Menu
Магията на киното Кинематографичен 108MP SSOUND BY Harman Kardon WQHD + 120Hz екран Qualcomm® Snapdragon™ 888
Създавайте филми като режисьор Mi 11 е създаден за любителите на филми. Xiaomi комбинира изключителен хардуер с авангарден кинематографичен софтуер,
за да предложи разнообразие от невероятно креативни, но лесни за използване видеографски функции.
Камера на студийно ниво
108 MP Широкоъгълна камера с OIS
13 MP Изключително широка камера
5 MP Macro Обектив
AI кино заснемане с едно натискане, като режисьор С изключителни филмови ефекти всеки може да бъде режисьор. Използвайте AI Cinema с едно щракване, за да превърнете лесно видеоклиповете си в кинематографични шедьоври.
Спиране на Времето
Магическо увеличение
Slow Shutter
Нощно забързване на времето
Frame-freeze
Паралелен свят
Кинематографични видео филтри.
Редактирайте като във филмово студио.
Осем филмови филтъра, за да зададете точния тон за вашите видеоклипове.
Ултра нощно видео осветление при заснемане Ултра Нощно Видео, използва RAI ниво на AI в реално време за намаляване на шума и подобряване на яркостта, предлагайки подобрено осветление и по-ярка нощна видеография.
Заснемане при слаба светлина Ултра нощното видео прави възможно снимането при прекалена тъмнина (яркост <1 Lux). Благодарение на AI в реално време намаляване на шума в RAW ниво и алгоритми за подобряване на светлината, изображенията автоматично се озаряват и запазват повече детайли.
Video HDR10+ Изображението е по-остро, всеки детайл на светлината и тъмнината се вижда по-ясно, а качеството на изображението е по-близко до реалността.
108MP камера
Изключителна във всеки детайл
ъгъл на видимост 123°
Широкоъгълен режим
5MP теле-макро
Изследвайте магическия микрокосмос
Три камери в нощен режим Mi 11 подобрява светлината и намалява прекомерната експозиция, разширявайки нощната фотография с три камери, така че да можете да задоволите всичките си нужди при нощно снимане.
 • 108 MP
 • изключително широк ъгъл
 • Предна страна
AI Erase 2.0 Усъвършенстваният AI алгоритъм премахва нежелани обекти и линии. Направете снимките си толкова съвършени, колкото сте си представяли.
Екран без компромиси Това е почти перфектен екран, с безупречна яснота, цвят и гладкост. Mi 11 поставя 13 нови рекорда и получи оценка A+ от DisplayMate, една от най-надеждните агенции за оценка на екрана в света. *
Спираща дъха яснота с WQHD+ WQHD+ свръхвисока разделителна способност (3200x1440) осигурява почти 1,8 пъти броя на пикселите от FHD+ екрани, показващи повече детайли, като същевременно ви позволява да изпитате 1440p видео съдържание с висока разделителна способност*. В допълнение, Mi 11 използва най-новия материал E4 Organic Electroluminescence, което прави екрана по-енергийно ефективен.
• 360p • 720p
* For demonstration purposes only. С технологията Super Resolution качеството на видеото се удвоява, от 480p на 960p и 720p на 1440p, поддържайки всички основни видео платформи*. Гледайте любимите си стари клипове и видеоклипове с нова яснота. *Всички разделителни способности понастоящем поддържат двукратно мащабиране. 3-кратно мащабиране за избрани резолюции ще бъде достъпно скоро чрез актуализация на OTA.
Безпроблемни визуални ефекти Честота на опресняване от 120 Hz с Adaptive Sync Честотата на опресняване до 120Hz ви позволява да се насладите на безпроблемно и гладко изживяване на екрана, особено когато играете. AdaptiveSync екрана автоматично избира най-подходящата честота на опресняване, като дава по-плавен резултат, като същевременно оптимизира консумацията на енергия. 480Hz честота при докосване Максималната честота от 480 Hz е най-бързата досега скорост на реакция на екрана на Xiaomi. Екранът реагира на вашите действия по-бързо от всякога, поставяйки ви една крачка напред, когато играете.
Наситени и живи цветове, точно изобразяващи реалния свят С по-прецизни цветове, по-широка цветова гама и по-плавни цветови преходи, екранът на Mi 11 показва съдържание в богат цвят, сякаш гледате директно с очите си.
8 bit 10 bit
 • TrueColor екран JNCD≈ 0,38, ΔE≈ 0,41
 • Широка цветова гама 100% DCI-P3
 • 1.07 милиарда цвята 10-bit цвят
SOUND BY Harman Kardon
Високо качество на звука
SOUND BY Harman Kardon, Xiaomi работи заедно с експертите, за да подобри акустиката на двойните високоговорители, осигурявайки изискано и отчетливо качество на звука от висок клас. Ефектният звук ще ви накара да се почувствате по-потопени при гледане на филми и може да ви накара да забравите за заобикалящата ви среда, когато слушате любимия си плейлист.
Красив и издръжлив
 • 12 g по-лек *
 • 0,9 mm по-тънък *
Четворно извит дизайн на екрана
 • Четворно извит дизайн за по-завладяващо изживяване Добавяне на сензор за грешки на ниво хардуер, за да се избегне неволно докосване
 • Corning® Gorilla® Glass Victus™ Екранът вече е още по-издръжлив и здрав със 150% увеличение на издръжливостта при падане и 200% увеличение на устойчивостта на надраскване.* *
Четворно извито стъклено тяло Гърбът на смартфона е заоблен и елегантно извит, което го прави по-удобен за държане. Horizon Blue
Четворно извито стъклено тяло Гърбът на смартфона е заоблен и елегантно извит, което го прави по-удобен за държане. Midnight Gray
Четворно извито стъклено тяло Гърбът на смартфона е заоблен и елегантно извит, което го прави по-удобен за държане. Cloud White
Четворно извито стъклено тяло Гърбът на смартфона е заоблен и елегантно извит, което го прави по-удобен за държане.
Изпреварете бъдещето, водещо представяне Водещият процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 888, изграден с 5-нм технология, се предлага с изцяло подобрена производителност на CPU, GPU и AI, което го прави един от най-силните процесори в 5G ерата .
 • +25% цялостно надграждане Procesor Kryo ™ 680 процесор с технология Arm Cortex-X1
 • +35% подобрение GPU Adreno™ 660
 • +70% Подобрена производителност на AI 26 трилиона операции в секунда
Wi-Fi 6 Mi 11 подобрява Wi-Fi 6 изживяването, което има пропускателна способност до 3,5 Gbps и скорост на интернет, която е 106% по-бърза от предишната версия*.
 • 4K QAM По-висока плътност на пренос на данни
 • 160 MHz Удвоете вълновите канали
 • 3,5 Gb/s По-голяма производителност
Разширена свързаност
 • 5G поддръжка По-изчерпателно 5G изживяване
 • Bluetooth 5.2 Поддръжка на двойни слушалки/високоговорители
Мощна батерия, винаги готова за работа
Голяма батерия в тънко и леко тяло 4600mAh, захранване през целия ден
55W кабелно турбо зареждане
50W безжично турбо зареждане
10W обратно безжично зареждане
 • Само 45минути за достигане на 100% с 55W кабелно турбо зареждане*
 • Само 53минути за достигане на 100% с 50W безжично турбо зареждане*
* Екранът на потребителския интерфейс показва безжичното турбо зареждане само за справка.
Повече информация
 • Гласова изолация
 • X-ос линеен двигател
 • Екранно наблюдение на сърдечната честота
 • Входящо зарядно устройство 55W GaN
A se vedea specificațiile
 • Забележка:
 • * 13 рекорда: Най-висока видима разделителна способност на екрана, най-висока абсолютна точност на цветовете, най-висока пикова яркост на екрана, най-високо съотношение на контраста, най-висока естествена цветова гама, най-ниска отражателна способност на екрана, най-висока точност на контраста на изображението и интензивност на скалата, оценка на контраста при околна светлина, най-висока яркост на цял екран за OLED смартфони, най-малка промяна в пиковата яркост със средно ниво на изображението на съдържанието на изображението APL, най-малка вариация на цвета на бялото с ъгъл на гледане, най-малка промяна в точността на цветовете и скала на интензитета с APL на съдържанието на изображението, най-малкото изместване в контраста на изображението и скалата на интензитета с APL на съдържанието на изображения * Основните видео платформи се отнасят до: Mi Video глобално издание, iQIYI глобално издание, Youtube, Netflix, Prime video, Hotstar, Vic, Google снимки * Всички сравнения на данни, свързани с измерението, са от лабораторията на Xiaomi, която сравнява Mi 11 и Mi 10. * Всички данни, свързани с Wi-Fi 6, са от лабораторията Xiaomi, която сравнява Wi-Fi 6 в Mi 10 и Mi 11. Wi-Fi 6 от Mi 11 е подобрен в сравнение с Wi-Fi 6 от Mi 10. * 5G свързаността може да варира в зависимост от наличността в региона и поддръжката на местния оператор. Подобрения на 5G SA свързаност могат да бъдат добавени чрез OTA, където е приложимо. * Данните, свързани с батерията и зареждането, са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати могат да се различават в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията за използване и може да не отразяват действителния продукт. * Функцията за мониторинг на пулса в екрана може да бъде добавена чрез OTA.