Нов продукт

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4

1.199,99 лв.

бърза доставка
Официален оторизиран търговец
14 дни право на връщане
 • Процесор: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
 • Памет: 8GB RAM,256GB ROM
 • Дисплей: 12.4’’ инча, IPS LCD дисплей, 3048х2032 pixels, 294ppi, 144Hz опресняване на екрана 3K Crystal-clear
 • Батерия: 10000 mAh, 120W бързо зареждане
 • Камери: Задна камера 50MP, Селфи камера 32MP
 • Защита на екрана: Corning Gorilla Glass 5
 • Операционна система: Android 14,Xiaomi HyperOS
 • В комплекта със зарядно и кабел.
Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 Големи идеи, преведени на голям екран
Кристално чист 3K дисплей с 12.4" диагонал, 144Hz!
Форматът на екрана е 3:2, което е идеално за четене.
Система Xiaomi HyperOS
Изключителна ефективност и креативност
Мобилна платформа Snapdragon® 8 Gen 2
Мощен, водещ 4nm процесор
6 високоговорителя, завладяващ стерео звук
Поддръжка на Dolby Vision® и Dolby Atmos®.
Поддръжка за HyperCharge 120W
Дълготрайна 10000 mAh батерия (тип.)
Голям екран за пълен изглед.
Голям 12.4" екран. По-големият екран предлага по-широка перспектива, давайки повече място за демонстриране на неговите възможности. *Диагоналът на екрана на Xiaomi Pad 6S Pro е 12.4 инча. Видимата площ е по-малка поради извитите ъгли. Индивидуалните размери на продукта може да варират.
Съотношение 3:2. Екранът вече предлага повече пространство в сравнение с 11-инчовия модел, а вертикалното съотношение 3:2 надминава съотношението 16:10 и е по-подходящо за задачи като четене на документи и постпродукционна работа.
Супер ясен 3K дисплей.
Професионално калибриране на цветовете.
Таблетът разполага с първокласна яснота и технология Original Color Pro, внимателно настроена за професионални цветове на множество устройства. *Поддържа Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, Xiaomi Pad 6, Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 14, Xiaomi 14 Ultra и Xiaomi MIX Fold 3 между другото.
 • 12 бита
  Дълбочина на цвета
 • DCI-P3
  Цветова гама
 • 900 нита
  HBM яркост
 • HDR 10
 • HDR адаптивен
Изключително плавна AdaptiveSync 144Hz честота на опресняване.
Изключително плавен образ.
Изненадващо плавно представяне на екрана. Със 7-степенна променлива честота на опресняване*, независимо дали четете, рисувате или се наслаждавате на забавлението си, вие ще изпитате плавни, естествени и неподправени изображения. Помогнете за пестене на батерията, удължете времето за използване. *Честотата на опресняване ще се регулира автоматично до 30/48/50/50/60/90/120/144Hz на Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 в зависимост от използваното приложение. Потребителите могат също ръчно да настроят честотата на опресняване на 60/90/144Hz.
Екран за професионална защита на очите. Хардуерно решение с поддръжка на режим на четене, което излъчва ниско ниво на синя светлина. Екранът регулира цветовата си температура и яркост въз основа на сигнали от околната среда от вградени сензори, смекчавайки ефектите на синята светлина върху тялото и осигурявайки грижа по време на нощни сесии. DC Dimming 4096 нива на регулиране на яркостта
TÜV Rheinland Low Blue Light сертифициране (хардуерно решение)
Сертификат TÜV Rheinland Сертификат TÜV Rheinland Flicker Free Certification
Сертификат TÜV Rheinland, подходящ за циркадния период
Те имат за цел да улеснят живота на хората.
Операционна система, предназначена за интелигентна екосистема „Човек x Машина x Дом“.
Безплатна услуга за множество прозорци.
Безплатно изпълнение на произведенията
Благодарение на поддръжката на компютърен прозорец, размерът на прозорците може да се регулира по желание. Можете да отворите четири приложения едновременно и системата ще продължи да работи много добре. Базиран на новата HyperOS система на Xiaomi, той работи без усилие, независимо дали сте в режим на единична или многозадачност.
Файлов мениджър на ниво компютър.
Намирайте файлове с лекота.
Поддържа търсене на файлове по приложение - бързо намиране на важни данни. Персонализираното сортиране в страничната лента ви позволява бързо да намерите файлове в конкретна категория. Оформлението на иконите на големия екран показва повече и по-ясно.
Xiaomi свързаност. Нови възможности за кръстосана проверка.
Начален екран + Изображение от няколко смартфона може да се показва едновременно на таблет. Функцията също така позволява глобално копиране на съдържание с плъзгане и пускане на смартфони и таблети*.
Общ файл Приложението Notes на вашия таблет позволява директен достъп до камерата на вашия телефон, за да правите снимки и да ги вмъквате в съдържанието на вашите бележки*.
Бележки Снимки на различни устройства Приложението Бележки на вашия таблет може да има директен достъп до камерата на вашия телефон, за да прави снимки и да ги вмъква в съдържанието на вашите бележки*.
Мрежова синхронизация Таблетът може да се свързва с телефонни горещи точки с едно щракване, за да използва мобилни мрежи навсякъде и по всяко време*.
*Устройствата трябва да бъдат свързани към един и същ акаунт в Xiaomi. И таблетът, и телефонът трябва да имат активирани WLAN и Bluetooth. Функцията за взаимно свързване на Xiaomi трябва да бъде отворена предварително както на таблета, така и на телефона.
*Поддържа Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, Xiaomi 14, Xiaomi 14 Ultra.
Докоснете за споделяне.
Поддържа NFC тагове.
Докоснете NFC зоната на таблета със своя смартфон, за да прехвърлите бързо снимки от вашата галерия и файлове от вашия файлов мениджър. Това е просто и ефективно. *Ако акаунтите на Xiaomi на вашите устройства са различни, първо трябва да активирате Xiaomi Share.
*Поддържа Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, Xiaomi 14, Xiaomi 14 Ultra.
Повече професионална креативност.
Режим директория.
Мобилен монитор за секунди.
Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 може да служи като режисьорски монитор, като използва безжичната мрежа за показване на снимачния екран на смартфона. Той поддържа до 4 камери и 4 монитора едновременно, което позволява множество камери да се гледат на един екран. *Съвместим с Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, Xiaomi Pad 6, Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 14 Ultra
Редактиране на видео и снимки.
Професионално ниво на услугите.
Извличане на максимума от голямото екранно пространство - независимо дали става въпрос за видео или фото постпродукция. Многобройни контроли и функционални параметри се показват на един екран за по-бърза и удобна работа. Професионална постпродукция на една ръка разстояние.
AI Изкуство.
Визуализирайте идеите си без усилие.
С помощта на мощен модел с изкуствен интелект просто скицирайте нещо в Mi Canvas, за да генерирате интелигентно изображения в различни стилове. Позволете на вашата креативност да блесне за миг.
Срещите стават по-приятни.
32 MP предна камера с функция FocusFrame. Благодарение на много ясната предна камера с функцията FocusFrame, главният герой винаги е в центъра на вниманието. Дори и да се движи, той ще остане в центъра на екрана. Ако някой влезе или излезе от рамката, ъгълът на камерата съответно се разширява или увеличава.
Инструментариумът за конференцията за изкуствен интелект.
Вашият интелигентен помощник за запознанства.
Активирайте AI надписи в инструментите за конференции по време на срещи, за да запишете текста на разговора и да поддържате превод в реално време. Можете също да използвате Smart Summary, за да експортирате протоколи от срещи. Отключете повече функции, за да улесните онлайн срещите.
Офис Асистент.
Подобрете представянето си.
Xiaomi Focus Pen
Сензорна клавиатура
Xiaomi Pad 6S Pro
Повече
услуги.
Snapdragon® 8 Gen 2
По-усъвършенствано изпълнение.
Водещият 4nm технологичен процес с 8 високопроизводителни ядра и стабилен изход гарантира по-устойчива консумация на енергия, така че независимо дали творите, забавлявате се или работите в офиса, ще се насладите на по-високо ниво на сътрудничество. Водещият 4nm 8- технологичен процес основният високопроизводителен и стабилен изход гарантира по-устойчива консумация на енергия, така че независимо дали създавате, забавлявате се или работите в офиса, ще се насладите на по-високо ниво на сътрудничество.
LPDDR5X + UFS 4.0 Следващото поколение високоскоростно съхранение чете и записва данни незабавно за изключителна производителност.
Много голяма батерия от 10000 mAh.
Изключително дълги работи.
Независимо дали сте на среща или в командировка, той ще бъде с вас през цялото време. Време за чакане 22 дни*
120W HyperCharge.
Зарежда се напълно светкавично.
Скоростта на зареждане от 120 W е рядкост в този клас и извежда технологията за зареждане на таблета на ново ниво. Със супер бързо зареждане можете да си вземете кратка почивка от натоварения си график и да се върнете с напълно заредено устройство. 100% заряд след 35 минути* *Данни, тествани във вътрешните лаборатории на Xiaomi, специфичните данни може да варират в зависимост от тестовата среда.
* Иконата за зареждане на батерията се показва отгоре, когато селекторът за скоростен режим е включен.
6 високоговорителя.
Епично аудиовизуално изживяване.
6-те високоговорителя генерират невероятен звук и предлагат невероятно панорамно звуково изживяване, с което ще се почувствате в центъра на всеки момент.
Нов, по-бърз начин за свързване в мрежа. Той поддържа HBS с теоретична пикова скорост от 5,8 Gbps*. Изпитайте новия и революционен бърз Wi-Fi* сега. *Данните идват от вътрешната лаборатория на Xiaomi. Действителната ситуация може леко да варира поради различни тестови среди, тестов софтуер и т.н.
*Тази функция изисква връзка с мрежово устройство като рутер, който поддържа Wi-Fi 7.
Строителство
и превъзходно качество.
Cameră principală de 50 MP
2MP дълбочинен обектив
Метален корпус
Излъчва изисканост
Graphite Gray
6.26мм*
590гр*
*Данните са получени от вътрешните лаборатории на Xiaomi. Методите за измерване в индустрията може да варират, така че действителните резултати може да се различават.
 • Забележки:
 • *Данни, получени от вътрешните лаборатории на Xiaomi. Методите за измерване в индустрията може да варират, следователно действителните резултати може да се различават.
 • *Действителната налична памет и капацитет може да са различни или по-малки поради няколко фактора: Тъй като операционната система заема част от паметта (RAM), действителното налично пространство е по-малко от декларирания капацитет на паметта; Тъй като операционната система и предварително инсталираните програми заемат част от флаш паметта (ROM), действителното налично място за съхранение е по-малко от общия капацитет на флаш паметта.
 • *Данни за времето за зареждане: Действителната производителност може леко да варира в зависимост от версиите на тестовия софтуер, специфичните тестови среди и различните версии на устройството. В крайна сметка действителното време за използване ще бъде решаващо.
 • *Всички данни за зареждане и живот на батерията на тази страница идват от вътрешната лаборатория на Xiaomi. Действителните резултати може да варират според версията на софтуера, средата и модела и може да не отразяват действителния продукт.