Нов продукт

Xiaomi Microwave Oven EU

169,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
  • Микровълнова печка
  • Класическо управление с двоен бутон
  • 700W бързо загряваща микровълнова печка
  • 5 степени за настройка на мощност
  • Функция за размразяване
  • Обем – 20л
  • До 35-минутна настройка за готвене на пара, варене, печене, скара и домашна супа
  • Чиния от удебелено стъкло
 
 
 
 
 
 
 
 
*Рецептите са само за справка. Времето може леко да варира по време на реална употреба.
 
*Използвайте само подходящи съдове за готвене в микровълновата фурна (вижте „Избор на съдове за микровълнова фурна“ в ръководството за потребителя) и се уверете, че съдовете не докосват вътрешността на фурната.
 
*Не използвайте метални прибори в микровълновата фурна, включително такива със златни и сребърни ръбове, за да избегнете повреда на микровълновата фурна или каквато и да е опасност.
 
*Не използвайте микровълновата фурна, когато в нея няма храна, за да избегнете повреда на микровълновата фурна или опасност, причинена от работа на празен ход.
 
*Когато затопляте храна, опакована в найлон или хартия, микровълновата фурна трябва да се следи внимателно за възможност от пожар.
 
*Не загрявайте олио за готвене или пържена храна, тъй като температурата на олиото ще стане твърде висока и нестабилна.
 
*Когато загрявате течна храна, използвайте съд с голямо гърло и оставете достатъчно разстояние между храната и гърлото на съда, за да предотвратите кипене и преливане.
 
*Преди да затоплите храни като картофи, кестени и колбаси, надупчете ги с нож или вилица, за да избегнете пукане и пръскане.
 
*Не използвайте микровълновата фурна за нагряване на яйца с черупки или варени яйца, тъй като те могат да експлодират по време или след нагряване.
 
*Не поставяйте предмети върху микровълновата фурна. За адекватна циркулация на въздуха продуктът трябва да бъде поставен на 85 см над пода. Разстоянието между двете страни на микровълновата фурна и стената не трябва да бъде по-малко от 5 см. Разстоянието между задната част на фурната и стената не трябва да бъде по-малко от 10 см, а разстоянието между горната част на фурната и. на шкафа не трябва да е по-малко от 20 см.
 
*Не поставяйте микровълновата фурна в шкаф за употреба.