ПЦ

Xiaomi Smart Camera C400

Разлика: 20,00 лв.
ПЦ

129,99 лв. 109,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
  • Изключително ясна картина – 2,5 K;
  • 4 MP резолюция (2560 x 1440), F1.4;
  • Двупосочно аудио;
  • Поддръжка на 2,4 & 5GHz Wi-Fi;
  • Поддържа microSD карта до 256 GB;
  • Работи с Mi Home;
  • Ръководство за употреба.
Smart Camera C400
Интелигентна сигурност с резолюция 2,5K
4MP | Въртене на 360° | Откриване на човешко движение с AI | Поддържа Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz
 
 
Супер ясно видео в 2.5K резолюция с 4MP камера
Благодарение на подобрената 4MP камера с резолюция 2560x1440, Xiaomi Smart Camera C400 може да доставя невероятни 2.5K видеоклипове с впечатляващо ясни детайли, които изглеждат реалистични.
2K (3MP)
2.5K (4MP)
Благодарение на голямата бленда и 6P обектива, заснетите изображения са по-реалистични.
В комбинация с 6P обектива, камерата ефективно намалява пречупването на светлината. В резултат на това изображенията са толкова ясни, сякаш сте били там и сте ги видели на живо.
 
 
Нощно виждане без червена светлина за по-ясно и безопасно гледане.
Спете комфортно без неприятна червена светлина през нощта. 940nm инфрачервена светлина за по-ясни нощни изображения.
 
Стандартна камера
Стандартен ефект на нощно виждане
Xiaomi Smart Camera C400
Инфрачервен ефект за нощно виждане
Въртене на 360° за пълно покритие
Дизайнът с двойно панорамно увеличение позволява на обектива да се върти във всички посоки. Когато управлявате смартфона си извън къщата, ще имате панорамна гледка на случващото се във вашия дом, което ви дава пълно усещане за сигурност.
Има високоговорители с голям диаметър и отделна звукова кухина. Чутите човешки гласове са толкова реални, сякаш ви говорят отблизо.
Висококачественият дизайн на високоговорителите с голям диаметър подобрява тяхното стерео качество. Когато провеждате двупосочни гласови разговори с детето си, усещането е, че то е точно до вас.
Двупосочна гласова комуникация в реално време с активирано интелигентно намаляване на шума, за да чувате ясни разговори.
Камерата поддържа двупосочна гласова комуникация в реално време* и може да получава аудио на разстояние до 5 метра* за по-плавни разговори. Интелигентното намаляване на шума е активирано за микрофона, което води до по-ясни разговори.
* Двупосочното гласово повикване се отнася за обаждане на Xiaomi Smart Camera C400 през приложението Mi Home/Xiaomi Home за чат.
* 5 метра са тестови данни и действителното разстояние може да варира в зависимост от конкретната среда.
 
Откриване на човешко присъствие и проследяване с AI
Вграденият AI модул за откриване на човешко присъствие може да разпознава човешките контури по-бързо и автоматично да открива и записва видео след откриване на човешката фигура, като намалява фалшивите сигнали, причинени от смущения, дължащи се на други обекти (като ходене на малки животни или промени в светлината). По този начин ще се притеснявате по-малко от грешни известия.
* Функцията за откриване на човешко присъствие е деактивирана по подразбиране и може да бъде активирана чрез Mi Home/Xiaomi Home App.
 
 
Напълно криптирана, за да защити вашата поверителност
Оборудвана с Xiaomi Security Chip, камерата може ефективно да предотврати изтичане на поверителност, причинено от видео стрийминг, подправяне на устройство и др.
 
Напълно криптирано предаване на данни
AES-128 криптиране през облака
Коригирани времена на празен ход
Технологията за кодиране H.265 ви позволява да спестите място за съхранение и да осигурите плавно предаване на данни.
Технологията за кодиране H.265 от следващо поколение намалява честотната лента и използваното пространство за съхранение с 50% в сравнение с технологията за кодиране H.264. Възпроизвеждането на видео е по-плавно и спестява повече място за съхранение при същата мрежа и условия на разделителна способност.
 
Интелигентна IoT свързаност и взаимодействие с други смарт устройства. Работи с Google Home и Alexa*
Интелигентна IoT свързаност и взаимодействие с други смарт устройства. Работи с Google Home и Alexa*.
Спестяване на място за видео съхранение 50%
H.265
 
H.264
 
Спестете честотна лента 50%
H.265
 
H.264
 
 
Съчетанието от локално и облачно съхранение е по-сигурно
Поддръжка на microSD локално хранилище за автоматично изтегляне на запис. Поддръжка за облачно съхранение*. След като услугата бъде активирана, натискането на видео на събитието ще бъде автоматично качено в облака и в същото време ще бъде активирана функцията за динамично видео наблюдение в реално време.
* Поддържа microSD карти до 256GB. Micro SD карти с капацитет от 64GB и повече може да се наложи да бъдат форматирани с камерата преди употреба.
* След като устройството бъде активирано чрез приложението Xiaomi Home, потребителите ще получат 3 месеца безплатно подвижно облачно хранилище, което ще записва 9-секундно алармено видео в случай на откриване на необичайни дейности 24/7. Повече услуги за съхранение в облак трябва да бъдат закупени срещу допълнителна цена.
 
Поддържа до 256GB
Съхранение в облака
Неограничено съхранение, криптиране на видео
 
Поддържа плоско и обърнато разположение, подходящо за множество сценарии
Когато е избрано обърнато разположение, можете да видите изображенията на стандартното разположение, след като зададете завъртането на изображението в приложението Mi Home/Xiaomi Home.
* За да сте сигурни, че вашата камера функционира правилно, не я поставяйте в прекалено влажна среда или на друго място, където може да има риск от повреда от вода.
Активирайте охранителната камера в три лесни стъпки
Изтеглете приложението Mi Home/Xiaomi Home
Включете Xiaomi Smart Camera C400
За да започнете да използвате камерата, отворете приложението, след това потърсете и се свържете с устройството