Menu
Интелигентен начин на живот, картина без граници
 • Безграничен 4K дисплей, MEMC
 • Android TV™
 • Хендсфри Google Assistant
 • Епични изгледи с дисплей без граници
Епични изгледи с дисплей без граници
Дизайн без рамки за уникално изживяване при гледане Без рамки от три страни, този иновативен дизайн предлага по-добро съотношение екран към рамка и 178° ъгли на видимост, което осигурява по-потапящо и по-приятно изживяване при гледане.
Насладете се на чудото на 4K Ultra HD 4K UHD резолюцията осигурява истински изображения с повече детайли и по-голяма дълбочина
4K
1080P
Поддържа Dolby Vision® за детайли както на светло, така и на тъмно По-високият динамичен диапазон осигурява по-ярки светлини и по-тъмни тонове чрез подобряване на остротата, контраста и цвета на изображенията, докато реалистичните нива на детайлност Ви позволяват да виждате повече от всякога.
MEMC за по-голяма плавност MEMC е в състояние автоматично да добавя допълнителни кадри към съдържание с ниска честота на опресняване, като елиминира трептенето на екрана и осигурява по-плавен поток при бързи движения.
Със MEMC
Без MEMC
По-интелигентна ера на изкуствен интелект
Android TV, по-лесен начин за забавлението, което обичате "Опростете Вашето забавление с Android TV. Получете достъп до 400 000+ филма и шоу програми и се възползвайте от сваляне на 7000+ приложения на едно място."
Използвайте гласа си, за да създадете перфектната жизнена среда Натиснете бутона Google Assistant* на дистанционното, за да можете да използвате повече функции на телевизора с гласа си. Помолете Google да контролира Вашия телевизор, да отговори на въпроси и да отвори календара Ви. Накарайте го да контролира интелигентни домашни устройства в целия Ви дом.
360° Bluetooth дистанционно управление, което работи от всяка посока Bluetooth връзката означава, че можете да управлявате телевизора си от всяка посока, която изберете. Насладете се на лесен достъп до Netflix и Prime Video само с едно натискане на бутон.
Възползвайте се максимално от дисплея си с лесно за използване прехвърляне на екран Вградените Chromecast* и Miracast правят предаването на съдържание към Вашия телевизор от Вашия смартфон или таблет много по-лесно.
Мощни функции за по-приятно изживяване
Четириядрен процесор за по-висока производителност Конфигурацията на вградената памет от 2 GB RAM + 16 GB осигурява безпроблемна работа и също така ви позволява да изтегляте и инсталирате повече от любимото си съдържание и приложения за забавление.
Dolby Audio® и DTS-HD® декодиране за мощен 3D звук Два 5W стерео високоговорителя осигуряват богато, ясно и многопластово аудио изживяване. Насладете се на завладяващ кинематографичен звук от комфорта на Вашата всекидневна.
Свържете множество устройства за повече забавление Използвайте гамата от вградени портове, за да свържете множество устройства към Вашия телевизор, като компютри, игрови конзоли и медийни плейъри.
 • HDMI X 3 Свържете с компютри/игрови конзоли/TV box
 • Ethernet (LAN) Свържете с мрежов кабел
 • Композитен вход (AV) Свържете с електронно оборудване като DVD плейър
 • Оптичен Свържете към външни високоговорители
 • Ефирна телевизия Декодиране на DVB-T2/C и DVB-S2 сигнали
 • USB 2.0 x 2 Свържете с флаш устройства
Bluetooth 5.0
Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz
MI TV series P1 Интелигентен живот, неограничена визия MI TV P1 43 >
 • * Изисква приложения с активиран Chromecast.
 • * Google Assistant не е наличен на определени езици и в определени държави. Моля, вижте официалния уебсайт на Google Assistant за повече информация.
 • * Google, Android TV, вграден Chromecast и други марки са търговски марки на Google LLC.
 • * Изображенията и видеоклиповете на тази страница са само за илюстрация и може да не отразяват точното представяне на продукта.
 • * *Освен ако не е посочено друго на тази страница с продукти, всички данни са получени от лаборатории на Xiaomi, спецификации за дизайн на продукта и доставчици. Данните за тестване могат да се различават леко поради различните версии на софтуера, тестваните версии на телефона и тестовата среда и може да не отразяват действителния продукт.