ПЦ

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite

Разлика: 80,00 лв.
ПЦ

799,99 лв. 719,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
  • Мощност – 300 W;
  • Максимална скорост –  25 км;
  • Три режима на скорост;
  • Капацитет на батерията до 20 км с едно зареждане (в зависимост от условията);
  • Батерия – 5200 mAh;
  • KERS система за възстановява кинетичната енергия на движещо се превозно средство;
  • Време на зареждане 8.5 ч;
  • Максимални килограми на водача 100 кг, и височина от 120 до 200 см;
  • Тегло – 13 кг;
  • Ръководство за употреба.
Electric Scooter 4Lite
Придвижвайте се със стил
20 км
Максимална автономност
300 W
Мощност
25 км/ч
Максимална скорост
14%
Максимален наклон на изкачване
Двойна спирачна система
Преден E-ABS+ и задна барабанна спирачка
Платформата е разширена с 5 мм.
Подобряване на изживяването по време на път
Удобен Т-образен дизайн на кормилото
Несравнимо усещане за лекота

Опростеният дизайн на кормилото предлага минималистична лекота. В същото време преместването на светлината надолу „намалява тежестта“ на волана, ще увеличи съотношението на екрана и ще оптимизира неговото изживяване при управление.

Платформа, разширена с 5 мм.
Стабилно и комфортно возене

За да се подобри стабилността на позицията при каране, ширината на рамката е увеличена с 5 мм, което прави стойката по-стабилна и удобна.

20 км* максимален обхват, за да отговори на ежедневните ви нужди за пътуване до работното място

Благодарение на поддръжката на батерията с капацитет от 187 Wh, максималният обхват ще достигне 20 км. с напълно заредена батерия. Той ще отговори на повечето ви нужди за пътуване до работното място и други ежедневни бягства.

Мощен 300 W безчетков мотор*

Оборудван с мощния безчетков мотор на Hall, номиналната мощност, която може да се произведе, ще достигне 300 W. С тази мощност максималната скорост може да достигне до 25 км/ч, а максималният градиент на изкачване до 14%.

300W
Номинална мощност
14%
Максимален наклон на изкачване*
25км/ч
Максимална скорост*
Удобна 3-степенна настройка на скоростта, която отговаря на вашите изисквания за начин на каране

Превключвайте свободно между пешеходен режим, стандартен режим и спортен режим, за да отговорите на вашите нужди в различни ситуации.

Пешеходен режим
6 км/ч

Стандартен режим
20 км/ч

Спортен режим
25 км/ч*

Пълна защита на батерията с интелигентен BMS

Скутерът е оборудван с интелигентна система за управление на батерията и състоянието му може да се следи чрез множество защитни механизми, поддържайки го безопасен по всяко време.

 

Защита от късо съединение

Защита от претоварване

Двупосочна защита от претоварване

Двупосочна защита от липса на заряд

Температурна защита

Автоматично преустановяване на режима на намаляване на напрежението

Надстроен Ul в приложението Xiaomi Home, отключете повече функции

Гледайте видео ръководството за това как да започнете да използвате скутера, да надстроите фърмуера и да проверите състоянието на автомобила с приложението Xiaomi Home. Освен това можете да получите информация за оставащия пробег, информация за грешки и да заключите своя скутер, всичко това от приложението.

Информация за управлението

Съобщение за проблем

Оставащо разстояние

Интуитивен цифров панел, наблюдение с един поглед

Оформлението и дизайнът са оптимизирани, за да показват цялата информация, от която се нуждаете, с един поглед. Също така добавено напомняне за поддръжка на гуми.

 
Силиконова дръжка против хлъзгане

Оптимизирано усещане

Подновена зарядна станция

За по-лесно зареждане

 
 
Сгъваема катарама отпред

По-удобно управление

Двойна спирачна система

E-ABS предна спирачка + задна спирачка (барабан)

 
* Ширина на рамката, 160 мм: Паркирайте скутера в координатната рамка и измерете неговите L/W/Y. Единица: милиметри, запазване на цяло число. Скутерът отговаря на изискванията на продуктовата спецификация и отклонението е < +2%. Данни от Brightway Lab.
* 20 км обхват: При теста за пробег, приложете товар от 75 + 5 кг към скутера. На равен път, започнете теста при околна температура (25 + 5) °C и скорост на вятъра < 3 км/ч. Карайте със средна скорост от 15 км/ч, докато скоростта на скутера намалее значително и той не може да бъде управляван отново. Когато светлинният индикатор на съответния адаптер светне в зелено, TIRT тества данните с напълно заредена батерия. Номер на отчета OTA1-20230190.
* Номинална мощност на двигателя 300 w.
* 14% ефективност при изкачване: Тествано от TIRT, скутерът може да се движи стабилно по склона, когато се изкачва на 10 метра от дъното на склона със скорост от 15 км/ч. Няма загуба на скорост или прекъсване на захранването по време на теста за изкачване. Скоростта при излизане от ската трябва да е над 6 км/ч.
* 25 км/ч максимална скорост: Тествано от TIRT, Xiaomi Electric Scooter 4 Lite ускорява в зоната за подпомагане на шофирането и се движи с максимална скорост в тестовата зона, с общо натоварване от 75+5 кг, капацитет на батерията 70%+10%, стайна температура (25+5)°C и средна скорост на вятъра < 3 км/ч. Максималната скорост в тестовата зона се измерва съответно чрез оборотомера или Bluetooth и дисплея. Номер на експоната: TBD.
* Пешеходен режим: 6 км/ч. Стандартна работа: 20 км/ч. Спортен режим: 25 км/ч. Общо натоварване: 75+5 кг. Капацитет на батерията: 70%+10%. Xiaomi Electric Scooter 4 Lite ускорено шофиране в спомагателна зона за шофиране при стайна температура (25+5)°C и със скорост на вятъра < 3 м/с. Максималната му скорост се поддържа в тестовата зона. Максималната скорост в тестовата зона се измерва съответно чрез оборотомера или Bluetooth и дисплея. Данни от Brightway Lab.