Xiaomi Electric Scooter 4 Go

629,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
  • Максимална скорост 20 км/ч;
  • Мощност – 250 W;
  • Подгответе се за клонирането до X °;
  • Подготовката за препарата е 1 см;
  • Батерията е с капацитет 7650 mAh и може да измине до 18 км с едно зареждане;
  • Ръководство за употреба.
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 19.69 лв.

12 x 58.80 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Electric Scooter 4 Go
Тръгнете на път с комфорт
Впечатляващ дизайн
Стилна, нова цветова контрастна комбинация
Интелигентна свързаност
Поддържа приложението Xiaomi Home/Mi Home
20 км/ч *
Максимална скорост
18 км*
Максимално разстояние
450 W
Максимална мощност
10%*
Максимален наклон на изкачване
8,1"
Радиална куха гума
Спирачна система
Електрическа предна спирачка, задна барабанна спирачка
Ярък цветови контраст за стил в движение

Xiaomi Electric Scooter 4 Go разполага с уникална кръгла палуба и привличаща вниманието главина на колелото с цветен контрастен дизайн, придавайки нотка на жизненост, а във вашите пътувания – нотка стил.

Управление на пътуването с интелигентна връзка с приложения

Като свържете Xiaomi Electric Scooter 4 Go с приложението Xiaomi Home/Mi Home, ще имате достъп до различни полезни функции. Те включват възможност за преглед на оставащите километри и оставащо електричество, дистанционно заключване на вашия скутер и надграждане на неговия фърмуер. Това е центърът за управление на вашия скутер, който ви помага да извлечете максимума от вашите пътувания.

Оставащи километри

Информация за батерията

 

Bluetooth заключване на двигателя

Надстройки на firmware

 
Три режима на шофиране ви позволяват да се адаптирате към различни сценарии.

Xiaomi Electric Scooter 4 Go предлага на водачите три режима на каране, от които да избират, което позволява персонализирана и оптимизирана изходна мощност, което води до по-удобно и приятно каране при различни сценарии на каране.

5-6 км/ч
пешеходен режим*
5-15 км/ч
Стандартен режим*
5-20 км/ч
Спортен режим*
Удобно пътуване с максимална скорост от 20 км/ч *

Страхотно шофиране е на една ръка разстояние.

450 W

Максимална мощност на двигателя

10 %*

Максимален наклон

Обхват на пътуване до 18 км*, което го прави идеален за пътуване до работа и развлекателни дейности

Литиева батерия от 18650 mAh има всички необходими функции за безопасност, като същевременно осигурява впечатляваща мощност от 165 Wh. Без съмнение оптималният избор за вашето ежедневие в радиус от 5 км.

Системата за възстановяване на енергията ви помага да удължите пътуването си

Чрез спиране или отпускане на газта по време на шофиране, енергията, загубена при спиране, може да бъде възстановена*, което допълнително увеличава обхвата на движение.

 
* Когато пуснете газта, системата за възстановяване на енергията се активира автоматично, за да подпомогне намаляването на скоростта. Моля, регулирайте мощността за възстановяване на енергия в приложението Xiaomi Home/Mi Home, за да отговаря на вашите индивидуални предпочитания за шофиране.
8.1" радиални кухи run-flat гуми

Той разполага с гуми Run-Flat, които елиминират опасенията за спукани гуми и проблеми с поддръжката. В допълнение дизайнът на радиалната куха гума минимизира вибрациите, повишавайки комфорта при шофиране.

Стоманена рамка от автомобилен клас* осигурява по-голяма издръжливост и устойчивост на деформация

Рамката, изработена от стомана SPFH590, има 120%* устойчивост на счупване и 75%* увеличение на здравината в сравнение с рамките от алуминиева сплав. Те са надеждни и издръжливи, не е лесно да се повредят или деформират при сблъсък.

Двойна спирачна система за по-голяма безопасност при шофиране

Предното колело използва електрическа спирачна система*, докато задното колело използва барабанна спирачна система, позволяваща моментално спиране и по-къс спирачен път.

*Когато натиснете лоста на спирачката, електрическата спирачка и барабанната спирачка се активират едновременно, елиминирайки необходимостта от отделно активиране.
IPX4 устойчивост на пръски за целия скутер*
IPX6 устойчивост на пръски за батерията*

Карайте с комфорта, без да се притеснявате от пръски.

*Референтен номер: NCZ-2302-0409
Интелигентна система за управление на батерията (BMS)

Интелигентната система за управление на батерията (BMS) е проектирана да наблюдава непрекъснато работното състояние на батерията, като осигурява шест основни интелигентни предпазни мерки, като защита от презареждане, късо съединение, прегряване и свръхток. Тези мерки удължават живота на батерията на скутера и осигуряват безопасност по време на вашето каране.

Защита от късо съединение

Защита от пренапрежение

Защита от разряд

Защита от претоварване

Защита от прегряване

Защита от хипотония

 
Фарове с висока яркост, без отблясъци

2 W прожектор разполага с висока яркост над широк хоризонт. Имайки предвид вашата безопасност, ние оптимизирахме ъгъла на осветяване, за да предотвратим потенциална опасност, причинена от отблясъци.

Привличащи окото задни светлини *

Избирайки по-голяма задна светлина, можете да подобрите видимостта си на пътя и да се чувствате по-сигурни, когато шофирате на тъмно. Използвайте настройките в приложението Xiaomi Home/Mi Home, за да поддържате подсветката включена през цялото време, осигурявайки безпроблемно пътуване, когато е тъмно.

 
 
Многопосочен рефлектор

За да подобрите видимостта и безопасността по време на нощни пътувания, предната, страничната и задната част на вашия скутер са оборудвани с рефлектори.

Лесно разглобяване

Разглобете скутера в 4 стъпки: С височина от 44 см след разглобяване, скутерът заема малко място, което е удобно за съхранение.

 
Бележки:
* 20 km/h максимална скорост: при стайна температура 25 ± 5°C със средна скорост на вятъра до 3m/s. Ускорява се в спомагателна зона за шофиране, поддържайки максимална скорост в рамките на зона за изпитване. В крайна сметка достигна 20 км/ч, които бяха измерени съответно с оборотомер или Bluetooth и табло. Максималната скорост може да варира според държавата/региона и е предмет на местните закони и разпоредби. Референтен номер: NCZ-2302-0409.
* Диапазон на пътуване от 18 км: Когато скутер е управляван с напълно заредена батерия и товар от 75 kg±5 kg при постоянна скорост от 15 km/h по равен път, докато скоростта на превозното средство намалее значително и превозното средство не може да се движи, измереният обхват беше повече от 18 км. Издръжливостта обаче може да варира в зависимост от различни фактори като телесно тегло, температура, скорост на вятъра и пътни условия. Номер на отчета NCZ-2302-0409.
* 10% способност за катерене: Когато скутер е управляван с общо натоварване от 75 kg ± 5 kg и ниво на батерията от 70% ± 10% нагоре по рампа на 10 метра от основата си със скорост 15 km/h, превозното средство може да се движи стабилно при рампа, без спиране или спиране на захранването по време на изпитването и напускане на върха на рампата със скорост, по-голяма от 6 km/h. Изискване за съответствие: Способността за катерене трябва да бъде по-голяма от 10%. Номер на отчета NCZ-2302-0409.
* 6 km/h в режим на ходене: При същите условия, използвани за теста за максимална скорост, електрически скутер достигна скорост от 6 km/h в режим на ходене.
* 15 км/ч в нормален режим: При същите условия, използвани за теста за максимална скорост, електрически скутер достигна скорост от 15 км/ч в нормален режим.
* Стомана за автомобилен клас: Рамката е изработена от стомана SPFH590, чиято твърдост и якост на опън са тествани съгласно GB/T68 92-2015. В сравнение с рамката от алуминиева сплав на Mi Electric Scooter Essential, якостта на опън се е увеличила със 120%, а границата на изтичане се е увеличила със 75%.
* Всички данни по-горе са от Ninebot Labs. Действителните резултати може да варират поради разлики в условията на употреба.
* Преди да закупите този продукт, моля, прочетете внимателно ръководството за потребителя и правната декларация на Xiaomi Electric Scooter 4 Go. Моля, спазвайте съответните местни закони и разпоредби, когато използвате Xiaomi Electric Scooter 4 Go.
* Моля, имайте предвид, че представянето на продукта служи като визуално представяне за подпомагане на разбирането и крайният продукт може леко да се различава на външен вид поради съответствие с местните разпоредби.
* Всички снимки на тази страница (включително, но не само изображения, анимации, потребителски интерфейс) са само за демонстрационни цели и може да се различават от действителния продукт.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* 20 km/h максимална скорост: при стайна температура 25±5°C със средна скорост на вятъра до 3m/s. Ускорява се в спомагателна зона за шофиране, поддържайки максимална скорост в рамките на зона за изпитване. В крайна сметка достигна 20 км/ч, които бяха измерени съответно с оборотомер или Bluetooth и табло. Максималната скорост може да варира според държавата/региона и е предмет на местните закони и разпоредби. Референтен номер: NCZ-2302-0409.
*Диапазон на пътуване от 18 км: Когато скутер е управляван с напълно заредена батерия и товар от 75 kg±5 kg при постоянна скорост от 15 km/h по равен път, докато скоростта на превозното средство намалее значително и превозното средство не може да се движи, измереният обхват беше повече от 18 км. Издръжливостта обаче може да варира в зависимост от различни фактори като телесно тегло, температура, скорост на вятъра и пътни условия. Номер на отчета NCZ-2302-0409.
* 10% способност за катерене: Когато скутер е управляван с общо натоварване от 75 kg ± 5 kg и ниво на батерията от 70% ± 10% нагоре по рампа на 10 метра от основата си със скорост 15 km/h, превозното средство може да се движи стабилно при рампа, без спиране или спиране на захранването по време на изпитването и напускане на върха на рампата със скорост, по-голяма от 6 km/h. Изискване за съответствие: Способността за катерене трябва да бъде по-голяма от 10%. Номер на отчета NCZ-2302-0409.
* 6 km/h в режим на ходене: При същите условия, използвани за теста за максимална скорост, електрически скутер достигна скорост от 6 km/h в режим на ходене.
* 15 км/ч в нормален режим: При същите условия, използвани за теста за максимална скорост, електрически скутер достигна скорост от 15 км/ч в нормален режим.
* Стомана от автомобилен клас: Рамката е изработена от стомана SPFH590, чиято твърдост и якост на опън са тествани съгласно GB/T68 92- 2015. В сравнение с рамката от алуминиева сплав на Mi Electric Scooter Essential, якостта на опън е се увеличи със 120%, а границата на провлачване се увеличи със 75%.
* Всички данни по-горе са от Ninebot Labs. Действителните резултати може да варират поради разлики в условията на употреба.
* Преди да закупите този продукт, моля, прочетете внимателно ръководството за потребителя и правната декларация на Xiaomi Electric Scooter 4 Go. Моля, спазвайте съответните местни закони и разпоредби, когато използвате Xiaomi Electric Scooter 4 Go.
* Моля, имайте предвид, че представянето на продукта служи като визуално представяне за подпомагане на разбирането и крайният продукт може леко да се различава на външен вид поради съответствие с местните разпоредби.
* Всички снимки на тази страница (включително, но не само изображения, анимации, потребителски интерфейс) са само за демонстрационни цели и може да се различават от действителния продукт.