Menu
Интелигентен начин на живот, картина без граници
 • Безграничен 4K дисплей, MEMC
 • Android TV™
 • Хендсфри Google Assistant
 • Епични изгледи с дисплей без граници
Епични изгледи с дисплей без граници
Дизайн без рамки за уникално изживяване при гледане Без рамки от три страни, този иновативен дизайн предлага по-добро съотношение екран към рамка и 178° ъгли на видимост, което осигурява по-потапящо и по-приятно изживяване при гледане.
Насладете се на чудото на 4K Ultra HD 4K UHD резолюцията осигурява истински изображения с повече детайли и по-голяма дълбочина
4K
1080P
Поддържа Dolby Vision® за детайли както на светло, така и на тъмно По-високият динамичен диапазон осигурява по-ярки светлини и по-тъмни тонове чрез подобряване на остротата, контраста и цвета на изображенията, докато реалистичните нива на детайлност Ви позволяват да виждате повече от всякога.
Широка цветова гама за богати и ярки цветове Широка цветова гама, предлагаща до 94% DCI-P3 покритие в комбинация с дисплей с 1,07 милиарда цвята*, осигурява невероятно, истинско качество на картината с живи цветове и ярки детайли.
DCI-P3 94% цветова гама | 1,07 милиарда цвята *
MEMC изглаждане на движението за по-голяма плавност без трептене MEMC може автоматично да вмъква компенсационни рамки в съдържание с ниска честота на кадрите, за да елиминира прекъсването и трептенето на екрана, осигурявайки по-голяма плавност на забързаните движения по време на спортни събития, моторни състезания и др.
Със MEMC
Без MEMC
Интелигентен начин на живот, картина без граници
Android TV, по-лесен начин за забавлението, което обичате "Опростете Вашето забавление с Android TV. Получете достъп до 400 000+ филма и шоу програми и се възползвайте от сваляне на 7000+ приложения на едно място."
Използвайте гласа си, за да създадете перфектната жизнена среда Натиснете бутона Google Assistant* на дистанционното, за да можете да използвате повече функции на телевизора с гласа си. Помолете Google да контролира Вашия телевизор, да отговори на въпроси и да отвори календара Ви. Накарайте го да контролира интелигентни домашни устройства в целия Ви дом.
360° Bluetooth дистанционно управление, което работи от всяка посока Bluetooth връзката означава, че можете да управлявате телевизора си от всяка посока, която изберете. Насладете се на лесен достъп до Netflix и Prime Video само с едно натискане на бутон.
Възползвайте се максимално от дисплея си с лесно за използване прехвърляне на екран Вградените Chromecast* и Miracast правят предаването на съдържание към Вашия телевизор от Вашия смартфон или таблет много по-лесно.
Мощни функции за по-приятно изживяване
Четириядрени процесори за по-големи възможности Мощно конфигурирани за безпроблемна работа, настройката за съхранение от 2 GB + 16 GB Ви позволява да изтеглите и инсталирате повече от любимите си приложения за съдържание и развлечения.
Dolby Audio® и DTS-HD® декодиране за мощен 3D звук Два 5W стерео високоговорителя осигуряват богато, ясно и многопластово аудио изживяване. Насладете се на завладяващ кинематографичен звук от комфорта на Вашата всекидневна.
Свържете множество устройства за повече забавление Използвайте гамата от вградени портове, за да свържете множество устройства към Вашия телевизор, като компютри, игрови конзоли и медийни плейъри.
 • 3 x HDMI Свържете с компютри/игрови конзоли/TV box
 • Ethernet (LAN) Свържете с мрежов кабел
 • Композитен вход (AV) Свържете с електронно оборудване като DVD плейъри
 • Оптичен Свържете към външни високоговорители
 • Ефирна телевизия Декодиране на DVB-T2/C и DVB-S2 сигнали
 • USB 2.0 x 2 Свържете с флаш устройства
Bluetooth 5.0
Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz
MI TV seria P1 Интелигентен живот, неограничена визия MI TV P1 50" >
 • * Изисква приложения с активиран Chromecast.
 • * Google Assistant не е наличен на определени езици и в определени държави. Моля, вижте официалния уебсайт на Google Assistant за повече информация.
 • * Google, Android TV, вграден Chromecast и други марки са търговски марки на Google LLC.
 • * Изображенията и видеоклиповете на тази страница са само за илюстрация и може да не отразяват точното представяне на продукта.
 • * *Освен ако не е посочено друго на тази страница с продукти, всички данни са получени от лаборатории на Xiaomi, спецификации за дизайн на продукта и доставчици. Данните за тестване могат да се различават леко поради различните версии на софтуера, тестваните версии на телефона и тестовата среда и може да не отразяват действителния продукт.