Xiaomi 13 Pro

2.549,99 лв.

бърза доставка
24 месеца гаранция
14 дни право на връщане
 • Размери – 162.9 мм x 74.6 мм x 8.38 мм;
 • 3D bio-ceramic back;
 • Corning® Gorilla® Glass Victus® Front;
 • IP685;
 • 120Hz WQHD+ 6.73” AMOLED дисплей;
 • E6 OLED материали;
 • 1-120Hz AdaptiveSync Pro, до240Hz честота на дискретизация;
 • 4,820 mAh (typ) батерия;
 • Xiaomi AdaptiveCharge;
 • Xiaomi 120W HyperCharge;
 • 50W безжично турбо зареждане;
 • 10W обратно безжично зареждане;
 • Двойни високоговорители.
Xiaomi 13 Pro
ПРОЕКТИРАН СЪВМЕСТНО С
Зад шедьовъра
Произведение на модерното изкуство. Xiaomi 13 Pro е най-новата реализация на шедьовърската философия за изображения. Професионална оптика, вълнуваща дефинираща естетика и цялото изживяване на Leica са вградени в устройството, за да създадат мост между вековните произведения на майсторите и шедьоврите, които създавате днес.
Професионален дизайн Предназначен
да издържи във времето
Проект, който допринесе за
идентичността на шедьовъра.
Калъф с превъзходна форма, извит както отзад, така и отпред. Предният панел е защитен от Corning® Gorilla® Glass Victus®. Насладете се на биокерамичния материал от медицински клас на гърба, който не само добавя деликатна текстура, но и подчертава дефиницията на емблематичния дизайн: шедьовър, който съчетава професионализъм, елегантност и издръжливост.
Ceramic Black
Ceramic White
Надежден съюзник за създаване на шедьоври, където и да сте. Здрава професионална издръжливост със сертификат IP68*. Надежден навсякъде, независимо дали на палубата на платноходка сред люлеенето на вълните или в сърцето на пустинята.
Професионална камера Шедьовър
на фотографията
Професионализъм. Представяме ви професионална система от оптични лещи Leica, традиционна фотография, достъпна за Xiaomi 13 Pro.
Широк ъгъл 1" основна камера Leica. Обектив, оборудван със свръхголям 1" сензор. 50 MP*
23 mm еквивалент на фокусно разстояние*
3,2 μm 4-в-1 SuperPixel
Бленда ƒ/1.9
HyperOIS
* 50 MP се отнася до броя мегапиксели на сензора, действителните мегапиксели, използвани в снимки и видео, може да варират в зависимост от използвания режим.
* Фокусните разстояния на обектива са еквивалентни фокусни разстояния по подразбиране и може да се различават от действителните еквивалентни фокусни разстояния.
Хубави кадри дори при слаба светлина. Обективът създава много резки изображения дори при слаба светлина, без да разчита на алгоритъм за намаляване на шума. Това позволява на произведенията да запазят цвят, текстура и детайли.
Обектив
Мобилен обектив Leica 75 mm. Вдъхновен от емблематичния Leica Noctilux-M 75 f/1.25 ASPH. Обектив за портретна фотография, предназначен за професионална фотография. 50 MP*
Фокусно разстояние 75 mm*
Фокусно разстояние 10 cm
бленда ƒ/2.0
OIS оптична стабилизация
* 50 MP се отнася до броя мегапиксели на сензора, действителният брой мегапиксели, използвани в снимки и видеоклипове, може да варира в зависимост от различните режими.
* Фокусните разстояния на обектива са еквивалентни фокусни разстояния по подразбиране и може да се различават от действителните еквивалентни фокусни разстояния, вижте действителните резултати.
Бързо се фокусира върху детайлите. С технологията Focal Shift, задвижвана също от Xiaomi Imaging Engine, Xiaomi ProFocus отива крачка напред, като поддържа проследяване на очите на животни*. Уловете по-прецизни детайли в снимките си. Ние можем да уловим повече. Сега можете да заснемете не само бягащо куче, но и пчелата, която се опитва да изяде.
* Помага за разпознаване на очите на котки и кучета.
Широкоспектърен ъгъл Широкоспектърна камера Leica. Широка бленда за широкообхватни изображения със 115° FOV. 50 MP
Еквивалентно фокусно разстояние 14 мм
Бленда ƒ/2,2
Автоматичен фокус AF
Макро с ултра широк ъгъл 5 см
Подготовка за професионална постпродукция. 10-битовата RAW DNG камера и цветните профили, създадени от Adobe, са съвместими с Ps и Lr, осигурявайки солидна отправна точка за професионално редактиране след продукция.
Открийте емоциите Що се отнася до естетическия аспект на изображението, ние усъвършенствахме детайлите, калибрирахме цветовете, намерихме правилния стил на разказ за създадения шедьовър, всичко това под влиянието на Leica.
Два фотографски стила.
Двата професионални наративни стила на вашите произведения.
Вдъхновен от класическата естетика на Leica, Xiaomi 13 Pro използва уникалните фотографски стилове на Leica и реализира P3 цветовата гама за истинско възпроизвеждане на цветовете.
Aspectul Autentic Leica Той запазва силни контрасти и естетика, съответстваща на класиката.
Aspectul Vibrant Leica Този режим прави изображението живо, но естествено със средна яркост и повишена наситеност.
Подобрете вашите произведения на изкуството с
красиви кадри от Leica.
С помощта на Xiaomi Imaging Engine изграждаме цветна база данни от Leica, която се основава на машинно обучение на милиони изображения, като същевременно поддържа широка гама от P3 цветове. Улавянето на истински цветове никога не е било толкова точно.
Филтри Leica. Предлага колекция от филтри, от които да избирате, за да коригирате цветовете и да направите историята си още по-привлекателна
Система от лещи Pocket Master
за професионалисти.
Бъдете професионалист в портретите, намерете стила, който най-добре подхожда на човека, когото снимате.
 • 35 mm
  Черно-бял обектив
 • 50 mm
  Боке обектив
 • 75 mm
  Обектив за портрети
 • 90mm
  Фокусиращи лещи с мек фокус
* Изображенията, използвани за системата Master-lens, са направени от Xiaomi 13, за да демонстрират функцията. Действителните резултати от системата Master-lens на Xiaomi 13 Pro може да са малко по-различни.
Насладете се на създаването на шедьоври с Leica. Можете да изпитате професионализма и страстта във всеки момент на снимане с Xiaomi 13 Pro, като натиснете бутона на затвора, чуете звука на затвора от класическата серия M или видите емблематичния воден знак Leica върху вашия шедьовър.
Професионално представяне Постоянен контрол
върху вашите произведения на изкуството
Топ процесор
Snapdragon® 8 Gen 2
Новата архитектура позволява повишена производителност и намалена консумация на енергия и отваря нова ера на невероятна енергийна ефективност и множество предимства при ежедневна и професионална употреба.
* Резултатите от тестовете на процесора са от Xiaomi Labs, а резултатите от тестовете за AI са от официални данни на Qualcomm в сравнение със Snapdragon® 8 Gen 1.
Напълно зареден за 19 минути с 120W Xiaomi HyperCharge Използвайте през целия ден* Благодарение на 4820 mAh едноклетъчна батерия.
 • 19 часа 22 мин.
  Възпроизвеждане на видеа
 • 5 часа 53 мин.
  1080P запис
 • 104 часа 29 мин.
  Възпроизвеждане на музика
 • 7 часа 49 мин.
  Игри
Професионални преживявания От началото до края
Изживейте шедьовъра
6,73" WQHD+ AMOLED дисплей Насладете се на гледане и редактиране на вашите шедьоври с изключителна яснота благодарение на супер резолюцията от 3200x1440.
Професионално управление на цветовете
OLED панелът предлага пълно покритие на цветовата гама P3. Позволява пълното показване на богатството от цветове, подобрени от системата от лещи. 10-bit
JNCD≈ 0.21, Delta E≈ 0.28
Насладете се на гледката на вашия екран. Над 200 000 параметъра са прецизно настроени за всеки пиксел въз основа на 3D механизма за цветово картографиране, като също така управлява частична пикова яркост от 1900 нита.
Гладка като коприна,
просто без усилие.
Въз основа на новата технология LTPO, дисплеят AdaptiveSync Pro постига адаптивна честота на опресняване от 1-120 Hz за по-плавна работа и по-голяма енергийна ефективност.
Професионален звук. Двойните стерео високоговорители Dolby Atmos® осигуряват мощна разделителна способност на звука за реалистично, пълно и детайлно качество.
Достатъчно силен,
за да резонира с вас.
Благодарение на свръхшироколентовия мотор, вибрациите се изразяват в детайли. Чрез различни сценарии за мигане или писане ще почувствате истинска комуникация с устройството.
Персонализиран, просторен и сигурен. MIUI 14 вече е наличен. ROM вече разполага с динамичен UI дизайн, различни опции за лесно персонализиране и повече функции за поверителност, за да направи всичко интуитивно и лесно за използване.
 • Бележки:
 • * Изображенията и видеоклиповете на този уебсайт са само с илюстративна цел и може да не представят точно продукта. Действителният потребителски интерфейс може да варира.
 • * Устройството е тествано и сертифицирано за устойчивост на пръски, вода и прах при наличието на специфични лабораторни условия със степен на защита от проникване IP68 въз основа на IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013.
  Трябва да се отбележи, че условията на теста за водоустойчивост включват: потапяне в статична прясна вода на дълбочина от 1,5 метра за до 30 минути с температурна разлика между водата и продукта от 5°C или повече малка Такива водоустойчиви характеристики се прилагат само при специфични условия, тествани в лабораторна среда, които не отговарят на нормалната потребителска употреба. Следователно, защита срещу проникване на вода не е осигурена, ако продуктът е изложен на среда, която надхвърля условията на изпитване.
  Препоръчваме ви да не го тествате сами. Не се препоръчва за използване на плаж или басейн. Защитата срещу проникване може да се влоши в резултат на ежедневно износване, физическа повреда и/или разглобяване, необходимо за ремонт.
  Избягвайте да зареждате продукта, да използвате физическите бутони или да изваждате SIM тавата, когато продуктът е изложен на влага.
  Други инструкции за безопасност можете да намерите в ръководството за потребителя.
  Гаранцията не покрива щети, причинени от течности в среди извън условията на изпитване IP68.
 • * 5G свързаността може да варира в зависимост от регионалната наличност и поддръжката на местния оператор.
 • * Резултатите от тестовете на процесора са от Xiaomi Labs, а резултатите от тестовете на AI са от официални данни на Qualcomm, в сравнение със Snapdragon® 8 Gen 1.
 • * Максималната изходна мощност ще бъде 120W с входно напрежение 220~240V; Максималната изходна мощност ще бъде 96 W с вход от 100 ~ 120 V. Максималната изходна мощност може да не е 120 W в зависимост от различните входни напрежения в някои региони.
 • * Данни за зареждане, тествани във вътрешни лаборатории на Xiaomi от 2% до 100%, действителните резултати може да варират*Данни за зареждане, тествани във вътрешни лаборатории на Xiaomi от 2% до 100%, действителните резултати може да варират.
 • * Серията Xiaomi 13 работи най-добре при температура на околната среда между 0° C и 35° C. Температура на съхранение между -20° C и 45° C. Зареждането на устройството и съхранението на батерията в гореща среда може да причини непоправима повреда. Може да забележите намаляване на живота на батерията, когато използвате устройството в много студена среда, но това състояние е временно. След като температурата на батерията се върне в нормалния работен диапазон, производителността ще се нормализира.
 • * Данните за батерията и зареждането са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати може да варират поради разликите във версиите на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.
 • * Дисплеят поддържа максимална честота на опресняване от 120 Hz. Честотата на опресняване на екрана може да е малко по-различна за различните интерфейси на приложенията и качеството на изображението в игрите. Моля, обърнете се към действителния опит.
 • * Освен ако не е посочено друго на продуктовата страница на Xiaomi 13 Pro, всички данни идват от лаборатории на Xiaomi, спецификации за дизайн на продукта и доставчици. Тестовите данни може леко да варират поради различни версии на софтуера, тествани версии на телефона и тестови среди и може да не отразяват действителния продукт.
 • * Изображенията и видеоклиповете на този уебсайт са само с илюстративна цел и може да не представят точно продукта. Действителният потребителски интерфейс може да варира.