Нов продукт
ПЦ

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen)

Разлика: 80,00 лв.
ПЦ

1.249,99 лв. 1.169,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Електрически скутер Тегло: 19кг.;
 • Екран: LED с режим скорост/батерия/километри;
 • Ъгъл на изкачване: 22%;
 • Пробег: до 60 км. (възстановяване на кинетичната енергия);
 • Мощност на мотора: 1000W (max);
 • Максимална скорост: 25 км/ч.;
 • Време за зареждане: 9 часа;
 • Размери сгънат: 1215х570х506 мм.;
 • Разширени безкамерни гуми 10″ – по-висок въздушен капацитет и по-добро поглъщане на удари.;
 • Автоматични фарове – включват се когато светлината навън е слаба, автоматичен мигач – свети при завиване, задна светлина – работи, когато фарът е включен;
 • Рамка от въглеродна стомана – макс. натоварване до 120 кг.;
 • Двойна спирачка за двойна защита – барабанната спирачка на предното колело и E-ABS на задното колело.;
 • Работи с Mi Home;
Необуздана енергия, за освобождаване
вашата страст
1000W
Максимална мощност
60 километра
Максимален пробег
25 км/ч
Максимална скорост
10"
Разширени безкамерни гуми
22%
Максимален наклон
Вграден пътепоказател
Рамка от въглеродна стомана с висока якост
Функция за автоматично осветление
Повече мощност за страхотно изживяване

Батерийната система от 48 V е комбинирана с 400 W мотор за задвижване на задните колела, за да осигури още повече мощност. Независимо дали ускорявате или се изкачвате по хълм, той може да се справи с всеки сценарий с лекота, осигурявайки ви гладко и удобно шофиране!

 
1000 W
Максимална мощност*
22 %
Максимален наклон*
25 км/ч
Максимална скорост*
По-комфортно возене с модернизирани 10" гуми

Модернизираната повърхност на гумата е разширена от 54 мм на 60 мм* и разполага с повече въздушен капацитет и по-добро поглъщане на удари. Благодарение на по-голямата контактна площ на гумата, сцеплението е ефективно подобрено за наклон по време на завиване и като цяло по-стабилно и безопасно шофиране.

Многофункционално табло показва данните с един поглед

Таблото е поставено под удобен за потребителя ъгъл, което позволява на водача да вижда скоростта, оставащия заряд на батерията, мигачите и състоянието на скутера по време на каране.

Три режима на скорост на една ръка разстояние

Превключвайте между различни режими на скорост, като просто щракнете двукратно върху бутона за режим в долната част на екрана, за да отговарят на вашите нужди за шофиране.

 

Пешеходен режим
6 км/ч

Стандартен режим
20 км/ч

Спортен режим
25 км/ч *

По-голям капацитет на батерията за ултра дълъг обхват от 60 км.*

Литиева батерия с голям капацитет от 468 Wh* осигурява дълъг обхват на пътуване с едно зареждане, така че можете да се насладите на шофиране при ежедневни пътувания до работното място и кратки пътувания през уикенда.

Множество режими за възстановяване на енергията за свежо шофиране

Кинетичната енергия, генерирана по време на спиране и плъзгане, се преобразува в използваема електрическа енергия за допълнително увеличаване на обхвата на шофиране.

* Възстановяването на енергия може да бъде активирано и конфигурирано в приложението Mi Home/Xiaomi Home.
Интелигентна система за управление на батерията за безопасност на батерията

Интелигентната система за управление на батерията (BMS) непрекъснато следи състоянието на батерията и осигурява шест интелигентни мерки за защита срещу презареждане, прекомерно разреждане, прегряване и свръхток. Тези мерки удължават живота на батерията на вашия скутер и гарантират безопасност по време на каране.

 

Защита от късо съединение

Защита от свръхток

Защита от претоварване

Защита от прекомерно разреждане

Защита срещу прекомерна температура

Автоматичен режим на заспиване при понижено напрежение

Приложение Mi Home/Xiaomi Home за всяко пътуване

Свържете Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2-ро поколение) с приложението Mi Home/Xiaomi Home чрез Bluetooth, за да видите не само информацията за състоянието, батерията и пробега на вашия скутер, но и да управлявате светлината, да заключвате двигателя, да регулирате самонастройващия се фар и надстройте фърмуера.

 
По-безопасни завои, с вграден пътепоказател

Стандартният E-Mark сертифициран висок интензивен мигач светва веднага след натискане на бутона за завиване, докато зумерът звучи, за да предупреди пешеходците и превозните средства зад вас, като гарантира, че всеки завой е безопасен.

E-Mark сертификация

Спокойствие по време на нощни пътувания благодарение на ярките автоматични фарове

Автоматичният проектор може да се активира в приложението Mi Home/Xiaomi Home. Когато околната среда е тъмна, фаровете се включват автоматично, за да направят шофирането още по-лесно.

Надеждно спиране и ясно видими задни светлини

Задната светлина се включва автоматично, когато фарът е включен. Видимата задна светлина ефективно предупреждава пешеходците и превозните средства зад вас, когато спирате. Можете също да настроите подсветката да остане включена в приложението Mi Home/Xiaomi Home за подобрена сигурност.

 
Твърда и надеждна рамка от въглеродна стомана с висока якост

Изработена от въглеродна стомана с дебелина 1,5 мм*, рамката може да издържи максимално статично натоварване от 500 кг* и максимално динамично натоварване от 120 кг, гарантирайки издръжливостта и здравината на скутера.

Двойна спирачка за двойна защита

Барабанът на предното колело и E-ABS на задното колело работят заедно, за да намалят спирачния път и да подобрят безопасността.

Проектиран за лесно сгъване само в 3 стъпки
*Бележки:
*1000 W максимална мощност на двигателя: 100010001000: Измервател на мощността е използван за измерване на входната мощност на двигателя под максималната мощност. 54.6VDC и максималния ток на прекъсване. Изискване за съответствие: 1000W±50W. Данни от теста TIRT, номер на отчета: OTA1-202304763.
*Максимален наклон 22%: Скутерът, с общо натоварване от 75kg±5kg и ниво на батерията от 70%±10%, се изкачи по 10m рампа със скорост 15km/h от дъното. Той се движи стабилно без спиране или прекъсване на захранването по време на теста и излиза от рампата със скорост над 6 км/ч. Данни от теста TIRT, номер на отчета: OTA1-202304763.
*Максимална скорост 25km/h: При температура (25±5)°C и средна скорост на вятъра ≤3m/s, с общо натоварване 75kg±5kg и ниво на батерията 70%±10%, скутерът ускорява в спомагателното пространство за шофиране и поддържа максимално скорост при пристигане на тестовата площадка. максималната скорост на тестовата площадка е измерена с оборотомер. максимална скорост: 25km/h±10%. Данни от теста TIRT, номер на отчета: OTA1-202304763.
*Повърхност на гумата с ширина 60 mm: Ширината на гумата е измерена с шублер и измерената стойност не е по-малка от проектната стойност, което показва, че изискването е изпълнено. Ширината на гумата на Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2-ро поколение) е 60 mm, а ширината на гумата на Xiaomi Electric Scooter 4 е 54,1 mm. Данните са проверени от производителите.
*Пешеходен режим: 6км/ч. Стандартна работа: 20 км/ч. Спортен режим: 25км/ч. При температура от (25±5)°C и средна скорост на вятъра ≤3m/s, с общо натоварване от 75kg±5kg и ниво на батерията от 70%±10%, скутерът ускори в спомагателна зона за шофиране и поддържаше максималната скорост при пристигане на зоналния тест. Максималната скорост в тестовата зона беше измерена съответно с оборотомер или Bluetooth и табло. Данните се контролират от производителите.
*60 км пробег: Тестът започна, след като скутерът беше напълно зареден с предоставения адаптер и светлинният индикатор на адаптера светна в зелено. Скутерът е тестван при температура (25±5)°C и средна скорост на вятъра ≤3m/s, с общо натоварване от 75kg±5kg. Моторът е каран по равен път със средна скорост 15 км/ч, докато не намали значително и не може да се движи. Данни от теста TIRT, номер на отчета: OTA1-202304763.
*Капацитет на батерията 468 Wh: Действителният капацитет на батерията е измерен на батерия, която е била напълно заредена при нормална работа, както е посочено в ръководството за потребителя, и е оставена да престои 1 час. След това батерията се поддържа при нормална температура от (25±5)°C и се разрежда с ток от 0,5°C, докато се достигне определеното напрежение на прекъсване или се активира защитата на батерията. В теста капацитетът на батерията беше 484,6 Wh след 2 цикъла на зареждане и разреждане на батерията, по време на които максималният капацитет на разреждане беше използван като тестван капацитет. Данните се контролират от производителите.
* Възстановяването на енергия може да бъде активирано и конфигурирано в приложението Mi Home/Xiaomi Home.
* Ширина на рамката 1,5 mm: Ширината на рамката е измерена с дебеломер и измерената стойност не е по-малка от проектната стойност, което показва, че изискването е изпълнено. Измерената ширина на рамката е 1,67 мм. Данните са проверени от производителите.
*500 kg статично натоварване: Когато скутерът беше в стабилно състояние, към центъра на палубата беше приложено натоварване от 500 kg, с товарна площ от 100 mm x 100 mm. Статичното натоварване беше поддържано в продължение на 5 минути. След теста компонентите на рамката бяха проверени за видими пукнатини, счупвания или изкривявания. Данните се контролират от производителите.