Нов продукт
ПЦ

Xiaomi Smart Band 8 Pro

Разлика: 45,00 лв.
ПЦ

169,99 лв. от 124,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Дисплей: 1.74”Full  AMOLED, 336ppi;
 • Живот на батерията до 14 дни (в зависимост от условията);
 • Над 100 дизайна за дисплея, над 120 спортни режима;
 • Следене на съня. Измерване на кислородна сатурация в кръвта SpO2. Сензор за сърдечна дейност: 24 часов сензор за сърдечна честота, разпознава и изпраща нотификацуя при много нисък или многов висок пулс;
 • Водоустойчивост до 5 ATM;
 • Ръководство за употреба.
Xiaomi Smart Band 8 Pro Перфектната комбинация от мода и спорт
PRO ЕКРАН Преди състезанието.
Отвъд представите.
Голям AMOLED дисплей с диагонал от 1.74". Големият дисплей осигурява много по-добър достъп до екрана спрямо предишни модели. По-лесна работа и по-ясна информация.
60Hz висока честота на опресняване за плавен дисплей и 16,7 милиона цвята за по-ясни детайли.
 • 1,74"
  AMOLED
 • 60 Hz
  Честота на опресняване
 • 336
  PPI
 • 16.7
  Милиона
  цвята
 • 600
  нита
Голям дисплей с много информация. Напълно обновеният интерфейс с актуализирани функции за времето, график и календар се показва в широко оформление, което го прави по-достъпен за потребителя да вижда повече информация наведнъж.
Полезни джаджи.
Стотици елегантни циферблати.
Повече възможности.
Сред стотици нови и модерни циферблати в различни стилове със сигурност ще има тема, която да отговаря на вашето настроение. Новият динамичен циферблат има много адаптивни елементи, което ви позволява да адаптирате оформлението на функциите по напълно персонализиран начин.
Използвайте часовника си като информационен център, настройте персонализирани джаджи, изображения, GIF файлове и се наслаждавайте на най-важната информация с един поглед.
DESIGN PRO Изтънчено докосване.
Нов плосък дизайн на екрана.
Обновен стил, изящен дизайн.
Като най-новият член на семейството на гривните Xiaomi, Smart Band 8 Pro, със своя зашеметяващ плосък екран, предефинира какво може да бъде един часовник.
Силните линии подчертават шикозен и смел стил, добавяйки увереност и финес.
Два избора с метален блясък.
Изтънчен характер.
Бързо освобождаване.
Напълно персонализиран, за да отговаря на вашите вкусове.
* Предлага се стандартно с черна или светло сива TPU каишка. Други каишки могат да бъдат закупени отделно.
TPU гривна.
Проектиран с мисъл за свободното движение.
TPU материалът е издръжлив и водоустойчив, но мек и удобен. Плувайте до насита.
Лимоново жълто: топло и ярко, подчертава увереността и добавя енергия. Динамичен външен вид.
Glacier Blue: свежо и грациозно, създава мека и релаксираща аура.
FITNESS PRO Професионална точност.
Покажете уменията си.
Повече от 150 спортни режима.
Правете това, което обичате.
Независимо позициониране с пет GNSS спътника.
Бягайте лесно, бягайте свободно.
Вграденият самостоятелен GNSS чип може да се използва като самостоятелно устройство или в комбинация с телефон. С повишена точност, той е съвместим със сателитните системи BeiDou, GPS, GLONASS, Galileo и QZSS.
Следвайте маршрута за бягане.
Вижте маршрута си.
Преживейте емоциите отново.
Гледайте запис на вашите маршрути за бягане, като отворите приложението Mi Fitness. Това ще ви позволи да проследите всяка стъпка, като ви напомня, че вашата упорита работа се отплаща.
Треньор по загрявка и почивка.
"Личен треньор" на китката ви.
Не знаете кой е най-добрият начин за загряване? Вдигнете китката си, за да активирате вашия "личен треньор".
Някои спортни режими предлагат 3D анимации за предоставяне на насоки за упражнения. Следвайте инструкциите, за да загреете, да активирате мускулите си и да влезете в тренировъчната фаза по-бързо. След тренировката следвайте анимацията, за да разтегнете мускулите си и да освободите напрежението.
* Тази функция е достъпна само за избрани спортни режими.
LIFESTYLE Продуктивен начин на живот.
Осъзнайте пълния си потенциал.
 • Бележки:
 • * 22.5g е теглото само на тялото, без лентата. Дебелина 9,99 мм, без сензор за пулс. Данни, получени от вътрешните лаборатории на Xiaomi.
 • * Данните за живота на батерията се основават на типична употреба, тествана от вътрешните лаборатории на Xiaomi. Действителните резултати може да варират. Водоустойчивостта 5ATM се основава на стандарта ISO 22810:2010.
 • * Този продукт и неговите функции не са предназначени за медицински цели и не са предназначени за прогнозиране, диагностициране, предотвратяване или лечение на заболяване.
 • * Изображения и модели на продукти, данни, функции, производителност, спецификации, потребителски интерфейс и друга информация за продукта на този уебсайт се предоставят само за информационни цели и може да се различават от действителния продукт. Xiaomi може да промени тази информация. За подробна информация, моля, вижте действителния продукт.
 • * Изтеглете още невероятни циферблати от Watch Face Market. Действителните ефекти на циферблатите може да са малко по-различни от показаните на изображението. Моля, разгледайте истинските циферблати на Watch Face Market.
 • * Не може да се гарантира, че съдържанието и функциите, представени на този уебсайт, ще останат непроменени. Промените могат да произтичат от промени в авторските права, търговските или техническите условия.
 • * Няколко функции (включително, но не само напомняния за обаждания) изискват приложение, работещо във фонов режим, за да работят. Моля, вижте указанията за кандидатстване за подробни инструкции.
 • * Показаните на тази страница аксесоари трябва да бъдат закупени отделно.
 • * 5ATM Водоустойчивост: Тестван в съответствие с първо издание на ISO 22810: От 2010 г. и в съответствие с изискванията на клиентите за тестване, Xiaomi Smart Band 8 Pro премина теста и получи сертификат за водоустойчивост от Nanchang Longcheer Technology Co, Ltd. Номер на доклада за водоустойчивост : 68.189.23.0149.01. Водоустойчивост 5ATM (еквивалентна на дълбочина от 50 метра). Това означава, че може да се носи в басейни, когато плувате близо до брега и по време на други дейности в плитка вода. Не е подходящ за носене в горещ душ, сауна или гмуркане. Избягвайте пряко излагане на океански течения, когато участвате във водни спортове. Водоустойчивостта не е постоянна и може да се влоши с времето.
 • * Условия за тестване на Xiaomi Smart Band 8 Pro в нормален режим на използване: Напълно заредена батерия с фабрични настройки по подразбиране и циферблат по подразбиране; деактивирано високо прецизно наблюдение на съня, наблюдение на качеството на дишане по време на сън, наблюдение на стреса през целия ден; Включен 30-минутен пулсомер / включен целодневен пулсомер; активирани напомняния за съобщения (100 съобщения, 10 напомняния за обаждания, 3 аларми на ден); показване на часовника се активира 200 пъти на ден; данните от приложението се синхронизират веднъж на ден; кислородна сатурация, измерена ръчно два пъти на ден; активиран запис на движение за 60 минути на седмица.
 • * Условия за тестване на Xiaomi Smart Band 8 Pro в режим AOD: Напълно заредена батерия, с настройки по подразбиране и циферблат по подразбиране, активиран AOD дисплей; Прецизното наблюдение на съня е деактивирано; Проследяване на качеството на дишането по време на сън; Мониторинг на стреса активиран през целия ден; Мониторинг на сърдечната честота/30-минутен мониторинг активиран през целия ден; Активирани напомнящи съобщения (100 съобщения, 10 напомняния за обаждания, 3 аларми на ден); Данните от приложението се синхронизират веднъж на ден; Кислородна сатурация, измерена ръчно два пъти на ден; Активиран запис на движение за 60 минути на седмица.
 • * Всички тестови данни за живота на батерията идват от вътрешната лаборатория на Xiaomi. Животът на батерията по време на действителна употреба може да варира поради фактори, включително конфигурация, работа и среда, и може да се различава от лабораторните резултати.
 • * Данните за 10% подобрение в точността на наблюдение на сърдечната честота и 5% подобрение в точността на наблюдение на кислородната сатурация поради подобрения 4-канален модул за наблюдение идват от вътрешната лаборатория на Xiaomi. Моля, обърнете се към действителния опит, тъй като данните може да варират поради разлики в потребителските настройки.
 • * Не поставяйте гривната в среда със силно магнитно поле, тъй като това може да повлияе на работата ѝ.
 • * В противен случай продуктът може да не работи правилно.