Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20

479,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане

Mi 90 Points Metal Luggage

Вашият надежден придружител

Алуминиево-магнезиева сплав 100%. Силен и лек. Бързо свалящи се колелца. Удобен за съхранение.

MiJia | 90

„MiJia Customized“ е дъщерна марка на официалната такава „MiJia“. Заедно работят с други водещи компании в бранша за създаване на висококачествени продукти. Това е перфектното въплъщение на дизайнерската философия на MiJia и стремежа към качество и съвършенство. Персонализираните продукти на MiJia се продават само чрез официалните канали на Xiaomi.

Пътувайте спокойно

Пътуването е изкушение, на което трудно се устоява. Използвайте младежкия си дух приключения за откриване на красотата на света. Бъдете подготвени и вземете в куфара всичко, от което имате нужда. Благодарение на металния корпус на Mi 90 Points Metal Baggage пътуването е лесно, връщането удовлетворяващо, а спомените незабравими.

Стилен и издръжлив спътник по време на път

Нов дизайн, който се отличава

Преди да тръгнете на път, трябва да изберете стилен и надежден куфар. При производството на Mi 90 Points Metal Luggage са взети предвид както естетиката, така и полезната употреба на куфара. Хубавата структура намалява риска от повреда на основното отделение по време на път.​

 • Хоризонтални ивици
 • Дизайн със заоблени ъгли
Walizka

Опаковайте багажа и пътешествайте навсякъде

Двойно по-голямо пространство, по-гъвкаво място за съхранение

Подредете нещата си и кажете сбогом на бъркотията. Регулируемият Y-образен колан в куфара има функцията да пристяга дрехите. Вашите любими вещи, събани в подвижно, лесно за намиране и организирано пространство. Подплатата е изработена от 100% полиестерно влакно. Вземете със себе си здравия метален куфар и тръгнете смело към неизвестното!

 • Y-образен колан
 • Подвижно отделение
Wnętrze walizki

Тръгнете на ново пътешествие без притеснения

Корпус от 100% алуминиево-магнезиева сплав, здрав и издръжлив

За по-добра защита на вашия багаж, Mi 90 Points Metal Luggage използва висококачествена алуминиево-магнезиева сплав от серия 5. Лекият материал е изключително устойчив на повреди, а дръжката на куфара е много удобна за хващане. Пътуването ще бъде удоволствие за вас.

 • Качествена сплав
 • сантиметра
Walizka

Изключително здрав, но и същевременно лек

Висока устойчивост, подсилен от всички страни

Можете да сте сигурни, че дори тежкият багаж няма да повреди куфара ви. Двете основи са разширени с 6-стъпкова z-рамка от висококачествена алуминиево-магнезиева сплав за по-голяма здравина, така че куфарът може да издържи на по-голям натиск. Дебелите ъгли от алуминиево-магнезиева сплав предпазват корпуса от удар, а 4 устойчиви на износване щипки го предпазват директният контакт със земята, което ефективно предпазва куфара от надраскване. Куфарът е с тройна панта поддържан от 84 нита, за да се осигури по-добро прилягане между черупките. Всеки детайл прави куфара стабилен и устойчив.

 • Дебели алуминиеви стени
 • 4 устойчиви на износване вложки
 • Тройни панти
 • 84 нита
Zabezpieczenia walizki

Защитете своя
куфар и пътувайте в безопасност

Две ключалки с парола TSA,
многократна защита

С две ключалки с парола на TSA проверките за сигурност са лесни. За да избегнем честата ситуация, при която паролата не е лесна за избор, решихме да увеличим площта на числовото колело, за избор на по-удобна и лесна парола.

Регулирайте височината на дръжката и се впуснете в неизвестното

Регулируема височина на дръжката за плавно движение

След като стигнете до вашата крайна дестинация, ще искате да посетите всяка улица и булевард. Дръжката на куфара е направена от лека и издръжлива сплав от силикон и алуминий. Плавното 4-степенно регулиране на височината на дръжката ви позволява да изберете най-удобната за вас.

 • Нива на регулиране на височината
Rączka walizki

Насладете се на гладко возене на куфара

Безшумни, интелигентни и гъвкави универсални колела

При производството на Mi 90 Points Metal Luggage са използвани гуми от изключително гъвкав TPE материал, който намалява ударите и шума. Освен това има прецизна въртяща се структура, която позволява на куфара да се движи на 360 °. Елементът за управление е с гумена подложка, благодарение на която управлението на куфара е безпроблемно дори при голямо натоварване.

Отлична изработка

150 комплексни производствени процедури за най-добро качество

Mi 90 Points Metal Luggage преминава през 150 етапа на обработка, което подобрява качеството и функционалността на всяка част, като се фокусира върху същността на всеки детайл, така че да може да издържи достатъчно натоварване и да направи вашето пътуване завладяващо и сигурно.

Отидете на ново приключение

Същността на комфортното пътуване е да имате багаж под ръка, който е сигурно опакован, за да можете да разчитате на него по всяко време.

* Алуминиево-магнезиевата сплав от 5-та серия е разработена съвместно с авиационния гигант Arconic. Това гарантира качеството.

* Ключалките с парола на TSA са сертифицирани от Администрацията за транспортна сигурност на САЩ. По време на митническа проверка, служителите могат да използват специалния универсален ключ TSA, за да отворят сертифицирания по TSA куфар за безопасно транспортиране багаж.