Нов продукт
ПЦ

Xiaomi Watch S3

Разлика: 90,00 лв.
ПЦ

349,99 лв. 259,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Дисплей: Amoled 1.43”, 466х466 pix;
 • Работи с приложение MI Fitness/Mi Wear,Apple Health, STRAVA*,вградена Alexa;
 • Известия от приложения и Bluetooth-обаждания (вграден микрофон);
 • Бързо зареждане, с 5 минути зареждане може да поддържа 2 дни работа;
 • Живот на батерията до 15 дни;
 • 100 различни циферблата;
 • 150 спортни режима;
 • Измерване на кислород в кръвта; Сензор за пулс;
 • Измерване на крачки; Следене на съня;
 • Хронометър, фенерче, аларма, таймер, компас, жироскоп;
 • Измерване на стрес, измерване на енергия;
 • Отдалечен контрол на телефонна камера,контрол на музика;
 • Информация за прогноза и чистота на въздух;
 • Водоустойчив до 50м./5ATM (в сладка вода);
 • Сензор за атмосферно налягане, сензор за околна светлина;
 • Сателитно позициониране: GPS & GLONASS/BDS/GALILEO;
 • Ръководство за употреба.
Xiaomi Watch S3 Изберете своя стил
*Стандартно се доставя с черна или сребриста рамка и силиконова каишка. Други аксесоари трябва да бъдат закупени отделно.
*Показаният цвят на аксесоара е само за справка, продаваният цвят може да варира според региона и местната наличност.
Гъвкава рамка за неограничено персонализиране. Лесна промяна на стила благодарение на взаимозаменяемия дизайн.
Зашеметяващо шоу, истински шедьовър.
ДИЗАЙН Опростен дизайн с остър външен вид,
изискан характер.
Голям 1,43-инчов AMOLED екран. Класическият голям екран има висока честота на опресняване и ясно качество на изображението. Гъвкавият панел предпазва екрана от надраскване и изпускане и е безпроблемно интегриран, за да осигури пълен изглед.
 • 60 Hz
  Скорост на обновяване
 • 326
  PPI
 • 600
  Нитa
 • 466 x 466
  Резолюция
 • 16,7 милиона
  цветове
 • 256-хоризонтално
  Автоматична яркост
Xiaomi Watch S3. Silver | Black
ДИЗАЙН Сменяема рамка
за неограничено персонализиране.
*Доставя се стандартно с черен или сребрист циферблат и силиконова каишка. Други аксесоари могат да бъдат закупени отделно.
*Показаният цвят на аксесоара е само за справка, продаваният цвят може да варира в зависимост от региона, моля, проверете местната наличност.
*Циферблатите, показани на тази страница, могат да се активират само от подходящ аксесоар.
Сменяем пръстен.
Прецизен механизъм, създаден да учудва.
Xiaomi Watch S3 черпи вдъхновение от традиционните часовници и е изработен от най-висококачествени материали с достъпен и изискан дизайн, представяйки неговия необикновен стил с въздействие.
Веднъж инсталирана, рамката може автоматично да превключва между ексклузивни циферблати и да съпоставя динамични звукови ефекти. Това създава впечатлението за активиране на деликатен механизъм, който осигурява несравнимо изживяване.
Клу дьо Пари* Рамката е украсена с шарка Clous de Paris, внимателно изработена и подредена в матрица, за да създаде ослепителен поток от светлина. *Моделът Clous de Paris се предлага само на каишки Xiaomi, продавани отделно.
Стотици стилни циферблати.
С неограничено персонализиране.
Естетиката на часовниковите мотиви е изцяло обновена, съчетавайки традиционни елементи с модерна мода. Елегантен, но динамичен, неговата деликатна простота освобождава въображението ви, въвличайки ви в бъдещето. Какъвто и да е вашият стил, правилният вариант ви очаква.
Новите циферблати предлагат широка гама от опции и са пълни с персонализирани функции, цветови схеми, стилове и др. Предлага се и изключителен и жизнен AOD циферблат, който със сигурност ще ви изненада и зарадва.
Новият портретен циферблат на часовника.
Вдъхнете живот на дисплея си с изразителни снимки.
Часовникът предлага автоматично узряване на изображението, което позволява вграждане на информация в портрети и добавяне на дълбочина към циферблата. *Функцията за портрет на циферблата е налична само на устройства Xiaomi HyperOS.
СПОРТ И ЗДРАВЕ Подобрена система за наблюдение.
Повече от 150 спортни режима.
Прави това, което обичаш.
L1+L5 двулентово GNSS позициониране L1+L5 с пет спътника.
Независимо проследяване на движението.
Независима двулентова GNSS система осигурява прецизно позициониране чрез пет основни сателитни системи. Двулентовата GNSS антена подобрява приемането на сигнала със 100%, позволявайки на потребителите да улавят движения бързо и точно. 100%* Подобряване на производителността на приемане на антената. *Данните идват от вътрешната лаборатория на Xiaomi и се базират на сравнение между Xiaomi Watch S3 и Xiaomi Watch S1 Pro.
Действителната употреба може да варира поради индивидуални различия, навици на употреба и фактори на околната среда
 • Забележки:
 • *Данните за живота на батерията се основават на типична употреба, тествана от вътрешните лаборатории на Xiaomi. Действителните резултати може да варират.
 • *Този продукт не е медицинско устройство или измервателен уред. Използва се само за улесняване на здравословния начин на живот и резултатите от измерването са само с илюстративна цел. Този продукт и неговите функции не са предназначени за медицински цели и не са предназначени за прогнозиране, диагностициране, предотвратяване или лечение на заболяване.
 • *Часовникът трябва да бъде свързан към смартфон чрез Bluetooth®. В момента не се поддържат гласови повиквания от приложения на трети страни.
 • *Водоустойчивост от 5ATM (еквивалентно на дълбочина от 50 метра) означава, че може да се носи в басейни, когато плувате близо до брега и по време на други дейности в плитка вода. Не е подходящ за носене в горещ душ, сауна или по време на гмуркане. Избягвайте пряко излагане на океански течения, когато участвате във водни спортове. Водоустойчивостта не е постоянна и може да се влоши с времето.
 • *Xiaomi Watch S3 се доставя стандартно с черна/сребриста каишка от флуорокаучук. Други аксесоари трябва да бъдат закупени отделно.
 • *Показаният цвят на аксесоара е само за илюстрация, продаваният цвят може да варира в зависимост от региона, моля, проверете местната наличност.
 • *Моделът Clous de Paris се предлага само на каишки за часовници на дребно Xiaomi.
 • *Някои от изображенията, показани на тази страница, показват Xiaomi Watch S3 с различни рамки и каишки на Xiaomi Watch. Въпреки това, пликът и лентите са аксесоари за продажба на дребно и трябва да се закупят отделно. Безелът на Xiaomi Watch се състои от основа от неръждаема стомана и повърхностна вложка. Вложката може да бъде направена от керамични или ковани въглеродни материали, в зависимост от безела.
 • *Когато настройвате циферблата на часовника, анимациите или звуковите ефекти, следвайте инструкциите за употреба и правилно позиционирайте компонентите в позициите, отбелязани за активиране. Тези функции не са налични в режим „Не безпокойте“. Някои циферблати, показани на изображенията, са налични само за съответния панел и не могат да бъдат закупени от Watch Face Market.
 • *Функцията за портретен циферблат е налична само на телефони с HyperOS.
 • *Данните за сърдечната честота, съня и производителността на антената идват от вътрешната лаборатория на Xiaomi. Данните за подобрение се основават на сравнението между Xiaomi Watch S3 и Xiaomi Watch S1 Pro. Точността по време на действителна употреба може да варира поради индивидуални различия, навици на използване и фактори на околната среда.
 • *Часовникът може да не е в състояние да засече всички падания и може да сбърка активност с голямо въздействие за падане, задействайки аларма и инициирайки спешно повикване. Ако не възникне срив, потребителят може да докосне полето „Добре съм“ на страницата „Аларма“, за да деактивира тази функция. Когато потребителят носи часовника и той засече падане, алармата ще се включи само след 20 секунди, ако потребителят не се движи. Часовникът ще инициира спешно повикване, ако потребителят не включи телефона 60 секунди след задействане на алармата. За да извършвате спешни повиквания, часовникът трябва да е свързан с приложението.
 • *Условия на теста за типичен живот на батерията на Bluetooth от 15 дни: Напълно заредена батерия с настройки по подразбиране и циферблат по подразбиране; дезактивирано прецизно наблюдение на съня, наблюдение на качеството на съня, целодневно наблюдение на стреса и наблюдение на кислородната сатурация; активиран целодневен мониторинг на пулса за 10 минути; активирани напомняния за съобщения; 100 известия за съобщения, 2 напомняния за обаждания, 3 аларми и 8 NFC плащания, получени на ден; дисплеят на часовника се активира 200 пъти на ден; данните от приложението се синхронизират веднъж на ден; извършва Bluetooth разговори за 15 минути на седмица; слушалките са свързани за възпроизвеждане на местна музика за 30 минути на седмица (възпроизвеждането на местна музика е достъпно само на телефони с Android); активиран запис на движение за 90 минути на седмица (с активиран GNSS). При използване на телефон с iOS типичният живот на батерията на Bluetooth е 14,5 дни.
 • *Условия на теста за 5-дневен живот на батерията на Bluetooth AOD: Напълно заредена батерия с настройки по подразбиране и циферблат по подразбиране; AOD дисплей е активиран; дезактивирано прецизно наблюдение на съня, наблюдение на качеството на съня, целодневно наблюдение на стреса и целодневно наблюдение на кислородната сатурация; мониторинг на сърдечната честота за 10 минути, активиран през целия ден; активирани напомняния за съобщения; 100 известия за съобщения, 2 напомняния за обаждания, 3 аларми и 8 NFC плащания, получени на ден; дисплеят на часовника се активира 200 пъти на ден; данните от приложението се синхронизират веднъж на ден; Bluetooth разговорите са правени за 15 минути на седмица; слушалките са свързани за възпроизвеждане на местна музика за 30 минути на седмица (възпроизвеждането на местна музика е достъпно само на телефони с Android); записът на движение е активиран за 90 минути на седмица (с активиран GNSS).
 • *Всички тестови данни за живота на батерията идват от вътрешната лаборатория на Xiaomi. Животът на батерията по време на действителна употреба може да варира поради фактори, включително навици на използване, конфигурация, работа и среда, и може да се различава от лабораторните резултати.
 • *Не може да се гарантира, че съдържанието и функциите (включително спецификациите), представени на този уебсайт, ще бъдат достъпни по всяко време. Промените могат да произтичат от промени в авторските права, търговските или техническите условия. За всякакви промени, направени без индивидуално уведомление, моля, вижте действителното съдържание и функции на продукта.
 • *Продуктови изображения, видеоклипове, потребителски интерфейси, цветове, данни, функции, производителност, номера на модели, спецификации и друга информация за продукта на продуктовите страници се предоставят само за информационни цели. Моля, вижте действителния продукт и най-новата версия на софтуера/фърмуера.
 • *Няколко функции (включително, но не само напомняния за обаждания, напомняния за известия и т.н.) изискват приложението на телефона да работи във фонов режим и да поддържа връзка с часовника. За подробни инструкции вижте указанията в приложението.