ПЦ

Xiaomi Electric Scooter 4

Разлика: 50,00 лв.
ПЦ

999,99 лв. 949,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
  • Максимална скорост 25 км;
  • Мощност – 600 W;
  • Преодоляване на наклон до 16°;
  • Преодоляване на препядствия до 1 см;
  • Капацитет на батерията 7650 mAh, 275 Wh до 30 км с едно зареждане (в зависимост от условията);
  • Време на зареждане 8.5 ч;
  • Размер гуми – 10″;
  • Максимални килограми на водача 100 кг, и височина от 120 до 200 см;
  • Спирачна система – E-ABS и дискова спирачка;
  • Тегло – 13.2 кг.
Electric Scooter 4
Преминете на следващо ниво
Цялостен размер
По-комфортно каране
10”
Гуми
25 км/ч
Максимална скорост
30 км
Пробег
25 км/ч
Максимална скорост
600W
Максимална мощност
16%
Максимален наклон при изкачване
Двойна спирачна система
Предна дискова спирачка E-ABS+Real
Цялостно подобрен размер, по-удобно возене

Xiaomi Electric Scooter 4 има напълно подобрен размер по дължина, височина, ширина на захващане и ширина на тялото. Височината е увеличена с 30 мм, дължината е увеличена с 63 мм, дръжката е разширена с 50 мм, а рамката е разширена с 15 мм*.

Напълно модернизирани 10" безкамерни гуми, по-издръжливи и удобни

Модернизираният размер на гумата 10" предлага по-добро поглъщане на удари и осигурява повече стабилност и комфорт при каране, дори и по неравни пътища. Безкамерният дизайн ще намали рисковете от спукване на гумата и в комбинация с по-дълбокия протектор на гумата, експлоатационният живот значително ги подобрява.

30 км* максимален пробег, за да отговори на вашите ежедневни нужди за пътуване до работното място

Има батерия с голям капацитет от 275,4 Wh, така че автономността може да достигне 30 километра след пълно зареждане на батерията. В допълнение, той може да покрие повечето ви пътувания до работното място, като ежедневно пътуване до работното място или кратко друго такова.

Максимална мощност безчетков мотор 600W

Оборудван с мощния безчетков мотор на Hall, максималната изходна мощност може да достигне 600 W. С тази голяма мощност максималната скорост може да достигне до 25 км/ч, а максималният градиент на изкачване ще достигне 16%.

600W
Максимална мощност*
16%
Максимален наклон при изкачване*
25км/ч
Максимална скорост*
Практично регулиране на нивото на 3 скорости, за да отговори на вашите изисквания за шофиране

Превключвайте свободно между пешеходен, стандартен и спортен режим, за да посрещнете нуждите си в различни ситуации на шофиране.

Пешеходен режим
6 км/ч

Стандартен режим
20 км/ч

Спортен режим
25 км/ч*

Интелигентен 6-осен жироскопичен сензор ACC за подобрена безопасност

С вграден 6-осен жироскоп ACC* и интелигентен алгоритъм, Xiaomi Electric Scooter 4 може да контролира изходната мощност според движенията на шофиране и ъгъла на наклон при изкачване. В случай на потенциален инцидент захранването ще бъде прекъснато, за да се предотвратят допълнителни наранявания.

Пълна защита на батерията с интелигентен BMS

Оборудван с интелигентна система за управление на батерията, състоянието на батерията може да се наблюдава чрез множество защитни механизми, като поддържа батерията ви в безопасност по всяко време.

 

Защита от късо съединение

Защита от претоварване

Двупосочна защита от претоварване

Двупосочна защита срещу изпускане

Температурна защита

Автоматичен празен ход при ниско напрежение

Надстроен Ul в приложението Xiaomi Home, отключете повече функции

Гледайте видео ръководството за това как да започнете да използвате скутера, да надстроите фърмуера и да проверите състоянието на автомобила в приложението Xiaomi Home.

Информация за управлението

Съобщение при проблем

Оставащи километри

Интуитивен цифров панел, наблюдение с един поглед

Оформлението и дизайнът са оптимизирани, за да показват цялата информация, от която се нуждаете, с един поглед. Също така добавено напомняне за поддръжка на гуми.

 
Неплъзгаща се силиконова дръжка

Оптимизиран сензорен екран

Модернизирана база за зареждане*

За по-лесно зареждане

 
 
Сгъваема катарама отпред

По-удобно управление

Двойна спирачна система

Предна дискова спирачка E-ABS+ задна

 
* Д*Ш*В=1,143*480*1,170 мм, ширина на рамката = 160 мм: Паркирайте скутера в координатната рамка и измерете неговите MPH. Единица: мм, запази цяло число.
Сгънете скутера според инструкциите, поставете скутера в координатната рамка и измерете неговия MPH. Скутерът отговаря на изискванията на продуктовата спецификация и отклонението е ≤±2% (данни от Brightway's Lab).
* 30 км обхват: Тествано от TIRT, скутерът се зарежда от съответния адаптер и батерията е напълно заредена, когато индикаторът на адаптера светне в зелено. Тест за обхват. Приложете товар от 75±5 кг върху скутера, започнете теста на равен път, карайте го с еднаква скорост от 15 км/ч, докато скоростта на скутера намалее значително и той вече не може да се движи. Не. Изложение: 0TA1-20222319
* Максимална мощност на двигателя от 600 W: Тествано от TIRT, максималното напрежение е 42 Vdc, моторът се зарежда до максимално напрежение и входната мощност на двигателя се контролира чрез измервател на мощността. Номер на изложбата: 0TA1-20222319.
* 16% производителност при катерене по наклон: Тествано от TIRT, скутерът може да се кара стабилно нагоре по наклона, когато се изкачва на 10 метра от дъното на наклона със скорост от 15 км/ч. Няма загуба на скорост или прекъсване на захранването по време на теста за изкачване. Скоростта при излизане от ската трябва да е над 6 км/ч. Референтен номер: 0TA1-20222319.
* Пешеходен режим: 6 км/ч. Стандартна работа: 20 км/ч. Спортен режим: 25 км/ч: Общо натоварване: 75±5 кг. Капацитет на батерията: 70%±10%; Xiaomi Electric Scooter 4 има ускорено шофиране в спомагателната зона за шофиране при стайна температура (25±5)℃ и скорост на вятъра ≤3mph.Максималната му скорост се поддържа в тестовата зона. Максималната скорост в тестовата зона се измерва чрез оборотомера или Bluetooth и съответно дисплея (данни от Brightway's Lab).
* Жироскоп: Наклонете скутера на 45° и спрете двигателя: Метод на изпитване: 1. Повдигнете скутера вертикално при шофиране, завържете нивомера към педала (когато скутерът е обърнат, завържете нивомера към посоката на дължината на скутера, когато скутера е наклонен наляво-надясно, завържете нивомера заедно с посоката на ширината). 2. Завъртете волана ръчно и натиснете лоста за смяна, за да влезете в режим круиз контрол и индикаторът на инструмента ще светне. 3. Бавно накланяйте скутера напред, назад, наляво и надясно. 4: Наблюдавайте индикатора за круиз контрол на инструмента, прочетете стойността на ъгъла на нивомера, когато индикаторът е изключен, и това е ъгълът на работа на наклон в тази посока (данни от лаборатория Brightway).
* Преместете порта за зареждане нагоре и поставете механизма за сгъване отпред. Продуктът за сравнение е електрическият скутер Xiaomi 1S.
* Механизъм за сгъване отпред. Продуктът за сравнение е електрическият скутер Xiaomi 1S.