и разликите в системите на смартфона. Моля, вижте действителния продукт за подробности.
 • * Тест за шумопотискане, извършен от производителя. Действителните резултати може да варират в зависимост от условията на употреба. Докосването и задържането на която и да е слушалка позволява само превключване между режимите ANC и Transparency по подразбиране. Настройките за ANC и режим на прозрачност са налични само в приложението Xiaomi Earbuds.
 • * За да изпитате аудио с висока разделителна способност и LDAC при 990kbps, моля, уверете се, че LDAC е активиран на съвместими смартфони с Android™ OS с правилен избор на битрейт с изключен потапящ звук.
 • * Поглъщащият звук е приложим за музика и видеоклипове в приложения, които поддържат тази функция. Потапящият звук е изключен по подразбиране, настройките са налични само в приложението Xiaomi Earbuds. Използването на аудиокодек LDAC и завладяващ звук са взаимно изключващи се.
 • * Можете да намерите вашите слушалки чрез звук в приложението Xiaomi Earbuds. Слушалките не поддържат тази функция, когато са поставени в кутията за зареждане. Според данните от вътрешната лаборатория на Xiaomi, когато търсите слушалките си чрез звук на близко разстояние, разстоянието между телефона и слушалките трябва да бъде в рамките на 10 метра в тиха, достъпна среда. Слушалките и телефонът трябва да бъдат свързани чрез Bluetooth. Действителните разстояния може да варират в зависимост от условията на околната среда.
 • * Тест за устойчивост на прах и вода IP54. Съгласно GB/T 4208-2017. Степен на защита на корпуса (IP код), той премина теста, проведен от Института за надзор и инспекция на качеството на продуктите в Суджоу. Протоколът от изпитването № е WPHE220067. Резултатът от теста показа, че е в съответствие със стандарта GB/T 4208-2017. Рейтингът IP54 се отнася за самите слушалки, а не за кутията за зареждане на слушалките. Моля, не използвайте слушалките си около гореща вода, вашите слушалки не могат да се използват при къпане или душ. Моля, опитайте се да избягвате използването на слушалките си по време на интензивни упражнения, потта по време на тренировка може да причини повреда на устройството. Този продукт е устойчив на пръски, вода и прах към момента на покупката, но тези свойства не са постоянни и могат да намалят с течение на времето с ежедневното износване.
 • * Живот на батерията и тестови условия за бързо зареждане: Свържете се с Xiaomi 12 Pro, нивото на батерията на слушалките е 100%, силата на звука на слушалките се регулира на 50%, режимът на Bluetooth кодиране е AAC, а функцията ANC, режим на прозрачност, потапяне звукът и връзката с две устройства са изключени чрез приложението Xiaomi Earbuds. Тестови елемент: Разредете напълно батерията на Redmi Buds 4 Pro, докато възпроизвеждате аудио, докато някоя от слушалките спре да възпроизвежда. Уверете се, че в порта за зареждане няма течности и чужди тела, преди да започнете зареждане. Данните за зареждането на слушалките и живота на батерията са извлечени от вътрешен тест, извършен от производителя. Действителните часове на употреба може да варират в зависимост от условията на употреба, нивото на зареждане и факторите на околната среда.
 • * 5 минути бързо зареждане изисква батерията на кутията за зареждане да е 30% или повече.
 • * Свързването на две устройства е включено по подразбиране, опитът може да варира в зависимост от устройството. Моля, изтеглете приложението Xiaomi Earbuds, за да изключите. Компютърните приложения на трети страни трябва да поддържат синхронна пауза или възобновяване при отговаряне или прекратяване на телефонни повиквания. Името на функцията може да се различава от действителните настройки.
 • * Настройките за жестове и разпознаването в ушите са налични само в приложението Xiaomi Earbuds.
 • * Приложението Xiaomi Earbuds е достъпно за изтегляне от Google Play Store. Приложението Xiaomi Earbuds не е достъпно за устройства с iOS.
 • * Само устройства Xiaomi, Redmi с най-новите версии на MIUI поддържат MIUI Pop-up за бързо сдвояване. Съвместими модели: POCO F4 GT、Xiaomi 12 Pro、Xiaomi 12、Redmi Note 11 Pro、Redmi Note 11S、Redmi Note 11、Redmi Note 11 Pro 5G.
 • * Марката и логото Bluetooth® са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Xiaomi inc. е по лиценз. Други търговски марки и търговски имена са на съответните им собственици.
 • * За да се насладите на свързване на две устройства между две смартфон устройства Xiaomi/Redmi, моля, включете функцията чрез приложението Xiaomi Earbuds App само на един смартфон - тази функция ще работи чрез традиционна Bluetooth връзка.