ПЦ

Xiaomi Smart Band 8

Разлика: 24,00 лв.
ПЦ

99,99 лв. 75,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Дисплей – 1.62″ Amoled, 490×192 pix, 326 ppi, 60Hz;
 • Процесор – Dialog 14706;
 • GPS;
 • Функция – монитор за пулс, свързан към кислорода на палубата, следващо яване на съня стреса;
 • 120 спортен режим;
 • Свързаност – Bluetooth 5.3;
 • Водоустойчивост – IP66, 5ATM;
 • Батерия – 190 mAh, издържа 16 дни без зареждане;
 • Тегло – 27 гр;
 • Ръководство за употреба.
Xiaomi Smart Band 8 Спортът среща стила
Метална рамка
Предлага се в цветове Gold и Graphite Black
Селекция от стилни каишки
Избери перфектното съвпадение
Нов pebble рeжим
Професионален анализ на бягането
Свежи и забавни циферблати
Релакс и забавление на китката
Комплексна грижа за здравето
Твоят личен здравен съветник
Улесни живота си
Още полезни функции
До 16 дни при нормална употреба
До 6 дни в AOD режим
Елегантен
и стилен
Дизайн и комфорт.
Плавно усещане на китката.
По-високата честота на опресняване осигурява изключително плавно изживяване с ангажиращи контроли и движения на пръстите. Плавно автоматично регулиране на яркостта с прецизно регулиране на околната среда. Всеки път, когато вдигнеш китката си, яркостта ще се регулира до идеалното ниво, което е оптимално подходящо за твоите очи.
 • 1,62"
  AMOLED
 • 60Hz
  Скорост на обновяване
 • 326
  PPI
 • 600
  нита
* Xiaomi Smart Band 8 разполага с дизайн на дисплея с форма на таблетка, който се намира в стандартен правоъгълник. Измерена според стандартния правоъгълник, дължината на диагонала на екрана е 1,62 инча.
Лесно свалящи се каишки
Изцяло преработен с елегантна текстура.
Xiaomi Smart Band 8 е подобрен с лесно свалящи се каишки, които не само ви позволяват лесно да сменяте между различни дизайни и материали на каишката, но и напълно да премахнете каишката. Елегантният корпус има стилен метален завършек, който вече се предлага в два нови цвята - Gold и Graphite Black.
Селекция от стилни каишки
Избери своя стил.
Лесно свалящите се каишки предлагат още повече възможности да изразиш стила си с набор от дизайни и материали на каишки и дори чисто нов дизайн на колие.
* Доставя се стандартно с черно-бяла TPU каишка. Други каишки могат да бъдат закупени отделно.
* Продажбите зависят от датата на пускане, посочена на официалния уебсайт.
Кожена каишка Класически дизайн, който си отива с всичко Висококачествената телешка кожа осигурява мекота и комфорт. Зеленото каре е класически и универсален модел за всяка ръка.
Двойно увита каишка Характерен универсален модел. Искаш нещо, което отразява стила ти? Черно-белият двоен десен перфектно отразява твоята смела личност. Независимо дали сте облечени официално или небрежно, тази версия ще направи истинско впечатление. * Ако каишката се намира под гривната, точността на функции като сърдечен ритъм, ниво на кислород в кръвта, качество на съня и PIN може да бъде засегната.
Верижка Кожа и метал. Стилната кожена и метална каишка е връхната точка на серията и превръща гривната в модерно бижу. Уникалният дизайн на верижката не само прави гривната по-лека и по-удобна, но външният й вид със сигурност ще я направи любимия ти аксесоар. * Разхлабените каишки могат да доведат до отклонения в данните за здравето или упражненията.
Плетена каишка Летен стил през цялата година. Лек, дишащ и минималистичен стил на плетената каишка. Предлага се в ярко жълто или леко зелено. Можеш да избереш дали искаш да се слееш с тълпата или да се откроиш. Висококачествената кожа и декоративни шипове ще допълнят идеално твоя аутфит.
Огърлица.
Стилен, елегантен ключодържател.
Новият механизъм за бързо освобождаване издига гривната на ново ниво, а добавянето на талисман с красив съответстващ циферблат на огърлица превръща гривната в изискано бижу. Всичко това, като същевременно осигурява функции за измерване на времето и отчитане на крачките. * Огърлиците са допълнителни аксесоари и трябва да се закупят отделно. * Поради начина на носене на огърлицата, може да има разлики в точността на брояча на крачките.
TPU каишка Спортният избор Мека, гладка и водоустойчива, каишката е идеалният универсален аксесоар. Независимо дали правиш силови тренировки или плуваш. Живите цветове лесно ще паснат на твоя спортен стил. * Доставя се стандартно с черно-бяла TPU каишка. Допълнителните каишки трябва да бъдат закупени отделно.
Стотици модерни циферблати.
Изрази своя уникален стил.
Повече от 200 нови модерни циферблата с ексклузивен Always On дисплей ти дават постоянен източник на вдъхновение за твоя аутфит. С широка гама от каишки и аксесоари, както и разнообразие от официални съответстващи циферблати, винаги можеш да намерите уникална комбинация, която да отговаря на твоя стил. * Въз основа на наличните циферблати в приложението Mi Fitness./span>
Фитнес
по твой начин.
Над 150 фитнес режима.
Съобразено с твоите предпочитания.
Клипс за бягане.
Професионален подход към бягането.
Режимът pebble предоставя по-професионален анализ на бягане. Режимът за монтиране на обувки предлага 13 професионални статистики, както и експертна интерпретация на данни. Създадохме и специализирани аксесоари, за да подобрим допълнително твоето изживяване: Running Clip ти позволява лесно да прикрепите устройството към обувките ти. *Щипката за обувки е допълнителен аксесоар и се закупува отделно.
* Когато поставяш клипса за бягане, дисплеят на лентата трябва да гледа към потребителя. Неправилната ориентация ще повлияе на точността на показанията.
Превключи в режим на монтаж на обувки
Режимът за монтиране на обувката може да бъде включен от каишката или приложението Mi Fitness.
Отстрани обикновената каишка на гривната, постави я върху скобата за бягане и я прикрепи към връзките на обувките.
Мониторинг в реално време, настройки в реално време
Започни да ходиш, бягаш или караш колело с приложението Mi Fitness. Докато бягаш, можеш да провериш темпото си, дължината на крачката, удара на крака и стила на бягане, което улеснява регулирането и подобряването на твоята форма.
Специализирани данни за детайлни подобрения
След като приключиш с бягането, можеш да видиш всичките си данни в приложението, както и специализирани показатели. Разбирането на данните в приложението ще ти помогне да се подобриш допълнително.
Виталност
Оценява текущия статус на физическа жизненост и го преобразува в резултат за жизненост въз основа на умерена до енергична активност, извършена за период от 7 дни*.
Режим Smart Companion
Предпочитате да бягаш с партньор? Режимът Smart Companion ти показва разликата между вашата позиция и зададеното темпо в реално време.
Курс по бягане на китката ти
Избери от 10 вградени курса за бягане с различна интензивност на тренировка в зависимост от твоето фитнес ниво и спортен опит.
* Препоръките за упражнения се намират в Насоките на СЗО относно физическата активност и заседналото поведение: възрастните трябва да участват в поне 150-300 минути аеробна физическа активност с умерена интензивност или поне 75-150 минути аеробна физическа активност с интензивна интензивност. Като алтернатива, балансирана комбинация от дейности с умерена и интензивна интензивност през цялата седмица за постигане на значителни ползи за здравето.
Умен и забавен.
Бонус: Свежи и креативни теми.
Пребори скуката.
Не се заблуждавай от малкия дисплей. Когато ти стане скучен, избери нов циферблат и се забавлявай.
Интелигентна мултиекранна свързаност Настройките на смартфона като бързо сдвояване, известия за съобщения, безшумен режим и график могат да бъдат незабавно синхронизирани с гривната. * Изскачащата функция за бързо сдвояване се поддържа само от някои модели смартфони Xiaomi с най-новата софтуерна актуализация. Автоматичното синхронизиране в безшумен режим се поддържа само на Android 11.0 или по-нова версия. Синхронизирането на графика се поддържа само на смартфони с MIUI и приложението Календар на iOS. Не забравяйте да актуализираш фърмуера и софтуера до най-новите версии.
Бързо зареждане и изключително дълъг живот на батерията.
Готов да помага цял ден
Благодарение на подобреното бързо зареждане, смарт гривната може да бъде напълно заредена само за един час. При нормална употреба животът на батерията се удължава до 16 дни, докато в AOD режим издържа до 6 дни.
 • 16 дни
  Типична употреба*
 • 6 дни
  AOD режим*
Водоустойчив
до 5 ATM*
Водоустойчив до 5 ATM*, така че не е нужно да го сваляш при плуване.
 • Аларма
 • Прогноза за времето
 • Фокус
 • Напомняния
 • Бележки:
 • * Този продукт и неговите характеристики не са предназначени за използване като медицинско изделие и не са предназначени за прогнозиране, диагностициране, предотвратяване или лечение на заболяване.
 • * Xiaomi Smart Bracelet 8 се доставя стандартно с черна или бяла TPU каишка в пакета. Аксесоарите трябва да се закупят отделно.
 • * Параметрите на дисплея са предоставени от лабораториите на Xiaomi.
 • * Водоустойчивост до 50 m: Водоустойчивост до 50 m е базирана на стандарта ISO 22810:2010 и е тествана от SGS-CSTC Standards Technical Services (Shanghai) Co., Ltd. Номер на доклада за водоустойчив клас: Xiaomi смарт гривна 8: GZPL221201181601SC. Гривната е с клас на водоустойчивост 5 ATM (съответства на 50 м дълбочина под вода). Можете да го носите в басейна, докато плувате близо до брега или по време на други дейности в плитка вода. Въпреки това не може да се използва при вземане на горещ душ, в сауна или при гмуркане. Освен това е необходимо да защитите гривната срещу директен воден поток, когато практикувате водни спортове. Водоустойчивостта не е постоянна и може да намалее с времето.
 • * Функцията за насищане на кръвта с кислород не е предназначена за диагностициране, предотвратяване, наблюдение, прогнозиране или прогнозиране на някакво заболяване, изследване на физиологични процеси или за други медицински цели. Всички данни и наблюдения могат да се използват само за справка и за фитнес цели. Ако не се чувствате добре, моля, разчитайте на професионални медицински ресурси или се свържете с Вашия лекар за помощ.
 • * Всички снимки, аудио и видео са само с илюстративна цел. Те са предназначени да демонстрират характеристиките на продукта и може да не са точно представяне на самия продукт.
 • * В случай на изтичане на авторските права, определени циферблати може да бъдат премахнати от гривната в бъдеще, моля, проверете наличността.
 • * Тестови условия за типичен режим на използване на Xiaomi Smart Bracelet 8: пълно зареждане, фабрични настройки и статичен дисплей, с изключено прецизно наблюдение на съня, наблюдение на качеството на дишането при сън и целодневно наблюдение на стреса. Следене на сърдечната честота на всеки 30 минути и активирани известия за съобщения (100 съобщения, 10 обаждания и 3 аларми на ден); екран, активиран чрез повдигане на китката 200 пъти на ден; синхронизиране на данните на приложението веднъж на ден; ръчно измерване на кислорода в кръвта два пъти дневно и наблюдение на упражненията за 60 минути седмично.
 • * Тестови условия на Xiaomi Smart Bracelet 8 в режим AOD: пълно зареждане, фабрични настройки, активиран статичен дисплей и интелигентна AOD функция, но с деактивирано прецизно наблюдение на съня, наблюдение на качеството на дишането по време на сън и целодневно наблюдение на стреса. Следене на сърдечната честота на всеки 30 минути и активирани известия за съобщения (100 съобщения, 10 обаждания и 3 аларми на ден); синхронизиране на данните на приложението веднъж на ден; ръчно измерване на кислорода в кръвта два пъти дневно и наблюдение на упражненията за 60 минути седмично.
 • * Всички данни от тестовете за живота на батерията са предоставени от лабораторията на Xiaomi. Животът на батерията по време на действителна употреба зависи от различни фактори като настройки, начин на използване и среда и може да се различава от лабораторните данни.
 • * Приложението Mi Fitness трябва да работи във фонов режим през цялото време, за да бъдат налични функции като известия за съобщения и обаждания. Повече информация можете да намерите в настройките на приложението.