Yeelight Lightstrip Plus

89,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
  • Свързаност – Wi-Fi, Bluetooth;
  • Дължина – 2 метра (може да се удължава до 10 метра);
  • Тип светлина – RGB (многоцветна).

Yeelight Lightstrip Plus

Iluminare care определя концепцията за магия

16 милиона цвята. Гъвкав дизайн. Свържете се чрез Wi-Fi.

Допълнителните ленти с дължина 1 м ви дават повече възможности

Лентата Yeelight може да бъде удължена на базата на 2 м дълга цветна светеща лента, включена в комплекта. Като оборудвате с допълнителни ленти от 1 метър, налични на пазара, можете да удължите лентата до 10 метра. Такива широки възможности за разширяване на LED лентата ви позволяват да създавате осветление с всякаква форма.

Светеща радост

LED лентата Yeelight може удобно да се изреже и залепи под телевизора, бара или дивана. Цветната LED атмосфера остава и оцветява дома ви с радост.

Разширителна лента
за създаването направилната атмосфера

Можете да закупите допълнителна лента от 1 м според вашите нужди. Независимо дали осветявате коридора или декорирате стълбите си, тя ще отговори на вашите изисквания, като освети дома ви с ярки цветове.

Определете настроението си, оцветете атмосферата

Цветовете могат да отразяват вашето настроение. Независимо дали се чувствате спокойни или трябва да се съсредоточите върху работата, лентата ще ви помогне да съответствате на настроението си, като изберете правилния цвят.

Направете сами

Лентата е достатъчно гъвкава, за да се адаптира лесно към всеки обект, което ви позволява да изпълнявате най-трудните проекти „Направи си сам“. Използвайте въображението си, за да вдъхнете живот на дизайните си.

Многожество интелигентни функции

Лентата е съвместима с Google Assistant и Amazon Alexa за интелигентен гласов контрол и поддържа контрол на превключвателя на светлината, интензитета, сцените и др. Можете също така да синхронизирате LED лентата с приложението Yeelight и приложението Mi Home, което включва персонализирани светлинни сцени за ваше удобство, като парти за рожден ден, филмова вечер или романтична вечеря.

Нека светлината танцува заедно с музиката

Синхронизирайте светлините с любимата си музика и гледайте как живите цветове се променят в ритъма на песните. Независимо дали става въпрос за парти или друго събитие, светлините идеално допълват фоновата музика, създавайки радостна атмосфера.

Обърнете повече внимание на детайлите