Xiaomi Wireless Keyboard and Mouse Combo

59,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Комплект безжична клавиатура и мишка Xiaomi;
 • Свързавне – 2.4 GHz wireless connection;
 • Обхват – 8 метра;
 • Размери – 504 мм х 132 мм х 44 мм;
 • В комплекта – 1бр. клавиатура, 1бр. мишка и 1бр usb conector.
Xiaomi Wireless Keyboard and Mouse Combo Насладете се на безжична продуктивност 2,4 GHz безжично предаване | Многофункционални преки пътища | Работете лесно
Организирайте работното си пространство с 2,4 GHz безжично предаване. Надеждно безжично предаване на 2,4 GHz с непрекъснат и стабилен сигнал, намалявайки смущенията в сигнала и загубата на кадри. Компактният безжичен наноприемник замества кабелните връзки, за да създаде подредена работна среда.
104 пълноразмерни клавиша за пълна функционалност. Този класически, пълноразмерен, тризонов дизайн включва всички функции на стандартна клавиатура, клавиатура и клавиши със стрелки.
Цялостното разположение на клавишите е компактно и добре обмислено, което прави писането по-удобно.
12 клавиша Fn за ефективна работа. Снабдени с клавишите Fn, клавишите Fn+F1-F12 управляват контрол на силата на звука, възпроизвеждане на мултимедия, заглушаване, възпроизвеждане на музика и други компютърни функции, което прави ежедневните задачи по-лесни.
Клавишите са с цилиндрична форма, за да паснат на пръстите ви. Леките и тънки клавиши, с леко извита, цилиндрична повърхност, прилепват към пръстите и абсорбират ударите. Лазерно гравираните знаци са издръжливи, ясни и дефинирани, осигурявайки устойчивост от износване.
Леката мишка от около 60 грама осигурява неограничено движение. Свръхлеката мишка (без батерия) тежи само 60 гр и се захранва от една AAA батерия, която може лесно да се отстрани. Лекото тегло на мишката облекчава натиска върху пръстите и китката при продължителна употреба.
Здравата дръжка осигурява стабилен контрол. Удобната дръжка осигурява естествено прилепване към ръката и пръстите. Бутоните са отзивчиви и се натискат без усилие. Симетричният дизайн с централно колело за превъртане е удобен както за потребители с дясна, така и за лява ръка.
1000DPI прецизен сензор за стабилна работа. Мишката е оборудвана с оригинален прецизен сензор от 1000DPI*. Доказана технология, идеална за работа и учене.
* DPI отклонение ±10%.
Plug-and-play, не са необходими драйвери. Безжичният USB наноприемник не изисква инсталиране на драйвери и работи в режим plug-and-play. Клавиатура и мишка могат да бъдат свързани към приемник едновременно. Компактен и лек. Практичен и ефективен.
 • Светлини на клавиатурата
  Четири отделни светлинни индикатора показват работното състояние на всеки функционален клавиш. Когато батерията на устройството е изтощена, оранжева светлина показва, че батерията трябва да бъде сменена.
 • Оптималният ъгъл на клавиатурата
  Ъгълът на наклон от 6° се адаптира към естествената позиция на ръцете и китките за комфорт и ергономична работа.
 • Предупреждение за изтощена батерия
  Захранвана от една AAA батерия, мишката има независим ключ за захранване. Автоматичният режим на заспиване намалява консумацията на енергия и увеличава максимално производителността, осигурявайки дълъг живот.
 • Интегриран нанорецептор
  Миниатюрният приемник на 2,4 GHz сигнал може да бъде поставен в отделението за мишката, за да сте сигурни, че няма да го загубите.
* Индикаторът за батерията мига в оранжево за три секунди и след това се изключва автоматично. Ще бъде въведен интелигентен режим за пестене на енергия, за да може клавиатурата да се използва нормално.
 • Бележки:
 • * Всички данни, посочени на тази страница, са от Yuemi Lab, освен ако не е отбелязано друго. Данните от теста може да варират в зависимост от условията на околната среда.