ПЦ

Xiaomi Smart Band 8 Active

Разлика: 15,00 лв.
ПЦ

59,99 лв. 44,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Размер на екрана – 1.47″;
 • Резолюция – 172 x 320 px.
Xiaomi Smart Band 8 Active Вашата мотивация за бъдете активни
1.47"
LCD екран | Голям, ясен и ярък
Бъдете активни с
Над 50 спортни режима
Целодневно наблюдение на съня, сърдечната честота и SpO2*
Тънък калъф с дебелина 9,99 мм за оптимален комфорт*.
100+
циферблати за всеки стил*
Живот на батерията до 14 дни, водоустойчивост 5 ATM*.
Виждайте всичко по-добре.
Изключително голям 1,47" екран.
По-големият размер осигурява повече функционалност и повече привличаща вниманието информация и съдържание. Можете да проверите сърдечната си честота, докато тренирате, или да разгледате какво е новото, докато пътувате към работното място, всичко това с едно просто движение на китката.
+10.5%* Площ на дисплея * Екранът на Xiaomi Smart Band 8 Active е с около 10,5% по-голям от този на Xiaomi Smart Band 8.
Лек и тънък.
9,99 мм*.
Тънкият и изтънчен дизайн го прави незабележим, независимо дали работите, тренирате или спите. Лесно и удобно сдвояване. * Дебелина 9,99 мм без сензора за пулс. Конкретните данни от измерванията може да се различават от лабораторните данни поради различни измервателни уреди.
Изискан дизайн. Уникален дизайн на катарама. Изключително удобен за носене, красив и елегантен.
Удобна за кожата цветна каишка*. Удобният за кожата TPU материал е мек, гладък и по-водоустойчив, което ви позволява да спортувате свободно. Пълният спектър от цветови комбинации ви позволява да покажете своята уникална индивидуалност. * Xiaomi Smart Band 8 Active идва с черна или розова каишка. Каишките с други цветове могат да бъдат закупени отделно.
Персонализирани циферблати.
Безплатно персонализиране.
С изцяло нов интерфейс и над 100 циферблата, от които да избирате, можете да персонализирате както тях, така и каишките на часовника, за да отговарят на вашите лични предпочитания и стил.
Над 50 спортни режима. Поддържа повече от 50 спортни режима, покриващи почти всички видове спорт. Точно проследяване на продължителността на упражненията и изгорените калории, упражненията ще станат по-приятни.
Водоустойчив до 50 метра. С рейтинг на водоустойчивост от 5 ATM*, няма нужда да го сваляте, когато плувате.
Мониторинг на кислород в кръвта за 24 часа. Подобреният мониторинг на кислорода в кръвта не само работи през целия ден, но също така изпраща предупреждения, когато насищането на кръвта с кислород е ниско*.
24-часово следене на пулса Пулсът може да се следи 24 часа в денонощието. Могат да се изпращат и известия, когато пулсът ви е твърде висок или твърде нисък*, което ви позволява да имате непрекъснато наблюдение.
Наблюдение на съня Точно проследява състоянието на вашия сън на различни етапи, за да помогне за оптимизиране на качеството ви на сън.
Управление на женското здраве Проследяване на месечен цикъл и неговите етапи. Предварителното уведомяване гарантира безгрижен месец*.
Измерване на нивата на стрес Направете си почивка, когато кръвното ви се повиши.
Магнитно зареждане.
14 дни живот на батерията.
Удобно и бързо магнитно зареждане. Пълното зареждане позволява до 14 дни* работа.
14 дни Нормална употреба*6 дни Честа употреба*
Приложението Mi Fitness.
Ежедневна информация за здравето на една ръка разстояние.
Ежедневните здравни статистики като пулс, фитнес и сън се показват в детайли, за да осигурят ясна картина на вашето здраве Възможност за синхронизиране на данни с приложенията Strava и Apple Health. * Устройствата не могат да се свързват директно към приложението Strava.
 • Бележки:
 • * Измерванията на тялото не включват сензора за пулс. Данните са получени от вътрешната лаборатория на Xiaomi.
 • * Този продукт и неговите характеристики не са предназначени за медицински цели или за прогнозиране, диагностициране, предотвратяване или лечение на заболяване.
 • * Циферблатите са достъпни чрез приложението Mi Fitness.
 • * Данните идват от вътрешната лаборатория на Xiaomi. Действителните резултати може да варират.
 • * Класът на водоустойчивост 5 ATM е базиран на стандарта ISO 22810:2010.
 • * Освен ако не е посочено друго, данните от тестовете за този продукт са получени от вътрешната лаборатория на Xiaomi.
 • * 5 ATM водоустойчивост означава, че гривната може да се носи в плувни басейни, плитки води и по време на други водни спортове. Не е подходящ за горещ душ, сауна и гмуркане. Не излагайте гривната на вода с висока скорост. Водоустойчивостта не е постоянна и може да намалее с времето.
 • * Уведомяването за месечен цикъл при жени трябва да се активира ръчно.
 • * Тестови условия за тежка употреба: Пълно зареждане, фабрични настройки по подразбиране, статичен дисплей, наблюдение на сърдечната честота на всяка 1 минута, прецизно наблюдение на съня включено, яркост на екрана с включена реакция на движение. Всички други настройки бяха по подразбиране. 200 известия на ден, 15 известия за обаждания, 10 секунди вибрации. Повдигане на китката ви, за да активирате екрана 500 пъти на ден, синхронизиране на данните от приложението веднъж на ден, ръчно измерване на кислорода в кръвта два пъти на ден, 90 минути упражнения седмично.
 • * Типични условия за тестване на употреба: Пълно зареждане, фабрични настройки по подразбиране, статичен дисплей, наблюдение на сърдечната честота на всеки 30 минути, изключено прецизно наблюдение на съня, включена яркост на чувствителния към движение екран, включени известия за съобщения. Всички други настройки бяха фабрични. 100 входящи известия на ден, 10 известия за обаждания, 10 секунди вибрации. Повдигнете китката си, за да активирате екрана 200 пъти на ден, синхронизирайте данните от приложението веднъж на ден, измервайте ръчно кислорода в кръвта си два пъти на ден, 60 минути упражнения седмично.
 • * Режимът за целодневен мониторинг на кислорода в кръвта трябва да се активира ръчно. Мониторингът е настроен на веднъж на всеки 10 минути. Този продукт не е медицинско изделие. Данните и резултатите от измерванията се предоставят само за информационни цели и не са в основата на медицинска диагноза или лечение.
 • * Сигналите за висок пулс трябва да се активират ръчно.