Xiaomi Watch S1 Active Strap

29,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
  • Цветна силиконова каишка;
  • Размер – 22 мм.
Watch S1 Active Strap Стои красиво на китката, добавяйки елегантност. Изработен от щадящи кожата материали, предлага се в различни цветове.
Сменете каишката за нов, специален ефект. Отличете се от тълпата.
Лека, щадяща кожата и лесна за почистване.
Обърнете главите с красиви цветови комбинации, които се открояват на момента
  • Жълто
  • Зелено
  • Оранжево
Почувствайте какво е да носиш най-доброто изпълнение. Тези удобни и леки каишки са проектирани да се приспособяват лесно към формата на китката ви, вместо да залепват директно към нея. По този начин ще забравите, че имате нещо на ръката си, дори по време на интензивни тренировки.
Устойчив и дишащ дизайн. Благодарение на порестата си структура, материалът помага за отвеждане на потта по време на тренировка и ежедневни дейности. Пълната циркулация на въздуха ви спестява от познатото усещане за залепване по кожата.
Подходяща за ежедневна употреба. Независимо дали спортувате или си почивате у дома, катарамата с двоен пръстен ще предпази часовника ви.
Красиви цветове и лесно почистване. Устойчива на петна. Тази каишка изглежда като нова, независимо колко дълго я използвате.
Стабилност и дълготрайност. Устойчивият на разкъсване, силно разтеглив материал улеснява слагането и свалянето.
Каишка със сменяем дизайн. Светкавично слагане и сваляне.
Катарама от неръждаема стомана. Стилна и издръжлива, гарантирано издръжлива на дъжд и слънчевата топлина.
  • Бележки:
  • * Ежедневна употреба: За да предотвратите изплъзване и триене на кожената каишка, не я носете твърде разхлабено. Също така не трябва да се носи прекалено плътно, тъй като това може да причини дразнене като сърбеж, тъй като кожата не може да диша. Свалете часовника, след като го носите дълго време без прекъсване, за да позволите на китката си да си почине. Почистете китката и каишката на часовника възможно най-скоро след интензивна тренировка, за да избегнете остатъци от пот и дразнене на кожата. Измийте каишката на часовника с чиста вода след плуване; върнете го обратно след изсъхване.
  • * Изображенията на тази страница са показани само с илюстративна цел; действителният цвят на каишката и детайлите може да варират.